Fetele din America (52)
Raspunsuri - Pagina 3
Gabbriela spune:
Trebuie sa mergi la Calatoriile sufletului, pagina cu pagina in urma si sa vezi subiectele cu fetele din US care sau discutat.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58506 - 51
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57389 - 50
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56541 - 49
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56009 - 48
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54386 - 47
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53014 - 46
Ia si citeste
quote:
Originally posted by Nikolle
buna tuturor,
cum as putea sa citesc subiectele anterioare, pana la 52?
multumesc
Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)
Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Nikolle spune:
Multumesc frumos, Gabriela,
m-am uitat pe fiecare pagina si nu am gasit decat de la 46. Poate au fost scrise cu mult timp in urma.
Numai bine
Gabbriela spune:
Buna,
poate sunt in arhiva, habar nu am ce se mai intampla pe aici ca nu mai dau des ca inainte pe net.
Dar ce cauti anume...doar sa citesti subiectele din urma sau cauti ceva ?
quote:
Originally posted by Nikolle
Multumesc frumos, Gabriela,
m-am uitat pe fiecare pagina si nu am gasit decat de la 46. Poate au fost scrise cu mult timp in urma.
Numai bine
Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante
Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITIVA BINE
pisik 4ever spune:
nematics, de abia am completat cererile de viza si le-am trimis la ambasada. sambata dimineata am fost sa facem pozele, si eram terminati amandoi de ras ca aveam o hartie smekeroasa cu dimensiunile exacte ale pozei, capului, pozitiei inclusiv comentarii in care scria ca trebe capul neaparat descoperit, bine ca nu gol, am zis eu ... cum ne vine viza dau o strigare aici cu ea, dar e de insotitor si am inteles ca presedintele a semnat un acord acu vreo 3 ani ca si sotiile celor ce vin sa lucreze acolo au drept de lucru, ceea ce nu era valabil inainte. deci e o treaba recenta.
amuleta, sigur nu e un citat din kafka? in rest amuzant stilul, continutul parca mai putin...vreau sa zic ca pana si mie, antrenata de comunisti, mi se zbarleste parul de pe spinare la un asemea program... o sa ajung sa fac martisoare... :)
You're unique. Just like anyone else.
... si Olivia 08.05.05
Oana_B spune:
Inainte s-a chemat "Fetele din USA, poftiti la o barfa".
Nikolle, astea sunt de la 1-45 ca restul ti le-a dat Gabi. Din pacate, din cauza unui bug din optiunea de cautare si din cauza erorilor ce-au tot aparut unele nu au decat primul mesaj din subiect:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=22533" target="_blank">1, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=22736" target="_blank">2, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=22838" target="_blank">3, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=22973" target="_blank">4, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23079" target="_blank">5, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23151" target="_blank">6, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23212" target="_blank">7, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23272" target="_blank">8, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23384" target="_blank">9, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23546" target="_blank">10, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23820" target="_blank">11, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24064" target="_blank">12, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24209" target="_blank">13, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24503" target="_blank">14, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24720" target="_blank">15, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=25041" target="_blank">16, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=25313" target="_blank">17, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=25882" target="_blank">18, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26489" target="_blank">19, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26945" target="_blank">20, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27518" target="_blank">21, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28310" target="_blank">22, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=29059" target="_blank">23, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=29919" target="_blank">24, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30760" target="_blank">25, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31630" target="_blank">26, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31189" target="_blank">27, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32886" target="_blank">28, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33048" target="_blank">29, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33554" target="_blank">30, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=34542" target="_blank">31, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35306" target="_blank">32, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36967" target="_blank">33, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=37864" target="_blank">34, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=38728" target="_blank">35, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=39441" target="_blank">36, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=40230" target="_blank">37, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=41215" target="_blank">38, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=42771" target="_blank">39, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=44966" target="_blank">40, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=46370" target="_blank">41, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=47691" target="_blank">42, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=48834" target="_blank">43, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=50799" target="_blank">44, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=51974" target="_blank">45
Oana_B
Nikolle spune:
Buna,
poate sunt in arhiva, habar nu am ce se mai intampla pe aici ca nu mai dau des ca inainte pe net.
Dar ce cauti anume...doar sa citesti subiectele din urma sau cauti ceva ?
deocamdata am citit si am tras invataminte din sfaturile si experientele voastre aici.
vroiam sa stiu cum le-a fost celor care au terminat aici un program postuniversitar, sa-si gaseasca un loc de munca in industrie. am vazut ca s-a mai discutat cate ceva despre asta si nu ma vreau sa insist. am vazut ca depinde de la caz la caz.
sotul meu termina anul viitor doctoratul in inginerie. si-a depus deja cv-ul pe monster, dar ne cam lovim de schimbarea vizei, pentru ca multi nu vor sa sponsorizeze. oricum , mai avem timp.
nicole
Llaura spune:
Pisik, ai drept de munca numai daca sotul tau va fi pe viza L (care e intracompany transfer, dar in fine nu e chiar textual, daca a lucrat pt compania la care vine in state in ultimii 2 ani undeva in lumea asta) sau J (care e viza de training, dar tot cam asa in mare); daca vine pe H nu ai. Eu cred ca tu ai inregistrat bine partea interesanta, deci ai, asa ca bafta la gasit de munca sa ai!
Nu te stresa ca nu stii legile de imigrare din state, daca vreti sa va intoarceti acasa nu va intereseaza, dar daca vreti sa ramaneti, o sa le stii pe de rost, crede-ma, ca ramasul asta nu e o chestie deloc simpla, as zice e complicata ca dracu...
Nikolle spune:
Oana si Gabriela, multumesc tare mult. O sa am de lucru o perioada.
Ma bucur ca am gasit site-ul vostru. Multe lucruri interesante si utile am descoperit aici. La fel, si multe persoane cu suflet mare.
Numai bine tuturor,
Nicole
pisik 4ever spune:
Llaura, am inteles ca viza vine intr-o luna jumate. din ce spui tu, trebuie sa fie cea de tip L; in fine cum o am cum va zic care e, ca pe formularele de cerere nu scria nimic (?!?).
pana atunci, iata niste pozici cu noi
You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05
mist spune:
Nikolle, sotul tau va avea drept de lucru timp de 12 luni daca nu si le-a "cheltuit" deja lucrand off-campus. In tot acest timp se va afla tot pe viza de student dar va fi in statut de OPT (optional practical training). In cazul asta nu are nevoie sa il sponsorizeze nimeni in primul an de munca. Se poate angaja deci si 12 luni sunt arhisuficiente si pt el si pt firma ca sa isi dea seama daca e sa ramana acolo sau nu. Daca firma il vrea in continuare nu va mai face mofturi la sponsorizare.