Constanta la apel (52)
Raspunsuri - Pagina 6
Cornelia spune:
Sanzi, pai ar fi f. bine daca as putea sa o duc la program scurt, in cazul asta as avea d eales dintre mai multe gradinite. Dar tocmai asta e problema, e imposibil pt. ca stam asa departe, iar in decembrie ma intorc si la serv. asa ca nu are cine sa o ia. O mai las o luna sa vad cum evolueaza lucrurile. Problema cea mai mare nu e ca plange (plange puitin si nu in fiecare zi) ci ca mi se pare ca nu se poate acomoda niciunde: la cresa nu ii placea (copiii prea mici) si la gradi posibil sa fie "exclusa" de copilasii mai mari (de trei ani ). Culmea e ca ea incearca sa comunice cu ei. Intr-o dupa amiaza, la plecare a spus: "la revedere! ne vedem mai tarziu " Ce mi se pare total aiurea este ca educatoarea ei nu este prezenta nici cand o aduc, nici cand o iau de la gradi, iar copiii stau cu educatoarea de la grupa mijlocie sau la cresa... E derutant, Maria nu mai stie in ce parte sa intre, asa ca prefera sa astepte pe hol. Teoretic, (de fapt asta mi-a spus directoarea cand am intrebat-o ce se intampla) dimineata stau cu profa de engleza si dupa amiaza cu cea de germana, dar nu e chiar asa...
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
crig72 spune:
Cornelia poate se acomodeaza Maria pana la urma.Si n-ar fi rau sa-i spui directoarei ce nemultumiri ai.
Bianca(Loreen) La multi ani!!!! sanatate si mult noroc!
Simona in nici un caz nu se poate fara.si eu eram in al noulea cer dupa ce am avortat acasa singura,nici un fel de durere...dar a fost obligatoriu chiuretajul.Ai mare grija de tine
o seara buna!
cri si mariuca
loreen spune:
Multumim pentru urari...
Prea multe nu avem de spus...eu sunt in continuare debusolata, obosita,saturata de toate si parca imi vine sa-mi iau lumea-n cap si sa tot fug pana scap de toate...
Bianca este racita cobza de la nenorocitul ala de inot,n-am putut sa-i fac nici un vaccin antigripal sau pentru hepatita A...si culmea s-a molipsit si Delia,iar acum exact ca Adriana nu stiu cum sa-i mai scot mucisorii din nas...Am incercat si cu apa de mare,si cu ser si vibrocil,plus pompa de nas...Cu vidanja ar mai trebui sa incerc ...
Delia se lupta si cu eruptia dentara si cu o acuta lipsa de pofta de mancare...Sunt tare curioasa ce-mi mai spune dr.si de data asta...ca pana acum a gasit niste motive de genul arata bine si o manca ea odata si-o data...
Cu casa tot la stadiu de jale suntem...avem niste meseriasi sa ne traiasca...Azi am cautat in disperare gresie si faianta...Pana la urma am gasit ceva frumos la brick si dupa o mie de intrebri daca este sigur pe stoc cantitate mare cand sa o luam,ghici,nu au ...
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
9 ani si informaticiana
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
mav spune:
Loreen, te rog sa ma scuzi ca n-am fost pe faza cu ziua Biancai!
Din suflet va doresc: La multi ani fericiti! Sa va traiasca Bianca si sa va aduca numai bucurii!!
Imi pare rau ca esti debusolata... si ca fetele-s bolnavioare....
Fruntea sus!!! Eu sunt racita cobza si parca nici mintea nu-mi mai merge... nu-mi gasesc cuvintele prea usor acum...
Dar tu descarca-te aici, ca noi te ascultam!!! Nu esti singura!
Cornelia.... stiu ca este greu cu doi copii mici, dar mama mea se descurca cu Sebi si Andreea, daca este vorba de doar cateva ore pe zi, desi are 63 de ani si mai are grija si de tata, care are o pareza veche de vreo... 12 ani. Mama ta n-ar putea sa te ajute?! Zic si eu... nu dau cu paru'! Am inteles ca locuieste aproape de voi... Eu nu cred ca mi-as mai duce copilul la gradinita aceea! La urma urmei, dai o gramada de bani si ar trebui sa iti ingrijeasca mai bine fata, nu s-o "deruteze"! ...Are mare nevoie de stabilitate....
Crixia, nici o veste? Ce mai face Alexia?
Vic & Sebi (04.02.2004)
mav spune:
Am trecut in listuta ziua de nastere a Biancai-15.10.1996 (Loreen) si numele fetitei Anei (Ursik) -Flavia-Octavia!
Simona....... imi pare rau ca treci prin asa o durere... (M-am cutremurat citind mesajul tau!)
Eu nu-mi dau cu parerea, ca n-am fost intr-o asemenea situatie si nici nu ma pricep!
Eu iti tin pumnii!!! Sa-ti revii cat de repede si sa nu ramai cu probleme!!!
Vic & Sebi (04.02.2004)
Ontica Camelia spune:
'Neatza! si noi pe aici.
Cu intarziere uram sarbatoritilor "La multi ani!", sanatate si bucurii alaturi de cei dragi.
Noi suntem bine, ieri si in week-end l-am sarbatorit pe tati, a implinit 31 anisori, Alex i-a cantat non stop "mutzi ani tati!".
Multa sanatate bolnaviorilor si sa auzim numai de bine.
Camelia & Alexandra Elena
roxanaz spune:
buna dimineatza
Cornelia, imi pare rau ca Maria e asa debusolata la gradi. unde e educatoarea aia, are program scurt???? uffff, ce aiureala! sanatate lui Stefan!
Adriana si Loreen, ptr muci curgatori este sfant fluimucil-ul. sunt pachetele de granule, se dizolva in apa.doza este de 2 pliculete de 100mg/zi. de asemenea seara, baie mai calduta si lasat piticu' sa se balaceasca mai mult, apoi bagat in patut si pus wicks vaporub pe piept, gat si spate.
o zi buna tuturor!
nastasie spune:
roxa, ai nostri nu sunt muci curgatori.era bine ca ii scoteam repede..ii are in gat.si parca horcaie.eu am luat nazomer, dar parca cu cat ii pun mai multe picaturi cu atat ii inmoaie mai mult s respira mai greu.deci am voie sa-i fac baie?mie mi-a fost frica cu frigul asta(desi folosesc radiator).am sa-l ung cu ce mi-ai spus.e bun nazomer asta?l-am luat la recomandarea asistentei ca dr noastra nu e in localitate pana vineri
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
roxanaz spune:
Adriana, mucii curgatori inseamna la mine aia care haraie in gat. Patrick a avut asa acum o luna si cu fluimucil au trecut in 2 zile. nazomer-u este doar o solutie salina care desfunda nasul, nu te scapa de muci, ptr ca ii trimite in gat. ii poti scoate cu pompita din nas (lucru care la noi e imposibil din cauze de urlete majore) sau cu alte solutii esplicate de mine mai sus.
liris spune:
am fost la spital si rezultatul a fost o noua echo in care s-a vazut ca s-a eliminat sarcina. lucru la care ma asteptam.
curetage nu imi fac, mi-a zis doctora, decit daca singerarile de acum se prelungesc mai mult de 10 zile. nici teste suplimentare nu am reusit sa imi programez.
asa cum auzisem, ele nu se fac decit daca ai la activ minim 3 sarcini pierdute. eu am cerut, am insistat, si mi s-a dat pas. astea-s regulile. nu puteam sa sar la gitul doctorei desi as fi vrut.
am intrebat dc exista clinici particulare, asa cum auzisem si citisem nu exista in olanda decit spitale de stat.
eu acum am singerari dar foarte slabe. in rest ma simt bine.
pupici la toti copiii si voua numai bine!
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy