Copilasi de iulie-august 2004 (122)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hehehe, Caro, ce ti-e si cu broasca asta ! La mine Andrei face crize daca ii inchid videoclipul sau daca se termina si nu ii dau drumul din nou ! Si la un moment dat se plictiseste si nu se mai nuita, dar melodia+imaginea tre sa ruleze pe calculator, ca daca nu, incepe sa plinga ... asa se joaca prin casa si mai arunca un ochi la calculator si daca il vede pe brosc, e ok !
Lia, !!! Pe bune ca e totu in mintea ta, stai calma, mama draga ! Uite, io una gatesc carnea de pui ca si inainte, iar ou nu cumpar decit de la magazin, nici macar de la micii producatori din piata ! Si daca vreau un ou la spanac, sa fii sigura ca nu il fac beton, ca nu imi place decit cu galbenusul moale !
Rain, am citit mesajul, nu-i bai cu ora, cred, ca la noi tati vine abia dupa 5 si el e cu masina, dar daca nu apare, o sa ma aduca fratele meu, ca mi-e urit sa ma trambalez cu copilu prin reatebeuri !
Astept mailu cu pricina !
Noi sintem cam crizati paici, ca omu mik nu mai are stare, nu vrea sa se joace decit cu "jucariile" alora mari !
Si daca vreti sa vedeti cu ce se mai distreaza Gizmo, am pus neshte poze in albumul de octombrie, facute ieri ! Ma gindesc ca poate asta o sa se faca atunci cind va fi mare, hehehe !!
Pupici !
Aici tot friiiiiig esteeeeee, ca vara nu vrea sa vina, observ !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Andreea - am vazut pozele - mi se pare mie sau Alexia seamana cu tati? O scumpete, ce mai !

Nicole, si mie suma mi se pare ok - eu nu stiu daca pot ajunge chiar la 16 - dar dupa ce-l conducem pe tati la aeroport, venim direct acolo. Care este adresa si cum facem cu banii - platim la fata locului?

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Gabi, Caro, Oana, Marcela, AndreeaB ...dati voi un mail la nicoleta@gmail.com nu am adresele voastre si vreau sa va trimit mailul cu meniul ...la restul am trimis eu, daca nu ati primit (poate nu mai folositi adresele pe care le am eu) astept mail si sa dau reply!
in mail va spun si detalii despre adresa!

gata, am trimis mailul, cine nu a primit sa dea un mail si trimit!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Salutare si o saptamana exceptionala!
Am intrat putin sa va spun ce emotionata sunt ca de aseara nu imi mai revin.
Matei a fost cu ai mei la munte doua yile iar aseara cand a venit si il imbracam in pijama pentru nani s-a ridicat in fundulet, m-a luat de gat, m-a pupat, m-a strans tare de gat si apoi s-a uitat in ochii mei si mi-a spus "maaaami"... Nu imi mai revin de aseara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Caro,de data asta am innebunit eu,nu elam scris mesaju' si am apasat de vreo 3ori ca nu se intampla nimic,mai tarziu mi-am dat seama ca are netu' un guguloi si merge mai greu...

Gabi,zici ca ti se pare,eu sunt convinsa ca nu am fost decat mama purtatoare,nimic,nimic nu are de la mine...

Nicole,poti sa-mi trimiti pe andreeab79@hotmail.com , fiindca adresa de pe yahoo nu-s ce are dar nu prea merge,ok...multumesc!

...incerc sa pun cateva pozici,dar la cum merge netu' nu-s sigura ca am sa reusesc...

Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Buna,

Nicole, am primit mailul e super ok.
Nu cred ca are sens sa luam ceva separat pentru copii. Le dam noi ceva de la bufet daca or vrea, bineinteles.

Andries

Mergi la inceput

Nicole, si eu cred ca nu trebuie ceva separat pentru cei mici ... si multumesc, am primit mailul !

Gizmo pina la un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Andreea, cred ca te-ai topit toata! Eu ma topesc numai cand o rog sa-mi dea un pup si imi da. Pupici multi lui Matei si sa o iubeasca in continuare pe mami!

Noi, mamicile de departe asteptam poze de la evenimentul de duminica. Noi suntem nasi de cununie si habar nu am ce trebuie sa facem, trebuie sa studiez problema.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Da, m-a dat pe spate si inca nu mi-am revenit

Mergi la inceput

Andreea, eu la intimplari de genul acesta uit de toate relele si nervii si oboseala si ma simt undeva foaaaarteee sus, aproape de dumnezeu si paradis si nu-mi mai trebuie nimik !!

Gizmo pina la un an

Mergi la inceput