FIV 45
Raspunsuri - Pagina 11
Kariris spune:
Crinuta sa-ti ajute Dumnezeu sa ti se prinda macar un embrion din cei trei!!! Sa fi cat poti de cumintica si relaxata si nu in ultimul rand OPTIMISTA!!!
Cecilia multumesc din suflet pentru urare! Dar sa stii ca atunci cand voi sufla in tort ma voi gandi la tine si la Crinuta...pentru ca realizarea dorintei ar fi mai aproape si mai posibila! Te pup.
Fetelor eu sunt fff ocupata de aceea nu prea intru ...dar uite asa seara mai arunc un ochi sa vad ce s-a mai intamplat. Ma gandesc la voi tot timpul si imi doresc sa reusit toate! Pupici.
andicu spune:
Crinuta, ma bucur ca ai 3 embrioni la purtator, si Slava Domnului ca n-ati patit nimic in accident! eu as vedea-o ca un semn bun, ca ai ajuns teafara si ai facut ET asa cum era programat! acum incearca sa stai cat mai cumint eposibil in urmatoarele 2 saptamani!!! Doamne ajuta sa te vedem !
Lachi,nu stiu exact cand, dar inteleg ca va fi ziua ta ,asa ca, din partea mea, din toata inima " LA MULTI ANI !" si sa dea Dumnezeu sa incununezi noul an din viata ta cu o reusita : !!!
Vine si randul meu..
Pozele mele
asi spune:
Lachi LA MULTI ANI!Sa ti se implineasaca dorinta pe care ti-o pui cand sufli in lumanari.
Crinuta acum e mai linistita.Dupa cum stiti a transferat 3 embrioni.Va multumeste la toate ca ii sunteti alturi si va ganditi la ea.Din cauza accidentului era sa nu mai ajunga la et dar Doamne-Doamne i-a ajutat si acum totul intra in normal.
lucia1 spune:
Crinuza,imi pare nespus de rau pt accident,d-zeu sa te ajute sa ne dai vestea peste doua saptamani ca esti.stai linistita in pat si sa ai grija de tine.Pupici!
galinarodica spune:
Crinuta iti tin pumnii. Ai scapat de un hop asa ca acum musai sa fie totul bine. Stai cumintica si o sa vezi ca o sa fie adica doi...nu stiu de ce dar asa am eu impresia...Te pup si ai grija de tine.
mishi spune:
iulia maria, bine ai venit, sa treci mai repede la mamici!
iulia draga, al 2-lea fiv il poti face, conform manualului, dupa urmatoarele 2 cicluri menstruale . medicii recomanda, si sincera sa fiu mi se pare mai bine), sa lasi oragnismul minim 6 luni sa se refaca dupa aceste tratamente destul de puternice, mai ales daca initiezi o noua punctie. uite cazul meu ca sa ma fac explicita: am facut primul fiv im martie - nereusit, am asteptat 6 luni sa fac doar ET pe ciclu natural (desi puteam sa incerc mai repede, ca nu ma stimulam cu nimic, doar transferam embrionii). din nefericire, embrionii nu au rezistat la decongelare si am inceput imediat tratamentul pentru o noua punctie. astfel ca sunt 7 luni de primul fiv. e descurajtor sa astept atat dar e mai bine pentru organism.
mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.
Monica-Elena spune:
Crinuta acum s astai cumintica si sa te rogi. Dr a facut ce trebuia acum urmeaza ca si tu s afaci ce trebuie si Domane Doamne se va gandi si el la tine.
Cecilia cred ca o sa venim miercuri la punctie zi ora de la punctie si ora de la ET. Hai ca acuma trebuie sa le sti.
Lachi LA multi ani si fericire si asteptam un semn de la tine.
Iuliamaria poti face al doilea FIV dupa 6 luni.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
cristinici spune:
Crinuta stai cuminte, fii optimista si , iar peste 2 sapt sa auzim vestea cea mare. Totul se va termina cu bine.
Ceci in curand vei trece si tu la odihna si si astfel vom avea inca 2 mamici fericite.
Lachi " LA MULTI ANI!"si sa apara si
Monica si Mihnea sa fiti sanatosi si activi in continuare pt a da forta tuturor fetelor ce vor trece pe aici.
Mishi , Lucia , Andicu, Asi ,Flori, IuliaMaria sa deveniti cat mai repede mamici. BAFTA!
cristinici
ceciserban spune:
Cristinici sa te auda Dumnezeu si asa sa fie,sa fim nu doua ci mult mai multe mamici fericite.Si stiu eu ca intr-o zi asa o sa fie pt. noi toate.
Moni sincer iti zic stiu doar ora de la punctie 10,30 dar de ET nu stiu nimic.Stiu doar ca va fi vineri sau cel tarziu sambata,dar de ora nu stiu nimic,dar cand stiu iti zic.Te pup dulce si pe tine si pe Mihnea.
Dodo tu ce faci?Cum a fost joi?Ce a zis doctorul?Sa stii ca ma gandesc si ma rog pt. tine sa fie bine.Hai da-ne o veste buna.Te pup dulce si indiferent care-i situatia ia exemplu de la Mishi si nu te lasa ca vine si randul nostru candva.
Va sarut dulce pe toate si va multumesc mult ca-mi sunteti alaturi zi de zi.Va multumesc mult ca existati.
cecilia
crinuta71 spune:
Buna fetelor,
Va multumesc muuult de tot la toate ca mi-ati tinut pumnii si de urari. Am ajuns azi acasa, sunt mai bine si culmea, sunt optimista dupa tot ce am patit. A fost groaznic accidentul si am scapat doar ca ne-a ajutat Dumnezeu. Eram intr-o curba si a aparut brusc un tir care intorcea si ocupa toata soseaua. Nu am mai avut cum sa-l evitam. Am intrat in el(in lateral), am fost azvarliti in alta masina de pe marginea drummului, apoi am mai intrat o masina in noi. Si nu avem nici o zgarietura, doar cateva vanatai si ceva dureri la mine in zona coastelor (de la centura). Poate o sa ziceti ca sunt nebuna, dar eu in timp ce intram in tir ma gandeam ce ne facem, ca trebuie sa ajung la ET ( si ma rugam la Dumnezeu sa ajung la ET). Masina e nasol (va dati seama), dar si noi si catelusa mea suntem bine. Sper ca socul acesta (ca efectiv am fost si mai sunt socata) sa nu afecteze embrionii. Dupa accident a venit sotul lui Asi si m-a dus la Cluj la ET, iar Asi a stat cu mine (sotul meu nu a reusit sa ajunga, nu a vazut embrionii, e necajit). Eu ma rog la Dumnezeu sa ma ajute si in continuare si sa reusesc sa raman . Acum sunt convinsa ca daca Dumnezeu va vrea voi reusi.
Lachi am vazut ca a fost ziua ta - iti doresc "La multi ani!" si sa ti se implineasca toate dorintele.
Cecilia iti tin pumnii!
Acum nu va mai scriu, ma duc in pat, va pup pe toate si le doresc succes la toate fetele care fac tratamentul pentru FIV.