Michael Crichton
Am citit Timeline scrisa de el si stiu ca a scris mult mai multe dar nu toate sunt pe gustul meu. Poate sa-mi recomande ceva de el in acelsi stil ca si Timeline? thx! sau poate de alt autor...
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
Raspunsuri
Donia spune:
Desi nu cred ca e in acelasi stil, mie mi-a placut "Germenul Andromeda" (Andromeda Strain), tot de Michael Crichton. Timeline nu am citit-o, ci doar am auzit de ea.
Daca te atrage ideea de calatorie in timp, eu iti recomand cu caldura "Sfarsitul eternitatii" (End of Eternity) de Isac Asimov sau "Ubik" de Philip K. Dick.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by Donia
Desi nu cred ca e in acelasi stil, mie mi-a placut "Germenul Andromeda" (Andromeda Strain), tot de Michael Crichton. Timeline nu am citit-o, ci doar am auzit de ea.
Daca te atrage ideea de calatorie in timp, eu iti recomand cu caldura "Sfarsitul eternitatii" (End of Eternity) de Isac Asimov sau "Ubik" de Philip K. Dick.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Si, daca ne gandim la calatoria in timp, sa nu uitam Seniorii Razboiului de Gerard Klein – o adevarata capodopera.
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
tinatache spune:
thx!
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
Marox spune:
E vorba cumva de cartea in care un grup de savanti se intorc in timp intr-o cetate medievala din Franta? De cind am citit romanul asta mi-a ramas pe scafirlie sa vizitez regiunea respectiva.
Alte romane care mi-au placut:
"Disclosure" ("Hartuire sexuala") - a fost si filmul, cu Michael Douglas si Demi Moore, mi se parut cam comercial, cartea e mult mai interesanta.
"Jurassic Park"
"Turbulente" - nu stiu daca nu mi se trage de aici frica de avion
"Prey" - destul de infricosator
"Sfera" - terifiant - a fost si filmul, mai soft, cu Dustin Hoffman si Sharon Stone
"Rising sun" - interesanta prezentarea mediilor de afaceri japoneze in America anilor 80