Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (86)
Raspunsuri - Pagina 2
nature spune:
Pai inca nu am ceva cert, d-aia nu am zis nimic.Ideea e ca firma la care eu lucrez a sponsorizat in vara o tabara pentru copiii diabetici.Acum am promisiunea ca Asociatia Bolnavilor de Diabet ne va ajuta in cazul lui Alex, cu un aparat, teste si poate un pen din acela pt. injectare prin presiune.Am aflat de la Ana ce ar avea exact nevoie si acum asteptam un raspuns.
Sa dea Domnu sa fie cu noroc, si sa ne poata ajuta asociatia asta.va tin la curent.
Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos
danyce spune:
Nature, mult succes in demersul vostru de a face rost de ce are nevoie Ana pt Alex! Sa dea Domnul sa se rezolve asa!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
ellen spune:
Nature, multam mult. Nu de altceva dar eu nu rezistam pana saptamana viitoare cand tre sa primiti raspunsul.
Sa dea Domnul sa se rezolve repede. Tinem pumnii. Abia astept sa scrieti ca totul este ok.
Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
nature spune:
Acum am primit tel si mi s-a spus ca luni o sa primim raspuns, cand vine in Bucuresti presedintele asociatiei.Cu Ana am vorbit acum, Alex a avut glicemie mare aseara, sapt. viitoare vine in Bucuresti cu el, pt. niste analize.
Eu nu mai intru pe site pana luni, asa ca spun de acum LA MULTI ANI bebicilor care vor avea petrecere maine si poimaine.O sa va povestesc si cum a fost petrecerea noastra de duminica.
Sa aveti un WE frumos si linistit.
Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos
s_simona spune:
Am reusit aseara sa citesc tot, dar a fost tarziu si nu am apucat sa scriu. Din pacate pentru bazar hainute nu pot sa dau, pentru ca noi ne gandim serios daca sa mai facem si bb2 sau nu. Dar saptamana viitoare o sa depun 10 RON in cont, si sper sa nu ma fac de rusine cu asa o suma de mica. Dar cum spunea cineva, daca am depune fiecare macar 10 RON ar ajuta foarte mult.
Eu am inceput serviciul, asa ca nu mai am timp cum as vrea. Raportez si eu un copil umblator. De o saptamana si-a dat drumul prin casa si merge bine de tot, singur. Cand este obosit de tine de ce apuca de pat, perete, de oroice. Vreau sa pun si niste poze, dar mai tarziu sau maine.
Ionela, spune-mi te rog ce lapte ai inceput sa-i dai lui Alex? Si noi suntetm cu tzitzi, si am inceput sa ma gandesc si eu la intarcare. Tot aman, desi imi dau seama ca va fi foarte greu pentru amandoi.
Nexus spune:
La Multi Ani Alexandra !
La Multi Ani Maira Rebecca !
La Multi Ani Stefan Adrian !
La Multi Ani Patrick !
La Multi Ani Amalia !
Sa fiti sanatosi, sa cresteti voinicei si frumusei!
nature sa dea Domnu' sa reuseasca demersul tau. Tinem pumnii stransi ca totul sa fie bine. La multi Ani Ilincai, anticipat, sa fie sanatoasa si sa aveti un party cu super distractie.
Anielas distractie placuta si stres cat mai putin.
Naty, multa sanatate!
danyce ti-ai propus sa faci adevarate opere de arta...succes sa-ti reuseasca. Dar cand ai timp sa le faci pe toate? la Alma cea nazdravana.
Fetele vad ca vorbiti de intarcat..baiatul meu s-a intarcat aproape singur pe la 8 luni juma. Intai a renuntat sa mai suga din sanul drept, avea mai putin lapte in el decat cel stang si cred ca-i era lene sa mai traga din el. Vazand ca nu mai suge din ambii sani i-am dat lapte formula cu biberonul, asta dupa ce vreo 2 sapt. m-am muls din sanul pe care nu-l vroia si ii puneam laptele in biberon. Atat ia fost ca a lasat si sanul celalat si seara la culcare nu mai vroia decat din biberon. Ii mai dadeam dimineata in somn tata..pana am renuntat definitiv la ea. Acum cand vede dodolinele rade la ele si vine sa puna manuta, dar parca a uitat ca 5 luni a papat numai si numai dodolina.
Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur
roandre spune:
La multi ani Alexandra, Maira Rebecca, Stefan Adrian, Patrick, Amalia!
Eu nu prea mai am timp de scris/citit pe aici poate si pt ca nu avem cine stie ce noutati. In ultima vreme ne-a iesit si maselutza 2 si in rest suntem la fel de nazdravane.
Maine vom merge la o nunta si vom lua si pitica pt cateva ore cu noi...asta sa-i facem pregatirea pt cand va fi nasica peste 2 sapt.
Referitor la bazarul pt Alex....acolo nu se vand doar hainute de bebei ci absolut orice...haine de dama, obiecte decorative, ob casnice, carti, jucarii, incaltaminte, absolut orice aveti prin casa si nu va mai este de folos (poate altcuiva ii trebuie obiectul respectiv si asa se aduna banuti pt Alex).
Eu incerc cat de mult sa ma ocup de bazar dar loreema este pionul principal...adica ea strange banutii, tine legatura cu Ana, etc.
Va pup!
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
herra spune:
tin si eu pumnii sa gasiti ce trebuie pentru micutul Alex!
spun de astazi LA MULTI ANI SI PETRECERE FRUMOASA PENTRU Lucas, Ioana Maria Amina, Ilinca, Manuella SI Mihail Andrei,
pentru ca plecam azi la ai mei la Piatra Neamt si nu voi avea net.
abia astept sa merg spre Bicaz si Lacu' Rosu, sa-mi clatesc ochii cu padurea in culori de toamna!
week-end placut tuturor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex are nevoie de noi!!!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
s_simona spune:
Vreau sa le pun LA MULTI ANI tuturor celor ce azi implinesc un anisor, si celorlalti ce au implinit si nu am apucat sa-i felicit, sa fie sanatosi, si sa-i le aduca numai bucurii parintilor si sa se bucure impreuna de cel mai frumos dar de la Dumnezeu. Si petrecer frumoasa tuturor celor ce-si serbeaza sambata si duminica ziua, si binenteles asteptam poze.
crini spune:
nature, tinem pumnii sa reusiti sa obtineti penul cu presiune.
Numai bine Anei din partea noastra!
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)