Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (86)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Roandre, dupa ce am trimis mesajul anterior mi-am dat seama ca sunt colega cu ginerica

Naty, priorixul este acel vestit ROR adica antirujeolia, antirubeolica si antiurlian (meningite ale oreionului)

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

La multi ani !!!

Ana Larissa

Robert cristian

Pufymic - bina ca ati scapat doar cu atat.

Am citit dar nu mai stiu ce voiam sa raspund.

Oricum eu nu am luat cadou la nasi de turta-intreba cineva dar nu mai stiu cine.

Lori ieri s-a impiedicat de obosita ce era si a venit cu guritza de masutza de cafea. A reusit sa-si sparga buza in lateral dar cu apa rece i-a trecut repede si nu s-a umflat deloc.A vazut jucariile de baie cand am fost sa o spal si a uitat repede de durere.
Doamne ce sot am, daca era singur cu fata atunci cred ca ii gaseam pe amandoi plangand dupa 2 ore si fata nespalata inca. A luat-o in brate si incremenise asa.Trebuie educat sa nu se mai blocheze.Ai vostri cum reactioneaza in momente de genul asta?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex are nevoie de ajutor!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_miti spune:

Si al meu tot asa reactioneaza....noroc ca nu sta prea mult cu el....
Oricum el nu stie sa ii faca mai nimic lui Alex.
Si asta numai din vina mea. Am crezut ca este mai bine daca ma ocup eu de tot.
Mai ales acum cand Alex este bolnav, de o luna de cand facem insulina, niciodata nu a fost in stare sa il tina la injectie, numai zic sa ii faca. Plange si a spus ca nu poate......

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex, un baietel diabetic de 1 an

ana-maria si Alexandru Andrei(7 oct.2004)http://www.cat.pscomp.ro/yap/

Mergi la inceput

Robert Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANI ROBERT CRISTIAN!
sa cresti mare si voinic

Pufy-doamne..bine ca nu ati patit nimic
Ana_miti-suntem in fiecare zi cu gandul alaturi de voi
Mada- pt Ilinca..sa-i treaca repede buba si sa nu o mai doara.
Mihaela-mai mai ce v-ati mai distrat voi la nunta...ati fost niste frumoase
Ramona- pt Lori sa nu o doara buzitza.

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Sotul meu stie sa se ocupe de ea, sta f mult singur cu ea, dar cand a vazut ca ia dat sangele la gurtza a inlemit.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex are nevoie de ajutor!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by georgiana.david
Eu ii dau lui Dami, de fapt si Ioanei, carne de pui si oua dar din sursa foarte sigura.

zi-mi si mie, te rog, ce numesti sursa foarte sigura...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex are nevoie de noi!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

LA MULTI ANI Robert Cristian !!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex are nevoie de noi!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

La Multi Ani Robert Cristian !
Sa cresti mare si sa fii sanatos!
CRISMIR sa-ti traiasca baietelul si sa iti aduca numai bucurii!
ana_miti ma rog alaturi de tine pentru sanatatea lui Alex. Sa-ti dea Dumnezeu multa putere sa faci fata acestei grele incercari. Mi-e o mila de saracul copilas, Doamne prin ce ii e dat sa treaca.
roandre, mey ce fete frumoase, dar Alexia e cea mai scumpica. Interesanta mireasa.
Mada multa sanatate bebelinei. sa treaca repede bubita si sa scape puiu' de durere.
Elyanne noi am cumparat nasilor cadou la motz, chiar daca nu au avut nici o pretentie. In general se cumpara ceva pentru casa.
Pufy bine ca nu s-a intamplat ceva mai grav.

Mai e cineva pe aici care modifica listuta?

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Herra, responsabila de la un magazin de profil mi-e vecina si imi aduce doar ce este stampilat cu avizele care se cer acum.

Ca mi-am adus aminte, vreau sa va intreb de mult, voi ati facut asigurare la bebei?

Mergi la inceput