Constanta la apel (52)
Raspunsuri - Pagina 14
Giana spune:
Va multumesc pentru primire si pentru ca ati avut grija ca micutul meu sa fie trecut in listuta!
Stefan este un bebelus tare cumintel care nu a avut mult timp colici deci nu prea a plans.De dormit doarme pana la ora 3-4 dupa-amiaza foarte bine nu se trezeste decat pt papa(il alaptez).Dupa care iesim afara si seara e putin agitat.In sensul ca spre deosebire de zi,noaplea nu vrea sa doarma in patutul lui.Cauta continuu sa suga.Suzeta nu o primeste si trebuie sa-l iau langa mine pt ca se trezeste des si plange daca nu-i dau sa suga.il pun la san dar adoarme imediat.
Bebelusii vostrii au facut la fel?Mi-e teama sa nu-l invat sa doarma cu mine in pat.Cum sa-l dezvat?
Giana si Dany
POZE
http://photos.yahoo.com/gianadedu
roxanaz spune:
hello hello
scuze ca nu v-am raspuns, dar nu am avut net pana acum.
Adriana, ce ai facut? a venit doctorita? cum e Razvan?
Giana, ce program are Daniel? in timpul zilei la ce interval mananca? e ciudat ca noaptea cere de mancare. suzeta o accepta? parerea mea este ca se trezeste si nu poate adormit fara sa suga. daca zici ca nici nu mananca.....e clar ca nu se trezeste de foame, ci se trezeste si nu mai poate adormi singur.
Sanzi, aveau si nr mai mari (parca pana in 26 am vazut). maine ii iau si pozez. sa stii ca daca vad ca au putine perechi te sun si daca vrei iti iau. sunt inalte, de piele, imblanite, bej, cu sireturi.
la noi au dat caldura din plin aseara asa ca a fost super! sper sa nu se razgandeasca.....
nastasie spune:
roxa, a venit doctora azi.la 6 am programare.si vad ca razvan e nedormit si mi-e ca iar imi face vreo criza de plans pe la doctor.sa vedem ce zice si ea.situatia e aceeasi:respira greu, pe gura.
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
Madamsadamy spune:
ROXA,tu ce crezi ca ar trebui sa le dau la copii?
/
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
sinzi_ana spune:
Ce spuneti de o intalneala duminica in Tomis intre orele 17-19 la locul de joaca pt copii??? noi vom fi acolo!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
Giana spune:
roxanaz,ziua Dany mananca la 3-4 ore si doarme in rest.Il pun in patut sau in bouncer si nu am treaba 3-4 ore.Pe la 15 iesim afara unde din nou adoarme din cauza aerului.De la 18-19 pana la 20.30 cand ii fac baita nu mai doarme dar dupa baie mananca si pana la 12 e ok.De atunci e problema,ca nu sta in patut,se agita,cauta sa suga dar dupa cum am zis nu de foame.Eu ma gandeam ca a inceput sa asocieze somnul cu suptul dar daca e asa de ce nu face si ziua?Am incercat sa-l pun in patut de fiecare data dupa ce adormea da dupa maxim 10 minute incepea sa se foiasca.Oare ar trebui sa-l tin mai mult timp treaz ziua?O fi periada de veghe la el intre 12 si 2 noaptea?
Nu cred ca laptele meu e cauza.A crescut foarte bine pana acum.La 2 luni avea 5700g.
Giana si Dany
http://photos.yahoo.com/gianadedu
BDana spune:
Giana, nu ma injura, ca nu vreau sa te sperii, dar Cristi si acum, la 9 luni se trezeste noaptea de cateva ori si nu adoarme decat la san. Nu mananca prea mult dar vrea sa il stie aproape. Nu stiu mai tarziu, cand vom renunta la san cum ne vom descurca. Asa e la noi, poate tu te vei descurca mai bine, ptr ca eu, recunosc am fost comoda si, decat sa stau noaptea ore intregi sa il conving ca nu e bine ce face, il adormeam asa in cateva minute la loc si...dormeam si eu. Pupici si sanatate la bb.
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Poze noi...cu noi
ADINUTZA spune:
Salutare,
Madamsadamy, noroc ca astia fac cozonaci buni la uni'all, m-am dus si am luat unul cald de pofta. M-am hotarat sa-mi iau o masina de facut paine acasa. Cica e buna si pentru cozonac. Aveti asa ceva, vreuna dintre voi? Merita investitia?
Sanzi, noi sigur venim in Tomis
O dr. foarte buna si homeopata pe deasupra este Ada Luncan de la Policlinica Iriadi. Are si ea o fetita de 5 ani si inscrie si pacienti noi. Daca vreti alte amanunte va mai scriu pe pm.
Azi finutul meu David a implinit un an, iar maine ii iau motul. Abia astept!
Ne vedem duminica!
www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi
loreen spune:
Adinutza m-am uitat la pozele voastre si mi-a sarit in ochi imaginea sotului tau...lucreaza cumva la dana 0 in port,ca atunci suntem colegi de serviciu,eu fiind aia pe care o injura toti in ziua de salariu...
Azi am fost in parc si mi se facuse pofta de o pizza...mai eram cu inca o mamica si am vrut sa mergem la Cetate la pitici...insa sincer am ramas cu un gust amar...vis-a-vis de personal,ca de manacare nu am apucat sa-mi dau seama...Madamsadamy fara suparare...Am vrut sa stam afara ca era un soare tare primitor iar copii dormeau in carucior si era pacat...insa o domnisoara nu tocmai plina de maniere si cam paralela cu meseria incerca sa-mi explice de ce nu au clienti si sincer nu era nevoie...Pacat,desi locaul fiind amplasat in parc e normal ca clientala sa fie majoritar formata din mamici sau tatici cu copii...
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
9 ani si informaticiana
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
nastasie spune:
buna dimineata!
noi am fost la doctor si ne-a trecut infectia din gat.acum avem doar picaturi ptr nas.ambroxol si inca niste fiole(nici sa ma tai nu mai stiu cum le zice ceva cu "D") si vad ca razvan respira din ce in ce mai bine.e parca si mai mancacios decat era pana acum.m-am mai linistit.am vorbit sa facem si vaccinul antigripal cand scapam de probleme.va pup pe toate.
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004