Copilasi de iulie-august 2004 (122)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

aus...si dupa ce turbeaza roxana da-mi si mie un PM ca nu prea am timp sa intru...macar sa stiu si eu ca e o problema...
Lia pai no sa dai la pui carne de vita la greu (nu zic ca poa' sa fie si aia nebuna da sa nu te superi). Daca fierbi carnea totul e OK si nu ai de ce sa-ti faci griji.

Cum ramase cu cheful???

quote:
Originally posted by carmenp

lio, io pina n-o vad pe roxana turbata de griji is linistita si-apoi pin-ajunge gripa-n vest mai dureaza. si-n atare conditii, nu miza nici pe puiii aia din congelator

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Vad ca sunteti tare stresate cu gripa asta aviara si noi urmarim aici stirile din tara si ne temem de ce va fi. Oare ar trebui sa ne vaccinam si noi aici, ca eu il tot stesez pe sotul sa mearga sa ne cumpere vaccin. Si sa le vaccinam si pe micute? Uff, asta ne mai lipsea, ca anul asta numai rele au fost in tara.

Felicia, nici Diana nu vrea sa-si tina sticla de lapte singura ( Andreea si-o tinea la varsta ei), dar ma bucur ca macar n-am probleme cu ea cu mancarea, este o mancaciosa!!!!!!!!!
Si astazi ne-a iesit si noua prima maseluta, am simtit-o azi cand o spalam pe dinti.
Si nu v-ati razgandit, tot plecati de aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Christel, asa e...nu-i bai ca nu-si tin singurele bibele...bine ca mananca.
Cu plecatul nu ne-am razgandit...vineri am facut-o oficial...cel tarziu la sfarsitul lui martie sunem in tara.
Aici nu cred ca avem motive de ingrijorare cu privire la virus.Am auzit ca nemtzi fac controale severe pe la vami.

Olivia, scuza-ma....nu ti-am raspuns la ceva....Din fericire am fost singurele numai ziua de vineri (la noi e ceva neobisnuit sa fim la distanta, chiar si 400km unul fata de altul).Nu am avut probleme....

Andreea mea cred ca are afte...am observat putina albeata pe obraji in interior, la comisura gurii.Vad ca de mancat mananca bine, n-o deranjeaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza frumoaselor
mammaaaa ce frig eeee!!!!!!! 5 grade si soare. auci.
Lia, stai potolita, de la un ou nu poate sa se intample nimic. si lasa ouale si gainile de la mama ta, ia din comert. in fermele astea mari mai greu sa patrunda virusul ca pasarile alea nu ies deloc si nu au contact cu cele migratoare. mananca niste lamaie cu miere ca sa iti treaca senzatia de gat uscat.
Carmen, oricare dintre cele 3 vaccinuri le poti face, vorba Andreei, doar sa le gasesti. ca acu a dat harnicia in toti si cumpara....tot.
pe mine turbata de griji n-o sa ma vedeti prea repede....da promit Marina ca-tz dau io pm!
o saptamana excelenta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata, nu va zic ce frig e la noi, vine iarna...
roxy, pai nu stii tu ca asa-i romanu`? pina nu se-ngroasa treaba la fundul lui nu se apuca de ea?!
marino, stii ca-mi esti draga, auzi ce zice roxana, nici o sansa cu chefu` ala n-am prea inteles io...
schimbu`3, la pamint, nu mai are omu` ce ceti dimineata...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !

Uaiii da`i un friiig de mor ...
Aici aseara, la plimbari, pana a doborat-o vantu` pe Giulia, asa batea
http://community.webshots.com/photo/439300887/478044561yALXNm
si asa aratam noi cand e friiig http://community.webshots.com/photo/478045649/478045649KXEnMB

LIA - mananca linistita carnea din comert, ca doar nu o papati nefiarta ... Si oul moale se prepara tot prin fierbere, asa ca ...

Noi am fost la nunta (a fost interesant sa zic asa ...) iar Giulia a fost cuminte cu dadaca, a adormit pe la orele 24,00

Semnati condica !!!

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna dimineata!

Brrr, ce urat este la noi, ploua ...

Daria, , datorita tie incep ziua cu bine, am vazut-o pe dulceata de Giulia, este o scumpica!

Carmen, pana la vaccinul antigripal noi luam cite un Oscilococcin pe saptamana, nu are cu ce sa ne strice.

Eu stau tare calma cu gripa aviara si prefer sa consum carne si oua de la Avicola, decat de la bunica din curte. Bunica nu are nici un control veterinar, nimic. Iar eu ii dau pui in continuare Stefaniei, il am in concelator de vreo 2-3 saptamani, oricum il fierb bine.

Stefania mea iar se trezeste noaptea. Nu v-ma mai spus ca sa nu o deochi, dar saptamana trecuta mi-a dormit foarte bine, am avut si nopti dormite cap-coada, dar de joi noapte se trezeste foarte des. Iar problema este ca nu mai vrea ceai, se linisteste doar la mine in brate (macar ma lasa sa stau jos) si readoarme doar cu lapte. Oare nu se mai satura seara, pentru ca dupa ce mai bea un biberon de lapte doarme mai bine. Cam tot de joi bea numai lapte de vaca (am facut trecerea treptat, intr-o saptamana) oare este posibil sa o doara burtica?

Noi va dorim o saptamana frumoasa si mai calduroasa!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!
In primul rind ce se aude cu intilnirea de duminica? Sper ca aia acolo au loc si inauntru pentru ca afara nu vom putea sta cu piticii...

Lui Stefan cred ca ii ies caninii de jos - de 2 zile iarasi baloseste la greu, roade tot ce ii cade in mina si azi-noapte nu a dormit linistit nici macar cu noi in pat (da, doarme in continuare cu noi in pat...) - toata noaptea s-a zvircolit si din cind in cind se si smiorcaia...asa ca diseara o sa-i dau un eferalgan.

In rest weekendul a trecut ca intotdeauna prea repede, asa zboara timpul cind e al tau...

Pupici la toata lumea si o saptamina cit mai buna!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Neata schimbu 1...
l-am vazut pe Stef a lu eli... mama ce a crescut.. si ce v-ati mai distrat la plaja.. vreau si io..

Am vazut-o si pe Daria infofolita... da nu pare ca o deranjeaza frigu deloc..

carmen, am vazut-o si pe scumpa ta tunsulica... vad ii place sampania si ciorba... si de ce zici ca e biberonara ca vad ca mananca cu lingura...

am vorbit cu cineva in ro in week-end si stiind ca merg acolo, m-a sfatuit sa ne vaccinam si sa nu mancam carne de pui/oua cat o sa fim in tara... chiar asa groasa e treaba... am citit masurile de precautie care trebuie luate dar vad ca se poate manca pui daca e fiert bine... este cineva pe aici care nu mai da carne de pui la copil?

Ma duc la nani acu ca la noi e miezul noptii... sa aveti o zi buna si insorita!

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Eli, am vazut pozele - e un scump baietelul tau! Mi-a placut de el ca a stat la frizeritza - Stefan al meu urla din toti plaminii!!!

Caro (kro), multumesc de aprecieri - poza "cu mami" e si preferata mea, mi-am pus-o si pe desktop la servici.

Si eu il spal pe Stef in fiecare seara, iar pe cap o data la 3 zile (asta de cind s-a lasat frigul, pentru ca inainte il spalam in fiecare seara caci transpira tare). Iar biberonul nu si-l tine deloc singur - nici nu incearca - e mult mai usor sa i-l tin eu... Nu am incercat inca sa-i dau din cana cu pai - din cana cu cioc bea foarte bine, dar doar apa.

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Mergi la inceput