Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (86)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Neata,

Am si eu poze de la petrecere! Sunt in semnatura, la folderul un anisor!

Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Patrice am vazut pozele, foarte faina Ilinca si ideea cu tortul cu ratuste. BRAVO!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

HELLO AGAIN. SUNT FERICITA SI SCRIU SI CU LITERE DE TIPAR! AZI O SA PRIMESC UN APARAT DE MASURAT GLICEMIA SI TESTE PENTRU ALEX!!!!!!!!!!NU STIU INCA DE CATE TESTE E VORBA, VA TIN LA CURENT.AM VORBIT ACUM SI CU ANA SI I-AM SPUS, ERA TARE BUCUROASA.SPER SA NU INTERVINA NIMIC!!!!!

Roandre, tara frumusica si eleganta era bebelina la nunta!

Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

LA MULTI ANI ROBERT!!!!!

Patricia ma bucur din suflet de vestea buna pentru Alex! Esti o scumpa!
Acum ma uit la pozele voastre: sunteti niste frumosi .....dar Ilinca va intrece pe amandoi!Si foarte frumos a fost tortul!

Ramona la pitica si sa treaca buba repede!

Noi am fost azi la control si a zis dr. ca inca nu sunt perfect vindecate urechiusele, si sa continuam cu picaturi....!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un bazuc la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

multa sanatate piticilor bonaviori! anamari, nature, loreema, sunteti minunate in tot ceea ce faceti pt. alex!
La mult ani, Robert!!!!!

Fetelor, simt ca-mi pierd mintile: de la vaccinul de un an, adica de aproape o luna, o tot tragem, ori cu raceala, ori cu durerea provocata de maselute si acum se pare ca ne-am pricopsit si cu rubeola!!!! A ajuns copilul meu straveziu de cand nu a mai mancat si el ca lumea...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

nature SUPER VESTE!!! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate ca ai un suflet asa mare!
Am vazut pozele de la chef...inca o data am admirat ochii Ilincai, mostenire de la bunica bag de seama.
georgiana sincera sa fiu pana acum nu m-am gandit la asigurare pentru Arthur. Dar cred ca ideea ta e f buna. Tu le-ai facut copiilor?
Pentru ce tip de asigurare ai optat sau ai vrea sa optezi?
pufymic multa sanatate bazucului. Imi pare rau ca inca va mai chinuiti cu picaturile.

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

La Multi Ani1 Robert Cristian. Sa cresti mare, frumos si sanatos.

Hehe, ce veste buna ne-ai dat Nature. Ma bucur tare mult ca pana la urma s-a rezolvat.
Ana, multa sanatate si micutului Alex. Suntem alaturi de voi.

Nature, am vazut si eu pozele cu Ilinca. Foarte frumusica piticuta ta mica. Mi-a placut si ideea cu tortul.

Am mai vazut si pozele cu micuta Alexia si Mihaela. Ce mandru tre sa fie tati cu fete asa frumoase langa el.

Pufymic, multa sanatate bazucului si sa va faceti repede bine.

Mada, multa sanatate bebelinei si sa se faca repede bine manuta.

Geo, eu i-am facut asigurare de cand s-a nascut.

Ramona, micutei sa-i treaca buzita.

Eliana, eu le-am luat cadou nasilor. Nu am luat ceva super scump dar sa fie de casa si m-am orientat sa le si folosesca.

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

La multi ani Robert!!!
Nature esti o comoara.Se pare ca rugaciunile noastre dau roade incetul cu incetul.
Fetita mea cand a inceput sa mearga si sa cada eram la fel de speriata si mai mai ca plangeam si eu cu bb odata, inschimb sotul meu este mai tare de fire si m-a invatat sa fiu si eu asa ca totusi e mai bine pt bb sa nu te vad ca plangi odata cu el.Nu ma intelegeti gresit (nu este un nesimtit fara sentimente ), din contra, dar in astfel de cazuri e mai tare decat mine, in schimb cand e vorba de ace fuge de vezi cum se ridica praful in urma lui
Am si eu o intrebare pt voi:voi va mai puneti bb-ii sa isi faca treburile la olita?

Mihaela si bb Amalia
POZICI CU NOI
"Singur, omul este ceva imperfect, ii trebuie un al doilea ca sa fie fericit." PASCAL
"Lumea este plina de minuni, dar nimic nu este mai minunat ca omul." SOFOCLE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by georgiana.david
Ca mi-am adus aminte, vreau sa va intreb de mult, voi ati facut asigurare la bebei?

da, eu i-am facut una pana la 13 ani; si vreau sa-i mai fac si pana la 18 ani, pentru studii ambele.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex are nevoie de noi!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

SPUNEM SI NOI LA MULTI ANI LA TOTI BEBELUSII CARE SI-AU SARBATORIT SI CARE ISI VOR SARBATORI ZILELE ASTEA ZIUA DE NASTERE!!! MULTA SANATATE TUTUROR!!!
Ma bucur ca s-a gasit aparatul pentru Alex.Multa putere voua, ANA!!

Noi maine ne internam in spital iar vineri Amelia va fi operata la piciorus, dar nu pe os, ii va fi taiat un ligament, nu este asa complicat ca pe os, dar nici nu este foarte simplu si usor pentru noi.

Rugati-va pentru noi in ziua de vineri, tin minte ca a scris cineva la : povestea nasterii ca i-a spus o prietena: cand doi oameni se roaga in acelas timp pentru acelas lucru, se implineste...

Tare as vrea ca aceasta operatie sa permita mai apoi piciorusului sa se fixeze acolo cum trebui sa nu mai fie nevoie de operatie pe os, sa ni se spuna dupa 2 luni de la operatie ca totul este bine...

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput