Copilasi de iulie-august 2004 (122)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

andrea, nu stiu ce sa-ti spun, da` daca ilinca mi-ar readormi numa` cu laptele la mine in mod cert ar insemna ca nu se satura. maninca mai putin in timpul zilei decit minca inainte? cum stai cu invatatul?
anca, e biberonara inraita, numa`n poza aia a mincat cu lingura, uf. si nu am de ce sa renunt la carnea de pui ori oua. noapte buna!
daria, vazut pozele, giulia
marino, cre` ca la intilneala aia te refereai cind pomeneai de chef, da` daca io nu-s implicata am uitat de ea.

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

'neata!

Vad ca ati avut activitate in we,bravo...noi am fost la botez sambata si pt ca pentru prima oara am lasat-o pe maimuta ca mama acasa,am fost singurei si ziceai ca am scapat din cuscadrept urmare am dansat toata seara si cine nu putea sa doarma de febra musculara...io binenteles...las ca pun si niste pozici de demonstratie...
Ieri am fost la mirul piticului si apoi am petrecut acasa cu sotul,fiindca azi a plecat pt 2saptamani si suntem singurele...

Si noi inca mai papam carne de pui,vaccin inca nu am facut fiindca nu se gaseste,binenteles,cand o sa-l gasim il facem.

Am vazut pozici cu pitici dragalasi,pupam pe totisi peisaje de Andruska,superb,si pe ea sa treaca depresia.

...suntem pe aici,incarcam ceva pozici....

Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

buna, buna...brrr ce frig este afara!!!

ce facem cu partyul?

mai ... al meu a mai invatat cateva cuvinte..."ptana" pentru napolitana si "loul" pentru leu, "tofi" pentru pantofi....

Andries

Mergi la inceput

mey, nu stiu daca e sau nu problema, da` pe mine m-a pus pe ginduri... ilinca de vreo citeva zile doarme cam asa: 22-11, 14-17, acu de exemplu doarme, da` imediat ce postez intru la ea, asa am facut si ieri. ce-o fi si asta??

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

neata neata!

eu am incercat ieri sa va scriu, dar nu mergea forumu'!
asaaa ...s-a schimbat ora de incepere a petrecerii, va incepe la ora 16, am inchiriat pentru 3 ore si va costa 465 mii/persoana, in banii astia intrand: inchiriatul casei, covor de baloane si mancare (gustari reci, minuturi calde si desert), bautura nu intra in banii astia, isi cumpara fiecare ce vrea, astept sa-mi trimita tipa de acolo un mail si fac un forward pentru voi, sa vedeti ce am luat si sa-mi spuneti daca e ok! as fi vrut sa ne coste mai putin, dar nu puteam sa spun ca vreau doar un platou cu ceva gustari si cam atat, adica nu cred ca le convine nici lor sa inchirieze ditamai casa si sa nu le iasa nimic!
eu vineri trebuie s-o sun si sa-i spun cate persoane sintem, i-am spus ca va fi o petrecere mai deosebita (mamici forumiste) si poate aparea ceva si se modifica lista , deci, daca aveti vreo problema sau daca vi se pare ca ne costa prea mult va rog sa-mi spuneti pana vineri, sau daca mai vrea cineva care nu e pe lista sa vina, tot pana vineri trebuie sa stiu ...
lista finala pe care o am eu dupa confirmarile primite pe pm arata cam asa ...
Marina 1+2
Monica (Cristalina) 2+1
Monica 1+1
Andreea Banica 1+1
Dana 2+1
Nicole 2+1
Adema 2+1
Marcela 2+1
Andreea (Andries) 2+1
Oana 1+1
Gabi 1+1
Alice 2+1
Caro 1+2
(adulti + copii, daca va intrebati ce e cu 2+1)
astazi sau maine va trimit mail cu meniul ...
ma duc s-o schimb pe moata ca m-a terminat!
astept intrebari si sa-mi spuneti parerile voastre, daca e ok, daca nu e ok, da?

pupici

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Nicole,mie mi se pare ok...atata doar ca o sa trebuiasca s-o pun pe pitica mai devreme la nani de pranz ca sa nu intarziem,eh dar astea-s treburi de ordine interioara

Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Carmen, io zic ca nu e problema, pur si simplu Ilinca e o fata bine crescuta si s-a gandit sa-i lase mamei ei mai mult timp liber...acu' lasand gluma la o parte, daca in restul timpului e vioaie eu zic ca e O.K., si Alessia a avut perioade din astea cu mai mult somn, acum e pe invers : toata saptamana trecuta, cu o singura exceptie, s-a culcat in jur de ora 24.00 , intr-o seara chiar a batut recordul si a adormit la 1.00 p.m. ...si daca mai pun la socoteala si trezirile sau foielile din timpul noptii (din cauza de degetel) aveti un tablou complet...Asta in conditiile in care ziua adoarme f. geru si doarme f. putin...

AndreeaB - asteptam pozicile de la dantzuiala

Daria - spune mai multe de la nunta si pune si poze, sa te vedem nasica...sau credeai ca scapi fara ...

Nicole, io n-am inteles, 465 mii/persoana adulta ? ...pentru copii nu platim nimic ?

Andreiuta - a trecut depresia ?

Andrea - imi pare rau ca Stefi nu doarme bine noaptea. Va pe amandoua si va doresc cat mai multe nopti linistite.

Eli - l-am vazut pe Stefan, e un dulce ...

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Caro, pentru copii nu platim nimic, sint mici si nu avea rost sa le luam un meniu, in schimb la gustarile reci vor fi cascaval, sunca de pui, ardei cu branza de vaci si le putem da din astea daca vor vrea ...
voi ce ziceti, e bine asa? credeti ca trebuia sa le luam lor separat altceva?

am uitat sa va spun, totul se va servi ca bufet suedez!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Alice, am uitat sa-ti spun ca l-am vazut si pe Andrei, cum sta el hipnotizat de broasca nebuna ...asa ca m-am repezit si am descarcat si eu clipul sa-l arat copilului...rezultatul: copilul s-a speriat, aproape ca a inceput sa planga. ...Avem si noi vreo doua clipuri care hipnotizeaza copilul, da's mai pasnice , unul cu un mos Craciun care canta si unul cu Shrek...daca intereseaza pe cineva sa spuna si incerc sa le trimit pe mail...

Nicole, acum am inteles si cred ca e bine asa...

AndreeaB, iar a inebunit P.C.-ul tau ...

POZE 1 POZE 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)

Mergi la inceput

pai la somnul care-l are as adauga, muci, tuse, maninca mai rau ca de obicei si un canin si-o masea pe drum. de vioaie, e vioaie...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput