FIV 45
Raspunsuri - Pagina 10
mishi spune:
crinuta,cecilia , bafta la ET. s-aveti copii frumosi si sanatosi!!!
mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.
anis spune:
Mult succes fetelor si Dumnezeu sa aibe grija de voi si de embrionasii vostrii!
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Monica-Elena spune:
Crinuta ma gandesc la tine sa fie totul bine.
Cecilia ce faci cand vi la noi? Cand vrei sa venim la Medsana la punctie sau la ET?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
andicu spune:
Crinuta, azi ne rugam pentru tine, sa se prinda !
Uite aici, galerie din partea mea : !
Ceci, urmezi tu! ce ma bucur ca ai multi foliculi ! da Doamne sa iasa cat mai multe ovocite care sa se multiplice cum trebuie! avand in vedere rezultatul bun la echo, trebuie sa fi cat se poate de OPTIMISTA CA VEI REUSI !!!
Mishi, imi pare rau ca tot ai de tras ; dar stiu ca Sumamedul e foarte bun si intr-o saptamana o sa scapi de probleme. Dupa aceea, o sa poti continua tratamentul. E necesar sa iti iasa toate analizele bune, ca sa fii sigura ca al tau corp e pregatit pentru .
Vine si randul meu..
Pozele mele
mishi spune:
Hai Crinuta, ca peste 2 saptamani o sa ne dai vestea cea mare. De azi inainte sa gandesti pozitiv si relaxeaza-te total.
Multam Andicu. Ai dreptate cu corpul sanatos. Ce bine ca am repetat analizele astea acum.
Bafta Ceci!
mishi
.............
flori76 spune:
Crinuta,ma gandesc la tine .Te asteptam sa ne spui cati embrioni ai transferat.Fii optimista!Sigur peste 2 saptamani vei veni cu vestea cea mare
Pupici la toate fetele care fac sau care se pregatesc pt FIV.
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
ceciserban spune:
Fetelor tocmai am vorbit cu Crinuta si acum e bine,spun acum pt. ca tocmai inainte de ET a avut parte de un accident cu masina.Masina e rau lovita dar ea si sotul sunt ok si ea a putut face ET si acum are 3 embrioni la purtator si e acasa la Asi stand cuminte la patuc pana maine cand probabil va pleca acasa.CRINUTA,SA DEA DUMNEZEU CA PESTE 2 SAPATAMANI SA NE DAI VESTEA CEA MARE!
Moni nu stiu cand ajung pe la voi caci ma cam dor ovarele si de venit haideti cand vreti voi,la punctie miercuri sau la ET vineri,cred sau sambata.
Lachi te pup dulce si de ziua ta iti doresc ca atunci cand sufli in tort sa iti iese faza cu dorinta ta cea mare.Hai ca poate reusesti Minunea inaintea noastra.LA MULTI ANI!
Eu va multumesc tuturor celor ce ne sustineti zi de zi si ma rog ca fiecare dintre noi sa ajunga sa-si tina in brate cat mai curand posibil.
cecilia
mishi spune:
fetelor am uitat sa va spun ca seringile pentru insulina merg tare bine la diphereline. au un ac asa micut, nici nu-l simt. sunt acum experta in "intepat".
ieri asteptam sa vina un curierat rapid cu un colet si ma gandeam ca poate ajunge chiar cand eu imi fac injectia si zic "hai ca nu-i nimic daca o fac mai devreme cu o juma' de ora sa scap de o grija". ce credeti, chiar cand eu ma intepam, suna la usa. zic "intra!" si din hol se vede direct pe capanapeaua din sufragerie unde stateam eu. baiatul cu coletul era convins ca ma droghez, nu stia cum sa iasa mai repede. ii explic eu ceva, nu tot dar suficient cat sa nu fuga, ma asteapta cateva minute si-mi preda coletul.
radeam singura in casa dupa ce a plecat.
m-am gandit sa va mai distrag putin atentia de la probleme cu intamplarea mea.
va pup.
mishi
.............
mishi spune:
crinuta, imi pare rau pentru accident dar ma bucur ca voi sunteti teferi. felicitari pentru ET-ul de 3 embrioni, este suuuuuper. Dumnezeu are grija de voi.
Ceci, ai grija de tine!
mishi
.............
iuliamaria spune:
Buna,
In primul rand sa ma prezint. Numele meu este Iulia, sunt din Bucuresti si am 30 de ani recent impliniti.
Vreau sa va spun ca va citesc de cateva luni si va multumesc ca existati deoarece datorita voua am reusit sa suport fara nici o problema tratamentul pre. FIV si procedura. Am facut primul FIV la 1 octombrie la spitalul Giulesti fara nici un rezultat. dar cel putin am aflat cauza pentru care nu am ramas insarcinata timp de 3 ani: incompatibilitate motiv pentru care data viitoare voi face ICSI.Am si eu o intrebare. Eu am inceput tratamentul in septembrie pe 2 si am facut ET pe 3 octombrie. Cand pot face al doilea FIV.