Copilasi de iunie-iulie 2003 (63)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetelor,

am reusit si-am scapat si eu de nunti, team-building & alte-alea, mai am doar un botez peste 2 saptamini si ma pot gindi si eu la un program in familie fara obligatii, biserici, autocare

Martha - felicitari, uite ca lucrurile se aseaza bine si la tine, bafta multa in continuare!

Bibi - mai madam, dar criptica mai esti, pune mina si scrie ce si cum mai faceti!

Gio - si Luca a primit de sfintul lui o carticica din aia in care trebuie lipite animalele in locul de unde lipsesc, l-a incintat nemaipomenit, le-am lipit pe jumate din prima seara , apoi am mai tras vreo saptamina de restul. Si am preluat modelul Claudiei, taiem cutiile de servetele care se termina, am facut eu chestia asta o data, iar aseara mi-a adus el cutia care tocmai se terminase sa lipim floricele, desi cutia asta avea animalute pe ea. Asa ca eu le-am taiat, el le-a lipit pe fundul cutiei... mare realizare, o sa-i pastrez "opera" Alte jucarii?!... Se joaca din greu cu Lego mari, ptr 2-5 ani, are si piese separate si o masina de gunoi si un excavator cu care se joaca mereu. I-a luat Dani din Italia o placa ptr Lego, cu latura de cca 50 cm, verde, pe care se monteaza piesele, chestia asta e super ptr ca poti construi mai usor pe ea castele, garaje etc.

Pojo - mda, cam greu ai dreptate sa te stramuti acum la Bucuresti, complicata chestie, ai desigur avantajul ca vii mai aproape de "noi" si poti veni la toate intilnirile, altminteri, fiind si vorba de o garsoniera, cred ca-ti ca fi destul de greu pina te obisnuiesti.

Kehleyr - si zici ca s-a descurcat tati cu Stefa?! Felicitari, acum sper ca ai incredere sa-i lasi mai mult impreuna si sa stai cu noi la intilniri pina noaptea . Al meu sot l-a cam pasat pe Luca in w-e asta cit am fost eu plecata, e drept ca a fost si el fr. ocupat: simbata la job pina pe la 2, apoi vizita la ai lui la copil, pe la 6 a organizat o intilnire cu baietii (va povestesc eu si de asta ), a doua zi a recuperat copilul cind s-a trezit (pe la prinz), s-au dus la ai mei la masa, unde Luca a adormit, iar el a venit acasa sa faca ordine pina la intoarcerea mea fioroasa . Intilnirea lui cu baietii a fost cam asa (citez): "am organizat totul frumos pe la 6, ca la 6:30 veneau; am pus pe masuta barul, cu whisky, votca, Metaxa 7 stele, ceva bere, am pregatit seminte, alune, popcoarne etc., am pus masa cu cartile de joc - dezmatul sa inceapa. La 7 ne-am strins, la 12 noaptea totul era deja strins, masa pusa la loc, bausem 4 (patru) beri si mincasem 2 pizza... dezmat total nu alta!"

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

buna dimineatza!
la multi ani tuturor sarbatoritzilor si sarbatoritelor de azi, sa aveti o viatza cat mai plina!!!

noi suntem bine, nu prea am multe de povestit... andi face din ce in ce mai multe poante, ii merge mintea rau de tot si e tare mistocar... sa va zic ultimele mai tari, pe care le-am retzinut eu:

eu, intr-o dimineatza:"pe cine iubeshte mami?"
andi "pe andi..."
eu:"si andi pe cine iubeshte?"
el: "pe tati!"

se plimba prin camera si ne facea pa-pa, si zicea:
"pa-pa, eu ma duc la federica (o prietenutza de-a lui)
noi, incantatzi nevoie mare ca dintre toti copiii el se duce la fede, il intrebam:
"bravo, mama, si ce faci la fede?
el: "o duc la veceu sa faca caca!"

la cresha cred ca il mai amenintza cu bau-bau, si intr-o seara nush' ce tot zicea el de respectivul, iar eu m-am apucat sa ii explic ca nu exista, ca nu l-am vazut, il intrebam pe el daca l-a vazut, cu ce era imbracat si ce facea... pana la urma s-a convins el ca nu exista, dar nu accepta dom'le chestia asta, mai vine la noi din cand in cand, asa hotarat si il auzim:"EXISTA BAU-BAU!!!"

intr-o seara a dormit frati-miu la mine in fotoliul-pat. dimineatza, se trezeste andi si il intreb:"mami, vrei sa te duci la abel in pat?"
el: "nu viau"
eu: " de ce mami nu vrei?"
el: "pentu ca e male"

a inceput si el sa "coloreze", adicatelea mazgaleste dar in interior, incearca sa nu depaseasca, bineinteles ca la sfarsit ca sa fie opera completa mazgaleste peste tot, si se lauda: "Ia uite, ia uite!!!"

a inceput sa stea mai mult pe cuburi si sa construiasca, as vrea sa ii caut nishte jucarii mai mari de asamblat... ati vazut asa ceva?

seara la culcare ma chinui sa ii spun poveste dar nu reushesc pentru ca ma imita la fiecare cuvintzel sau ma intreaba (de ex. eu ii povestesc ca scufitza rosie se duce sa ii duca mancarica bunicutzei, si el ma intreaba: da? mancarica?)si ma bufneshte un hohot de ras si nu ma reusesc sa leg 2 cuvinte...

gio - ce ziceai de o carte in care lipesti, etc? poti sa detaliezi, suna interesant... eu am gasit (Carrefour)o carte de colorat care are la mijloc abtzibilduri, trebuiesc lipite pe pagina corespunzatoare care e alb negru si apoi colorat in consecintza... ma rog

pojo - de acord ca flaviu e invatzat cu un anumit stil de viatza, acolo la voi, insa: sa nu il lasi mult timp fara voi: crede-ma ca stiu ce spun. de ce trebuie sa va mutatzi in bucuresti acum? suntetzi obligatzi? in alta ordine de idei... de unde vine "pojogam", e o intrebare care mi-a rasarit pe creier de dimineatza, nu ma lasa nelamurita, please...

romana draga - felicitari pentru casa noua, uf! in sfarsit! nu am apucat sa iti urez: sa fiti fericitzi, si... nishte poze, ceva, cu mariuca, se poate?

lya - pupici pe burtici si de la mine!

nu vretzi sa ne vedem in week-end la un loc de joaca, ceva? sau in parc daca e soare?

listutza in acest scop:

1. andi

va pupic,

bobi si bb andi

sunt confuza... sau poate nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

va multumesc in primul rand la toate din partea urarilor pt ziua lui de nume!!! de sarbatorit nu-l prea sarbatorim, ca azi este si ziua mamei mele- Gabriela- asa ca facem ceva acolo, la comun... totusi am luat o cutie de bombonici pt la cresa. abia astept sa-mi povesteasca cuma fost, de obicei se canta "La Multi Ani!' si cred ca o sa se simta foarte 'important'

in rest, se pare ca in curand vom renunta si noi la pampersul de noapte, este oricum curat si il folosim chiar si o saptamana. el a inceput sa zica si noaptea cand ii vine, azi noapte a fost tare dulcic ca s-a trezit de pishu si nu mai vroia sa se ridice de pe olita- cica vroia si caca. stateam si eu pe jos langa el, si si-a pus capul in mana mea, a inchis ochisorii si a adormit!!! abia atunci am reusit sa-l convind sa se urce la loc in pat, si nu m-a mai lasat sa-i pun pampersul: 'gata mamai, am facut pishu, nu mai pune pampersu'!!!' la cresa are tot felul de creatii/ desene/ picturi, sunt destul de reusite - se vede ca sunt ajutati din plin de Doamne, ca altfel il vad eu acasa ce artist 'plastic' este... voi stiti de ce...

de azi l-am tinut acasa pe bogdan, care a inceput sa tuseasca putin, ma gandesc ca iarna asta tot asa o tinem, cu schimbul, cand unul cand altul bolnavior... si asta tot e bine, inca nu au fost prea serios raciti...

apropos de sanatate, sa va zic ceva legat de dintisori. am fost ieri cu bogdan, care are de vreo 2-3 ani pete ngre de tartru pe dinti. Dr ne-a repetat ceea ce stiam deja, desi poate ca nu am dat atat de mare importanta. deci trebuie ca seara sa fie spalati foarte bine pe dintisori, cu pasta si periutza speciale de copii. dupa ce s-a spalat nu mai are voie sa bea/ manance nimic, poate doar apa. (hehehe... aici mai am destul de lucrat cu tudor, care bea 1/2 din bibe de lapte dupa ce se pune la nani!) si trebuie evitat excesul de ceai, care favorizeaza patarea dintilor. despre dulciuri nu mai zic... stiti si voi. acum vom face un tratament de detrartraj, cu ultraviolete, suntem programati saptamana viitoare - si acest tratament se va face cam de 2-3 ori pe an, dupa nevoie. peste cateva luni ne-a recomandat si apa de gura cu fluor, ca acum a cam periculos ca ar putea sa mai si inghita din ea.

cam asta ar fi, m-am intins ca o placinta si imi cer scuze...

anamaria, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

Viata este ceea ce se intampla in timp ce esti prea ocupat sa-ti faci planuri de viitor! (John Lenon).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

La multi ani pt. toti sarbatoritii de azi, Mihai, Mihaele, Gabrieli si Gabriele!!!!

Gio, ce sunt culorile pt. degete? Pe langa desenat si lipit, am mai mesterit tot felul de figurine din castane si scobitori; "tablouri" din frunze uscate si crengute pe care le aduna cu buni din parc. Cum ajung acasa ma si pune la creat.

Romana, poate am pierdut momentul dar sunt tare curioasa. Cum au primit-o baietii pe Maria? Alin mai ales!
Felicitari pentru casuta! Tot in zona aia stati?

Marta, felicitari pt. noul job!

Magda, frumoase poze si frumoasa renovare!

Anamaria, cum e tratamentul asta de detrartaj? Cat costa?

Cornelia ce vesti mai ai despre Stefan? Daca va hotarati sa veniti in Bucuresti la control, pot sa-ti recomand un medic tare bun. Maria cum mai e?

Noi am fost in weekend la Cluj si a fost tare fain! Imi pare rau ca nu am avut numerele Amaliei si al Romanei sau ca nu le-am pm din timp ca poate ne-am fi intalnit. Data viitoare! L-am initiat pe Tibi in teatrul pt. adulti! A trebuit sa-l luam cu noi ca doar juca nasa lui si nu putea pierde momentul! Spre marea noastra surprindere a stat tare cuminte, a privit f. interesat piesa, a mai si adormit si astepta... sa apara lupul in scena .

Ne-ar place sa ne vedem in weekend dar sa fie mai prin centru ca nu o sa aveti roti.

Bychi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

La Multi Ani pentru toate persoanele care poata prenumele de Mihaela, Mihai, Gabriela, Gabriel!

Romana, felicitari pentru mutatul in noua casa. Ma bucur pentru tine ca reusesti sa alaptezi, stiu cit de mult ti-ai dorit.

Cornelia, nu-ti pot spune decit ca ma gindesc la tine si ca sper ca perioada aceasta dificila sa treaca repede. pentru Maris si Stefan!

Pojogam, adaptate usoara in Bucuresti! E adevarat ca pentru Flaviu o sa fie greu la inceput intr-un apartament, dar e inca micut, cred ca o sa se adapteze mai usor acuma decit peste 1 an sau 2. Si pina la urma, hai, mey, ca Bucurestiul e un oras simpatic, o sa vezi!

Martta, felicitari pentru noul job, sa fie intr-un ceas bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!!!!

Martta, felicitari si multa bafta la noul job!

Magda, frumoase poze! si eu de cand ma tin sa pun niste poze si nici acum n-am reusit, nici macar pe alea de la mare n-am reusit...

Mihaela, e grea schimbarea, dar daca e mai bine pentru voi o sa depasiti voi si momentele astea, multa bafta!

Romana, felicitari pt. noua casa! si la noi e f cald sa stii.

va pup

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

multumesc de urari!
cu aceasta ocazie urez si eu celolalti sarbaoriti de azi un sincer si calduros la multi ani cu sanatate si fericire!
eu sunt putin trista....ieri a murit catelusa socrilor mei la care eu tineam foarte mult...
stef e bine. s-a acomodat in sfarsit la gradi...e vesel si bine dispus.
de jucat, ii place sa construiasca cu lego, cuburi....sa deseneze...
la desene nu prea are stare sa se uite.
pupici si sanatate tuturor.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet spune:

Gio-Ce sunt "culorile pt degete "?

Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

LA MULTI ANI! sarbatoritilor de azi, sa aveti parte de sanatate, fericire si tot ce va doriti.

Asta-i singurul semn de viata pe care am timp sa-l dau, sper sa ma mai eliberez spre sfarsitul saptamanii.

Va pup si petrecere frumoasa diseara.

Madi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Ati reusit sa ajungeti la magazinul de care va spuneam saptamana trecuta? La Boribon, in p-ta Galati? Au niste ornamente faine de Craciun, din lemn, paie, textile... o nebunie!
Niste poze mai recente cu Tiberiu

Bychi

Mergi la inceput