FIV 45
Raspunsuri - Pagina 14
ceciserban spune:
Nounou multumesc din suflet si tot ce-mi doresc pt. mine cel mai mult sa ai parte si tu .
cecilia
asi spune:
Danutza succes la tratament!iti tinem pumnii in continuare.
Cecilia o sa fie bine la punctie!sa ne spui cum a fost si cati emnbrioni ai.
Dodo pacat ca nu mai poti continua dar nu dispera cu siguranta va fi data viitoare.
Bun venit fetelor noi si succes!Sa dea Domnul ca anul asta la sfarsit sa fie cat mai multe peri fiv.
Crinuta sa treci pe la noi sa ne spui ce mai faci.
saftoiu_gina spune:
DANUTZA in sfirsit ai aparut.Am tot intrebat de tine si mi s-a spus ca ai incercat o inseminare si ca acum te pregatesti ptr. FIV.Ma bucur nespus de mult ca ai reusit sa intri pe DC.Ce faci ? Cum te simti acasa ,adica in tara?Ce tratament faci, Menogon cu Diphereline,tot de la spital le-ai cumparat?Cit mai costa ?.Vezi sa ne spui si noua cind te programeaza ptr. punctie si ET ,sa fim alaturi de tine . Cind mai mergi la eco,ca eu miine sunt programata la dl. Prof.,poate ne intilnim pe acolo. Eu nu prea mai scriu ca nu prea am noutati,sa vad ce imi spune la control ,daca imi mai da sa fac vreo analiza in plus fata de primele.Tu ai mai facut vreo anliza aici?Ma pregatesc si eu ptr. ianuarie sau februarie ,asa zic eu sa vedem ce zice dl. Prof.
mishi spune:
buna fetelor. am lipsit 2 zile de pe forum dar ma bucur ca sunteti bine. am fost la predeal de duminica pana azi. a fost o vreme de vis, am stat in tricou cu maneca scurta prin statiune aproape toata ziua. mi-ar placea sa stau 2 saptamani dupa punctie la aer curat.
danutza, eu ma duc la giulesti pe 31 (luni) sa incep stimularea, inca mai am de facut diphereline. daca se intampla sa ne cheme in aceeasi zi, as fi incantata sa te cunosc. tot cu dr. cocei voi "lucra" si eu. bafta multa si tine-ma la curent. ce stimulare ai avut, menogon sau/si puregon?
ceci, bafta!
mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.
saftoiu_gina spune:
Danutza ,nu te intrista ca ai putini foliculi ,ca pina termini tratamentul mai apar si mai odihnestete,odihna e f. buna in momentele astea.Sa-ti ajute d-zeu, sa fie bine pina la capat.Va doresc la toate fetele care sunteti acum pe ultima suta de metrii sa fiti cu bebei la BORD.
andicu spune:
Gina,multumesc de urari, aceleasi si ptr tine!
Mano, eu vreau sa fac la Medsana, la dr Denisa Protopopescu, prin februarie. Intr-adevar, de Med New Life n-am auzit prea multe; cele mai multe reusite le au Medsana si Giulestiul, din cate am vazut eu.In Cta ma duc la Ioana Lutescu. Ea mi-a dat recomandarea si ptr Medsana. Succes la tratament!!
Ceci, iti tin pumnii in continuare si sa auzim la sfarsitul saptamanii ca ai cel putin 3 embrioni la purtator si altii la pastrare!!
Vine si randul meu..
Pozele mele
crinuta71 spune:
Buna fetelor,
Am intrat mai rar zilele acestea pentru ca aveam dureri si in plus cam dorm tot timpul (probabil am fost foarte obosita).
Dodo imi pare foarte rau ca nu poti continua tratamentul pentru FIV. Dar poate data viitoare va fi mai bine. Nu exista alt medicament pentru inhibarea hipofizei care sa nu aiba la tine asa efecte, nu ti-a zis dr.? Eu cred ca exista si alte variante. Dupa ce operezi chistul care trebuie operat poate mai incerci o data. Iti tin pumnii sa ti se rezolve problemele cat mai repede si sa poti incerca din nou un tratament (daca mai vrei). Imi pare foarte rau ca s-a intamplat asa.
Danutza c iti doresc succes si bafta!
Lachi multumesc de urari.
Andicu, Asi, Monica cate un de la mine.
Cecilia iti tin pumnii sa fie bine!
Va pup pe toate fetele
iuliamaria spune:
Am facut FIV la Giulesti cu Dr. Cocei si Dr. Niculescu.
Peste o luna ma duc la control si daca totul este OK in martie voi face din nou tratamentul. Pana atunci tratamente naturiste.
ceciserban spune:
Andicu sa dea Dumnezeu asa sa fie .Si la fel iti doresc si tie .Sa dea Domnul sa fie bine pt. toate si cat mai curand posibil sa fim toate .Noapte buna tuturor ca eu mai am dev asteptat pt. Pregnyl.Va pup dulce pe toate;
cecilia
ceciserban spune:
Iulia daca ai de gand sa faci tot acolo la Giulesti,cred ca ar trebui sa faceti direct ICSI ca sa nu mai aveti probleme.Te pup si multa bafta.
cecilia