Copilasi de iunie-iulie 2003 (63)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Nu-mi vine sa cred ca trec printr-o perioada excelenta!
Vladut e sanatos, iar eu am primit ieri vestea ca am fost selectata la una dintre cele mai mari societati de av. din tara! De fapt...mi s-a implinit un vis! Speram sa ajung la nivelul asta in urmatorii 3 ani!

Romana, sa va simtiti bine in noua casa!
Cornelia, va tinem pumnii in continuare!

mami de Vladut(13.06.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Martta bravo tie !

Bibi la intalneala cu pitici ne bagam si noi daca e sa fie ...

noi si maine putem, am planificat si un Ciofolici daca e deschis,
nu mai stiu ... dar incerc.

Cornelia eu zic sa te mai linistesti tu, gaseste pe cineva sa mai stea cu ei, ocazinal, in Bucuresti e cam 50 ron /zi, e bine sa-i obisnuiesti sa stea cu oricine, de incredere desigur. Cel mai important sa fii tu mai linistita si numai asa poti avea rabdare cu Maria, adica sa-ti incarci un pic bateriile !

Sper sa nu ma intelegeti gresit dar ca Romana mai rar !

Eu una nu pot zice ca dupa 12 ore de munca (nu tot timpul) e simplu sa vin acasa sa ma ocup de Teo, sa am rabdare cu ea, etc ... mai ales ca tati e cam restant la ac. capitol (oricum el munceste mai mult ca mine), iar mama e de baza ce sa mai zic.
Dar cu 2, 3, ...

sincer va admir fetelor din tot sufletul !

pupici,
nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Salutare!
Slaba miscare zilele astea. Se vede ca e prea frumos afara ca sa mai stea cineva si la computer.
Am pus si eu cele mai recente poze cu Alex pe YAHOO.
Va pup si va doresc o sapt. cat mai usoara

Magda si Alex(2 anisori!)
http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Salutare !
Cornelia cautam nr tau de telefon de zor si tot nu-l gasesc! Voiam sa vorbesc cu tine!Daca vrei si nu te deranjeaza te rog trimite-mi un PM.
Bibi pasare rara dar tot faci valuri!Mai spune si tu ceva de David acolo... ca stiu ca esti mandra
A inceput si Flaviu sa repte la infinit intrebarile numai ca noi suntem tot la un limbaj mediu chiar daca face, sa spunem un fel de propozitii; L-am tot tinut pe afara zilele astea si acum a inceput sa raguseasca brusc si are o usoara tuse, dar sper sa nu ajungem la antibiotic.
Una dintre altele "dureri ale mele" este si alimentatia care ma termina... fiind extrem de saraca si monotona si de acum refuzand-o si pe asta. E foarte indaratnic la ceva nou chiar daca dupa jumatati de ora il conving sa puna doar limba. Nu stiu ce metode sa aplic, sunt depasita!
Voiam sa va intreb daca stiti sau exsita paturi de musama sau ceva prin care sa nu treca lichide, pt ca as vrea sa-l las noaptea fara pampers si caut o solutie sa nu aruncam si saltelele dupa ce il dezvat!
Mai am o veste care cu mult timp in urma m-a bucurat insa acum imi creaza panica: din ianuarie suntem mutati in Bucuresti. Eu una sunt in criza acum, pt ca ma iau toate nelinistile posibile si imposibile. Mi se pare ca sunt prea batraioara pt astfel de schimbari in viata mea; mai ales ca va trebui sa-l las cativa ani buni pe Flaviu la Bacau pana vom reusi sa cumparam ceva acolo! Iar gandul ca am sa stau la bloc cred ca ma preseaza cel mai tare; nu sunt obisnuita si tare greu o sa-mi fie... (na, stiu ca nu imi plinge nimeni de mila aici, dar totul va fi altfel!)
Revin cu rugamintea daca stiti pe cineva care ar inchiria in zona Baneasa sau in apropiere de Aviatorilor... Sincer nici nu stiu in ce zona sa stau pt ca Ovidiu va avea serv spre Baneasa iar eu in zona Orhideea( nu mai stiu cum se cheama bdul respectiv).
Am fost la Metro si mi-am adus aminte ca sarbatorile se apropie si am vazut o multime de globulete superbe si cadouri... sper sa mai ramana ceva si pana in apropiere.
Ati dat pe mana copiilor acuarele, sau plastilina?! ma gandeam sa-l initiez ca si asa de zugravit s-a terminat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

magda - faine pozele...
mihaela - eu folosesc o bucata de musama sub cearceaf...se gaseste de cumparat...
noi nu avem noutati...o tinem prin petreceri...o fi bine?
pupici si sanatate tuturor.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Salutare,

Se pare ca suntem pe drumul cel bun, copilasii bolnaviori sunt spre vindecare .

Martta felicitari, ai vazut ca a venit soarele si pe strada ta? Mult succes la noul serviciu!

Mihaela, de ce sa il lasi pe Flaviu la Bacau? Nu te supara ca imi dau cu parerea, dar eu nu cred ca este bine ca un copil sa creasca departe de parinti, cu bunicii, oricat de bine intentionati ar fi acestia. Va veti indeparta si exista riscul ca el sa se simta parasit, iar voi sa amanati la nesfarsit reunificarea familiei.

Magda, frumoase poze .

Ioana, tot nu ai terminat renovarea?

Eu am am avut un w/end maraton, s-a facut o intalnire in afara orasului cu toti sefii de proiecte de la mine din firma si am avut numai prezentari si discutii. A fost obositor, dar norocul meu este ca am colegi supermeseriasi, numai baieti destepti, cu care este o placere sa stai de vorba, iar atmosfera a fost degajata si relaxata, desi cu multa munca. Pacat numai de vremea asta frumoasa, ca nu ne-am bucurat de ea. Barbata-miu a stat cu fata la munte si i-a fost taaaare greu , dar s-a descurcat bine, asa ca il mai las si alta data.

Saptamana usoara!

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Crisa are dreptate cind spune ca e mai greu sa intru acum pe forum. Sper ca peste un timp, cind va fi si Maria mai mare si isi va mai rari mesele ( ca manica de sute de ori pe zi, noroc ca doarme bine noaptea) sa pot sa intru mai des.
E bine intr-un ap. mai mare, dar e si mai greu de supravegheat copii, iar Alin e un mare poznas. In fiecare secunda ar face ceva prostioara. Nu stiu de unde le inventeaza ca ma lasa masca. Cristi e mai linistit, Alin e ca un uragan. Problema cu ei doi e ca se cam ciondanesc cind se joaca si imi dau seama ca asta e doar inceputul. Daca vrea si Alin sa intre in joc cu Cristi, cu jucariile lui , Cristi il musca, il zgirie ori il trage de par. Si atunci trebuie sa sar sa-i despart. I-am tot explicat lui Cristi ca nu e bine ce face, ca Alin e fratele lui si ca e frumos sa se joace impreuna, ca-l doare daca-l musca, etc...fara rezultate. Are cineva o idee ce as mai putea face, cum sa-l conving pe Cristi sa nu mai fie asa de violent cu Alin.

Cornelia: Nu mi se pare ca te resfeti, ci ca esti foarte atenta cu copiii tai si ca-i iubesti foarte mult. Eu sper sa se rzezolve toate problemele voastre si sa va bucurati de copiii minunati pe care-i aveti.

Mihaela: Pai acum va mutati in Bucuresti dupa ce ati zugravit casa? Si eu sint de parere ca e mai bine sa iei si copilul cu tine, ca il cresti cum vrei tu si nu te vei "supara" pe nimeni ca nu l-a educat cum ti-ai dorit. Si e mai bine si pentru Flaviu sa stea cu mama si cu tata.

Nicol74: Daca lucrezi 12 ore cind te mai ocupi de copil? Eu va admir pe voi cele care lucrati si va ocupati si de copii. Ma intreb doar ce voi face peste 2 ani. Trebuie sa cautam gradinite pentru Cristi si Alin, iar cu Maria... habar n-am ce voi face, dar pina atunci mai este.

Martta: Ne simtim bine in casa noua, dar e cumplit de cald. Sint fierbinti caloriferele. Oare peste tot e asa?

Va mai amintiti ce greu ni se parea cu un copil ( repete cu 1), cu doi mi-a fost greu, dar acum cu trei (micuti toti 0 e si mai greu, dar sint tare dragalsi. Sper sa ma tina nervii si sa trec cu bine peste perioada asta de copilasi nazdravani.

Sanatate copilasilor bolnaviori.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,
Romana, felicitari pt casa!!!

Cornelia, suna a cosmar diagnosticul dat de doctorita aia; colega mea lucreaza cu copilasi cu parapareza spastica, si, crede-ma, se vede!!!!Toti sunt diagnosticati la nastere sau in primele 2-3 luni...In caza ca nu te linistesti, m-am interesat; avem la centru o dr specializata in recuperare, de la Budimex. Stiu ca e f buna si am mai trimis pe cineva la ea.

Mai nou, am facut noi achizitii la capitolul jucarii, si cel mai mare succes are platilina (am luat de la SES), culorile pt degete (Taisia e extaziata),lutul mai putin, s-a uitat la mine si vroia sa-l puna in paharul cu apa. I-am mai luat si o carticica de la Teora unde se lipesc parti dintr-un animal despre care scrie ce culoare are..etc...hartie glasata, lipici...Vali zicea ca am inebunit, o dau la gradi?! Insa ea e f atrasa de activitati de genul asta. Vrea sa "picteze" toata ziua. Voi ce ati mai luat pt pitici? ca de jucariile clasice e satula....

In rest, poate ne mai intalnim..slaba activitate fetelor, ce sa zic..Carmenutza, Elena...?!

va pupam!!!

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi!
Sa fiti fericiti!
Petrecere frumoasa!

mami de Vladut(13.06.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Buna dimineata!
Si va multumesc inainte de toate urarile, pentru ca sunteti asa de dragute si simpatice!
Uite ca de la o zi la alta vestile sunt mai presante: acum Ovidiu va veni in bucuresti musai din 1 decembrie iar eu voi ajunge in ianuarie daca vor fi de acord cei de la mine.
pai nu il adcu si pe Flaviu pt ca nu am ceva sigur unde stau si cum o s afie cu serv. Nu pot sa-l aduc si sa-l las asa dintr-o data cu o bona... undeva unde nici eu nu m-as acomoda atat de repede. Trebuie sa tatonez terenul si apoi o sa-l aduc. Si din cate stiu eu , cand mergeam la iasi la apartamentul sorei mele, una doua trebuia sa iesim din casa... era prea mic spatiul pt el! Nu ma pot gandi ce ar face intr-o garsoniera!
Eu cred ca daca astia mici sunt crescuti din start in anumite spatii ei se adapteaza acolo, schimbarea e destul de grea la varsta lor!. Imi amintesc ca la gradi, educatoarea imi spunea:"Doamna ce sa ne facem , toata ziua bate cu manutele in geam ca vrea afara" si vorba aia era o casa cu curte!
Nu stiu o sa mai vedem , oricum! Mi se pare grea schimbarea la varsta mea...

Mergi la inceput