FIV 45
Raspunsuri - Pagina 8
danita spune:
salut fetelor cu comorici prin burtici
ma bucur sa aud zumzet de bine pe aici si doresc la toate fetele sa aiba parte de bine bine in final !
eu nu ma simt deloc bine, imi este f rau de la ofloxacina si colac peste pupaza ma dor si ovarele rau de tot ... sper sa supravietuiesc desi imi e groaza de tratamentul de stimulare ....
danita
andicu spune:
O zi insorita si calda va urez de la malul marii!
Crinuta, cu Dumnezeu inainte! nu te mai gandi, nu te mai stresa, a mai ramas foarte putin si trebuie sa CREZI ca vei reusi!o sa fie bine !!!!
Danita, multa sanatate! imi pare rau ca nu te simti bine; poate tratamentul de stimulare o sa fie mult mai usor de suportat!
Monica-Elena, merci mult de imbarbatare; tu crezi ca daca nu se rezolva problema total in februarie, o sa pot face trat. ptr FIV ?
Vine si randul meu..
Pozele mele
Monica-Elena spune:
danita
andicu cu siguranta poti face fiv in februarie.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
crinuta71 spune:
Monica Elena, Asi, Andicu multumesc de incurajari.
Danita si mie mi-a fost frica de tratamentul de stimulare, si uite, nu am patit nimic. Incearca sa nu te mai stresezi, sa vezi ca va fi bine.
Fetelor, sunt foarte necajita. A murit catelusa pe care o tineam la bunica (nu cea pe care o am cu mine acasa). Veterinarul a ajuns prea tarziu (trebuia operata). Numai asta imi mai lipsea acum inainte de ET. O sa ies pe undeva dupa masa ca nu mai pot sta acasa.
andicu spune:
Of, Crinuta, imi pare tare rau ptr catelusa ta! nici nu vreau sa ma
gandesc la ce-ar insemna s-o pierd pe scumpa mea! ma ingrozeste ideea! nu pot decat sa-ti spun sa incerci sa nu te mai gandesti, gandeste-te la faptul ca maine vei avea sanse foarte mari sa devii !
Vine si randul meu..
Pozele mele
flori76 spune:
Crinuta imi pare tare rau pt catelusa ta.Bafta muuulta maine la ET,tinem pumnii stransi-stransi!
Danita si mie mi-e cam frica de stimulare,dar imi doresc atat de mult un bb incat...incerc sa nu ma mai gandesc la asta.
Ceci?
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
asi spune:
Crinuta am avut emotii cand am citit mesajul cu cainele.Imi pare rau pentru catelusa dar fa bine si iesi din casa si fa ceva distractiv.Ai mai sunat la clinica?
lucia1 spune:
Andicu,iti doresc din suflet multe reusite la prb tale.Fi sigura ca va veni si momentul in care noi ne vom tine in brate.Sa avem incredere in D-zeu si asa vom putea merge mai departe.Va rasari soarele si pe strada noastra.Iti multumesc pt urari si sa ai grija de tine.poate facem Fiv in aceiasi perioada,cine stie.La mine sotul are prb cam mariMotilitatea este de 10%,cam mica.Te pupic si sa auzim numai de bine.La toate fetele doaresc mult noroc la FIV.PUPICI!
mishi spune:
fetelor, ce credeti ca am patit? nu eram eu destul de suparata ca trebuie s-o iau de la capat cu fiv-ul, mi-a iesit ureaplasma pozitiva. nu-i chiar un capat de tara, ca se trateaza, dar ma obliga sa fac tratament cu antibiotic acu', in prag de stimulare. mi s-a prescris SUMAMED o pastila pe zi, 6 zile, ambii parteneri. si cand te gandesti ca nu am pisica (de unde s-ar lua cel mai repede) dar ma joc cu toate pisicile pe care le prind, maidaneze sau ale prietenilor. de acu'....la revedere orice animal ca mi-e frica. as fi putut sa iau alt antibiotic mai ieftin ca asta e taaaaaaaare scump, dar marea majoritate provoaca (asa cum bine stiti) candida si asta mai imi lipsea, sa mai stau si cu gynozolul dupa mine. cica sumamedu' asta e bengos, te vindeca repede si bine.
asta fu oful meu de azi, va pup si va tin pumnii!
mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.
lucia1 spune:
Mishi,fa tratamentul si mergi mai departe.Nu mai fi suparata,stai linistita si ai sa vezi ca se va rezolva si asta.D-zeu ne pune la prea multe incercari,dar asta e,noi nu putem face nimic.Si eu cand ma gandesc cate am de facut pana la fiv imi vine sa urlu,dar asta e.Mergem mai departe,orice s-ar intampla.D-zeu ne va da forta sa trecem peste toate cu bine.PUPICI Mishi si ai grija de tine.Nu stiam ca pisicile pot provoca asa de multe prb.PUPICI inca o data.Te astept cu vesti bune.PA