FIV 45

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salut fetelor,
ma simt mai bine si sa stiti ca mi-am propus ca si saptamana asta sa tin pumnii !
va pupic pe toate si sa de-a Dumnezeu sa fie bine !!
danita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Buna fetele.Am si eu programare pe 2 la Medsana. Va rog mult sa-mi ziceti si mie cat dureaza analizele, in cat sunt gata...si daca le pot face in Suceava.Pt cine e din Bucuresti, sa-mi zica si mie daca e mult de la gara la clinica(sa am o idee cu taxiul cam cat ar trebui sa-mi ia), si daca sunt hoteluri prin apropiere, in caz ca va trebui sa raman acolo.
Va multumesc.
Monica Elena ti-am trimis un mesaj pe mail(adica doua).
Bafta tuturor.Crinuta

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veneroasa spune:

Buna, fetelor! Ca si multe altele, sunt veche in ale cititului si noua in ale scrisului...Adevarul e ca nici nu prea stiu cum se foloseste forumul, spre rusinea mea...
POvestea mea: doua extraterine, nu mai am trompe, trebuie sa ma hotarasc asadar pentru FIV. Tot urmaresc acest subiect, dar nu mi-am dat seama inca exact cat costa si ce presupune...Cand voi avea banii, il voi face la Giulesti, cred, cu Marinescu, care m-a si operat la a doua extrauterina...
Daca cineva dintre voi imi poate da adresa ei de mail ca sa aflu mai multe amanunte amanunte despre FIV, i-as fi recunoascatoare.
Venera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Iliuta nu e departe de gara, vreo 2 km poate 3. Exista insa si un autobuz, asta pt cand te duci doar la analize nu la ET. Monica ce-ti face sotul e mai bine? In afara de tratamentul clasic poti opta pt unul mai "asiatic" Pune-l sa stea pe burta si tine-ti palmele deasupra spatelui lui fara sa-l atingi (cam la 1 cm departare) si imagineaza-ti ca din palmele tale iese un suvoi de lumina ca la laser. Tine mainile asa pana cand el va simti ca i de incalzeste spatele. Fa asta macar odata pe zi. O sa vezi ca o sa-i treaca mai usor.
Crinuta ma bucur ca esti mai bine. Iti tin pumnii si asculta-ma pe mine sigur o sa ai gemeni. Te pup si ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Crinuta stai cuminte si sa aflam un raspuns nemaipomenit de la tine.
Ceci bafta si sa fie bine pana la capat
Lachi
Moni si Mihnea
Danutza ma bucur ca ai aprut si bafta la FIV
Iliuta ,danita, iulia maria, lucia, andicu ,mishi, ashi, ginasi spor la
Veneroasa sa stii ca si eu am avut 2 extrauterine si am facut FIV la Marinescu. Daca vrei mai multe inf e-mailulu meu este cristina_bulache@yahoo.com.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

continuarea la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60343" target="_blank">FIV (46)

Alexandru (14 iulie 2005)

Mergi la inceput