Constanta la apel (52)
Raspunsuri - Pagina 13
ADINUTZA spune:
Salutare,
Azi am primit pachet de la Quelle. Masuta cu taburet pentru Bogdan este absolut superba. Ma bucur ca am decis sa i-o cumpar.
Roxana, maine vreau sa vin dupa cd. Il ai la tine? Da-mi pe pm cateva puncte de reper si te sun cand ajung in zona.
Madamsadamy, eu de la Calivita le dau copiilor Polinesian Noni, sunt incantata de descrierea lui, acum sa vad ce efecte are.
www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi
sinzi_ana spune:
S-au dat cizmele!!!
Adinuza vreau si eu o poza cu masuta, ca si eu tanjesc dupa ea!!! CAnd ai timp sa faci poze sa le pui pe webshots sa o vad si eu!!!
Mav, tu ai renutat la pediatru in favoarea lui tipa de la pol 2??? (lazarescu parca??)
Ca azi am fost si noi la "perechea" ei dr Calin, si ne-a spus ca suntem ok, nu mai trebuie sa ii dau singulair, dar tot ne cheama in fiecare luna la consult...
Asa ca noi mergem la 2 pediatre...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
Madamsadamy spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsuri.Mai stau in cumpana ceva timp, inca nu m-am decis ce sa le dau copiilor, de dat tre sa le dau ceva.Simt ca au nevoie si nu vreau sa intarzii prea mult.
Azi m-am decis sa-mi fac o pofta, pe care o aveam de ceva vreme asa ca m-am pus pe framantat, sper sa-mi iasa cozonacii.Ce sa-i faci, pentru fiecare cate un tip e meci.Daca-mi ies cum imi ieseau odata promit ca la prima intalneala o sa fac 4 buc.Asa ca programati-o.Weekendul asta sant de munca si in celalalt sant sambata libera si lucrez duminica, va rog sa tineti cont de programul meu.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
Madamsadamy spune:
numai mie mii se putea intampla asa ceva , scuzati-ma.
sinzi_ana spune:
Neata!!!
E o dimineata frumoasa...sper sa se mai incalzeasca!!!
Io ma apuc de facut o ciorba, ca ieri am uitat-o peste noapte afara din frigider si acum miroase...chiar asa repede se strica o ciorba????
DAvid a plecat voios la gradi cu tati...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
AngeliquedeS spune:
Neata, fetelor. Sunt foarte incantata, ieri a cumparat sotul meu centrala si caloriferele si luni incepem cu gazele. Caloriferele sunt ceva de speriat, in sensul ca sunt foarte mari, mai ales cel din dormitorul nostru, poate o sa ma satur si eu de caldura. Centrala este Vaillant. Duminica ne monteaza termopanele si luni caldura si gata, pe urma domnim. Oricum sotul meau primise ultimatum ca daca pana saptamana viitoare nu imi pune incalzirea, il parasesc si ma mut la primul tip care imi ofera caldura (nu caldura sufleteasca ci caldura la propriu).
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
crig72 spune:
Angelique ferice de tine.noi o sa mai tremuram pana se hotarasc sa ne dea caldura.
Madamsadamy au iesit cozonacii?aseara cand am citit chiar ca mi s-a facut si mie pofta.daca ajung la tomis sigur voi cumpara unul ca acasa nu prea imi vine sa ma apuc de cozonaci.de 2 ori am facut pana acum: o data n-au iesit dar a doua oara chiar am reusit
Sanzi azi la gradi Miss Alina mi-a spus ca Mariuca spune la toate fetitele ca David e baiatul ei.hihi sa-i fi vazut ce se imbratisau.
pup si o zi buna!Fug la impachetat "cadouri".
cristina si mariuca
BDana spune:
hehe, Angelique, interesant ultimatum. as face si eu la fel, dar din pacate nu depinde de sot, saracul. Dar sper ca dupa ce monteaza astia si ultimile repartitoare in bloc sa avem si noi caldura, ca am platit 930.000 curent si tot nue cald in casa.
Adriana si noi tot la doamna dr mergem. stiam ca e plecata de o sapt. si ca vine azi. Voiam sa mergem si noi dupa ora 6, dar am aflat ca e tare aglomerat si vin multi copii bolnaviori si am zis ca mergem miercuri, ca noi nu vrem decat asa, o "revizie".
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Poze noi...cu noi
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by BDana
hehe, Angelique, interesant ultimatum. as face si eu la fel, dar din pacate nu depinde de sot, saracul.
Poze noi...cu noi
Tocmai ca in cazul meu de sot a depins pentru ca stateam cu banii in noptiera si pe noptiera statea aeroterma de frig ce era si el nu isi muta fundul sa cumpere centrala si caloriferele, desi gazele erau deja trase pana in casa. E bine ca a avut in schimb efect ultimatumul meu, daca stiam ca tine figura o puneam mai repede in aplicare. Oricum imi va fi de invatatura de minte pe viitor. MAine merg la un botez, sunt curioasa cum va fi.
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
Madamsadamy spune:
Angelique, felicitari, presiunile cu ultimatum si cu putin botic au dat roade intotdeauna(de 17 ani)si doresc sa mearga in continuare.
Giana, bine ai revenit printre noi, sa-ti traiasca baiatul sa se faca mare si nazdravan .Sa ne minunezi la anul cu nazdravaniile lui.
Cozonacii nu au iesit la cum ma asteptam, pauza de lucru isi spune cuvantul dar data viitoare...........