FIV 45
Raspunsuri - Pagina 13
andicu spune:
Buna dimineata si o saptamana calda si optimizanta!
Crinuta, ma bucur ca te simti bine si ca esti cuminte !
Iuliamaria si Mano, bine-ati venit printre noi. Succes la tratament si sper sa reusiti sa deveniti mamici cat mai curand!
Mano, si eu sunt tot din Constanta. Tu din ce motive ai ajuns la FIV? si la cine te-ai hotarat sa faci?
Dodo, imi pare rau ca ai asemenea probleme cu chisturile!totusi, la voi nu exista tratament de genul celui din tara ?numai cu anticonceptionale ? ai putea cauta sa schimbi tipul de tratament,vorba ta, poate pacalesti organismul! oricum, eu iti doresc multa sanatate si sa reusesti sa-ti rezolvi problemele!
Cristinici, merci de urari !
Danita, sper ca te simti mai bine!
Vine si randul meu..
Pozele mele
Monica-Elena spune:
Dodo multumim frumos de urari. Intr-adevar cei 11 ani nu mai conteaza acuma, aproape ca nici nu imi mai aduc aminte de ei. Daca ar fi sa o iau de la capat tot asa as proceda. Oricum peste 1 an ne gandim si la o suriaora .
Suces la toate.
Menogon si diphereline vezi la Farmacia 2NA depozitul central de laUnirea fiola de menogon era 395.000 lei. tel.021 - 3142975.
Imi cer scuze dar nuprea pot citi tot si raspunde ptr ca al meu sot este intr-o criza de sciatica la pat si acum trebuie sa am grija de amandoi barbatii vietii mele Mihnea si taticul lui.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
danutza_c spune:
Dragele mele, in sfirsit pot si eu ssa intru pe forum si sa scriu mesaje.
M-am bucrat tare mult sa vad nume cunoscute: Asi, Lacione, Andicu, Crinutza, Cristinici, Ceciserban va pupic dulce. La fetel nou venite le doresc sa treaca cit mai repde la mamici.
Ca sa nu lungesc povetsea: am venit cam acum 4 saptamini si nu am resuit ssa va scriu pentru ca am avut proibleme cu calculatorul meu care dupa ce am resit sa il repar am constat ca nu pot sssa fac altceav decit sssa imi citesc mailurile pe yahoo. De doua ori am incercat sa postez mesaje pe forum si dupa ce mji-a luat o gramada de timp sa pot intra pe forum si sa scriu am constat ca nu au fost trimise. Acuma sunt la un internet cafe.
Mishi aam vazut ca si tu faci fiv la Marinescu. Azi dimineata am fost acolo la echo si ma gindeam ca poate ne intilnim la spital intr-o zi.
Eu am inceput stimularea pentru fiv, azi e ziua a 10-a. Fac protocolul scurt care se incepe in a 2- zi de cm. Miercuri ma duc din nou la echo si atunci o sa aflu exact cind o sa fie punctia. Nu am fost foaaarte incintata azi de rezultat: am pe stinga 2 foliculi si unul mic si pe dreapta doar unul. Endometru e OK 11.5. Macar atit. Sincera sa fiu ma asteptam sa fac mai multi "pui" dar d-na dr. Cocei (care e o persoana absolut deosebita) mi-a spus ca e bine ca raspund la stimulare.
Nu am mai vazut numele Ginei. Stie cineva ce face, sper ca e bine.
Va pup dulce pe toate fetele.
Crinuta sa dea Domnul sa fie bine si sa ne dai vestea cea mare. Sa ai grija de tine si sa stai cumintica.
andicu spune:
Danutza, ma bucur tare mult ca aflu despre tine! Succes in continuare in tratament, si daca poti, tine-ne la curent !!! as vrea sa stiu cand ai punctia, cati puisori o sa pui,,si daca te simti bine!
Vine si randul meu..
Pozele mele
danutza_c spune:
Andicu, te pup dulce! O sa va tn la curent, promit. Am gaasit un internet cafe care e linga mine ( mi-a trebuit mult sa-l gasesc si pina la urma am apelat la pustanii din bloc care mi-au spus unde e, inainte erau la tot pasul!).
De simtit ma simt bine, multumesc lui Dumnezeu! Imi fac injectiile singura, inclusiv Menogonul, m-a mai ajutat o prietena dar doar de citeva ori, m-am invatat acuma sa imi fac injectia si pe partea stinga unde imi era mai peste mina. Dar nevoia te invata! Si noroc ca nu dor absolut deloc, ca altfel nu stiu ce as fi facut. Iar cele care le fac subcutanat in burtica nici nu le simt, nici cind bag acul. Parca nu ar fi pielea mea! Sunt putin obosita dar nici nu am stat locului, am vrut sa rezolv toata treaba nainte de ET. Erau mult lucruri care vroiam sa le fac ca mama nu mai reuseste ssa faca fata la toate. Si am terminat cu treaba.
Te pupic inca odata si ne mai auzim!
lucia1 spune:
danuza,m-am gandit mult la tine.ma ganeam ce e cu tine de nu dai nici un semn.cum e la doctorul Marinescu?esti multumita de el?eu incept FIV-ul anul viitor in ianuarie.Vroiam sa incep mai repede dar nu se poate din cauza casei de asigurari.Sa ne spui cati foliculi faci.daca ai putini foliculi,poti lungi tratamentul pt a face mai multi.Nu te baga repede punctie asa ca mai fa injectii pt stimulare.Eu te pupic si sa iti dea D-zeu sa ti se indeplineasca dorinta de data asta.PUPICI!
ceciserban spune:
Fetele dragute ce mai faceti?Sa-mi tineti pumnii ca la noapte fac Pregnylul si miercuri dimineata intru in focurile recoltarii de ovule.Sper sa iasa totul bine si sa am cat mai multe ovocite. Iulia unde ai facut FIV?Noua la Medsana ne-au recomandat din start ICSI.Mi se pare aiurea ceea ce v-au facut.Era normal ca dupa 24 ore numai era acelasi rezultat.Dar asta e si trebuie sa incercam sa trecem peste si sa o luam de la capat.Bafta multa!
Crinuta ce faci?Cum esti?Tinem pumnii in continuare sa ne anunuti ca esti.
Va pup dulce pe toate si mai vorbim,
cecilia
mano spune:
Buna fetelor
Monica Elena iti multumesc foarte mult pt. informatia cu menogonul.
Andicu -te salut ,stiu ca esti din Constanta.Eu vreau sa fac FIV la Med-new-life.Pe forumul acesta sunt putine fete care vorbesc despre clinica aceasa.
Tu cu cine intentionezi sa faci FIV-ul?La ce dr. mergi in Constanta?
Salutari tuturor si bafta multa celor care sunt in tratament
Va pup Mano
ceciserban spune:
Dodo imi pare f. rau ca numai poti continua FIV-ul.Eu te-as sfatui sa incerci la o alta clinica,unde se face alt tip de tratament,poate chiar in tara.Uite cum face Danutza de ex.,pe care o salutam si o pupam si ii uram multa bafta.
Danita,Lachione,Moni,Asi .
Crinuta ti-am raspuns la email.
cecilia