Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-67

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Buna!
va pupic pe toate..
am fost si am facut histero..luni merg din nou sa ma vada la eco..si daca e totul ok..merti o pun de insamantare..
pupfetele
multa bafta va doresc..

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Liana sa ne spui si noua ce valori ai la eco, ca pe la noi e o nebuneala totala cu valorile luna asta...
Tre' sa fie si cineva cu valori mari, de 'primavara' si sper ca tu sa ne aduci aerul primavaratic.
Eu maine dimineata ma monitorizez din nou la Moisica la spital, asa ca deja ma apuc sa rad de ce valori voi avea, daca nu cumva imi spune ca a disparut piticania de foliculas pana maine....

Mergi la inceput

oana nu am valori prea mari azi de ex erau 14,5 dar pana luni cresc ..cresc..sa dea domnul...

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Sa nu-mi spui ca si tu ai prin zilele 12-14 folicul de 14 mm ca acu' o iau razna... Ai citit ultimele 2 pagini, nuuuu? Toate suntem pe program de toamna-iarna????
Sau ai endometru de 14, ca atunci te punem la panoul de onoare, ca pe doamna Bugnar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna seara fetelor....
Am intrat sa vad ce mai facetzi
Eu astept sa-mi treaca rushii....dar tare imi e ca astept degeaba...ca nu mai sper la nimic...Deocamdata ma lupt cu aderentele astea nenorocite:acum,de ex va scriu printre niste dureri groaznice ca sunt cam balonata si ma doare burtica rau! Of,of....
Miro sunt aici,nu am fugit nicaieri,dar nu am noutati prea mari....
Amely,Marinna - cate un
Iepurasule cum te mai simti?
Danangie esti mai binisor?
Va pupic pe toate,weekend placut!

Ina

Mergi la inceput

Oana la mine e ziua a-10-a asa cum ti-am spus nu gasesc endometrul ala mai de loc..da lasa ca ma pui la panou de marti incolo cand voi reusi..SIGUR REUSESC..na vezi ce aspiranta optimista sunt

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

ete na..ca il gasii..E=7mm
hai ca nu e de panou

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Nu, scumpa mea, tu esti un caz fericit al acestei luni: in ziua 10 endometru de 7 si folicul de 14,5, face ca la o ovulatie prin ziua 14, totul sa fie ca in carti.
Deci tot la panou ajungi, la cazuri fericite, desigur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MISHU sunt mai binisor. Doar ca ma macina intepaturile astea de ovare(si-n special cel stang, curat fara chist). De vreo 4 zile. Daca ar fi fost sa fie de la implantare asa de multe zile sa ma intepe? Nu cred. Cunosti alte simptome de anexita? In afara de inteparea ovarelor? Sanii, ma dor usor. Nu m-a mai intepat sanul stang....in locul unde ma gandesc sa nu am vreun nodul ceva........Din motive extrem de triste, nu am reusit sa fac nici o analiza de sange. Maine ma duc macar sa fac emocromul. O intrebare: maine as fi in ziua a 21-a. A 8 DPO.Crezi ca e prea tarziu pentru progesteron?Stiu ca se face dupa 7 zile DPO. Nu stiu ce sa fac. Sa ma duc maine sa fac progesteronul sau nu.........Dar prolactina cand o pot face?

Va pup si multumesc tuturor de incurajari. Un week-end placut.

PS: IEPURILA pentru curaj!

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Danangie progesteronul maine e la fix! Cat despre prolactina, eu nu am facut-o (al meu doneaza periodic sange pentru asa ceva), dar din cunostintele mele se face oricand. Poti s-o intrebi maine pe cea de la recoltari.
Al meu pentru prolactina are un program aparte: nu mananca, nu fumeaza, nu se streseaza si ajunge la recoltare intr-o ora de la trezire.
Bafta!

Mergi la inceput