container sau nu?

container sau nu? | Autor: Pucku

Link direct la acest mesaj

Da si noi am decis. Ne intoarcem. Nu Romania ci in Europa. O fi mai bine o fi mai rau o'm vedea.

Pt ce-i care imi pot da niste informatii ma intereseaza daca merita sa-mi inchiriez container in care sa-mi pun si masina+ 2 bedroom, sau sa renunt la varianta asta sa fac garage sale si sa-mi cumpar tot de nou acolo?

Ceva firme cunoasteti?

am sarit subiectul cu repatrierea, de ce nu se mai poate citi?- off topic

Corina , Stephanie + duggy Totolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

da-le de pomana ! sa fie pentru mortzi........ fa si o coliva ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Doream un raspuns de la cineva care a facut pasul peste ocean. La Europa se rezolva cu tirul......

Multumesc de interventie

Corina , Stephanie + duggy Totolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza Mamaruta spune:

Corina,eu nu am broaste (vezi prietenul Narancea )si nici nu mi-am trimis container peste ocean. Indraznesc sa scriu pentru ca anul trecut cochetam cu ideea sa ne trimitem o masina cu containerul si atunci am rpimit 2 numere de telefon de la neste firme care se ocupau cu asta:
1. Transport cargo Canada-Romania (416) 656-3295
2. ZIM CONTAINER SERVICE 555 Richmond St, Toronto (416) 703-7301

Noi nu trimitem container pentru ca masina nu poate fi inscrisa in circulatie in Romania, iar mobila care o am, nu merita sa mi-o trimit in tara. Dar daca tu ai o masina si mobila bune, e pacat sa mai incepi o data de la zero prin Europa. Numai ca vezi ca eu stiu ca in Romania nu platesti vama la lucrurile trimise pe motiv de repatriere, intr-o tara vest-europeana nu stiu cit sunt taxele vamale.

Bafta si te pup!

Mergi la inceput