Dr.Nayel - CF 2 (7)
Raspunsuri - Pagina 2
ChrisDun spune:
Fetelor, mie tare mi-ar placea sa ne intalnim. Si, colac peste pupaza, va trebui sa ajung si la Nayel (ca tocmai ca mi-au venit "musafirii"). Asa ca vineri sau saptamana viitoare (candva) o sa ma infiintez la cabinet.
Mai are vreuna din voi programare zilele astea? Poate ne vedem...
Pupicei,
Chris si Carina
crinuta spune:
Chris, de ce trebuie sa ajungi la Nayel? Ce legatura au " musafirii"?
La mine au revenit de vreo 9 luni.
Crinuta si Rayan
ChrisDun spune:
Crinuta, e un bun prilej sa ajung la Nayel. Ultima data cand am fost mi-a zis sa vin la control dupa menstra. Stiu de ce a zis asa, mi-a spus asistenta ca e ceva legat de optiunile referitoare la contraceptie...
Chris si Carina
mirabilis spune:
Fetelor, ajutor!
Mi-am dat seama ca eu nu am nr de mobil al lui Nayel, am aproape 37 sapt si noaptea trecuta am avut niste contractii...M-a obsedat faptul ca poate o sa trebuiasca sa merg la spital si nu pot sa-l anunt pe dc. Va rog sa-mi dati si mie nr pe PM! Mersi mult!
crinuta spune:
Ai facut rost de nr pana la urma? Eu abia acum am vazut mesajul tau.
Fetele, cum ramane cu intalneala la Nayel?
Crinuta si Rayan
ChrisDun spune:
Crinuta, eu as vrea sa ne intalnim. Vrei sa stabilim, macar noi doua, o zi si o ora?
Eu as lasa pe saptamana viitoare pentru ca azi si maine am de alergat pe la Bricostore, Praktiker si Valea Cascadelor (in Dr. Taberei) dupa caramizi de sticla...
Si daca tot e sa stabilim, eu lucrez de la 9.00 la 15.00, dar oricand dupa ora 16.00 sunt disponibila. Te aranjeaza?
Chris si Carina