Constanta la apel (52)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Loreen, asa e, lucreaza in dana 0, dar sa stii ca nu te injura, ca el ia banii de pe card. Si in plus de ce te-ar injura ca doar le dai banii, nu?
Mav, ce face Andreea?

www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Adinutza si pe card tot eu ii pun...impropriu spus injuraturi,insa am avut parte si de asa ceva chiar daca ma simt cu constiinta impacata...Da' de...n-ai sa vezi finantist care sa nu fie injurat...Sa vezi ce "frigider plin de carne" o sa am din ianuarie de cand incep munca...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
9 ani si informaticiana
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

N-ai de ce sa-ti ceri scuze vizavi de locul meu de munca.Patronul m-a angajat sa le invat meserie pe domnisoarele de acolo,dar din pacate majoritatea nu au creier.Cum pentru perioada iernii e bun si programul si salariu o sa mai stau ceva pe aici, la primavara vom vedea.Imi pare tare rau ca nu ai ajuns acolo pe tura mea de munca.Azi si maine sant pe baricade-mor de oftica(v-am mai zis )cand lucrez duminica,asta e.Daca m-ar fii facut mama cu Vantu..........

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Sanatate tuturor bolnaviorilor!

Nu am mai scris ca am fost in priza zilele astea. Pe scurt: m-am speriat iar de moarte acum doua nopti. Maria a varsat, era cu fata in sus si se ineca. Nu stiu cum am luat-o si am intors-o cu capul in jos. Am plans toata noaptea. Vestea buna este ca se pare ca nu au fost convulsii, ci frison cauzat de ... pneumonie . Pediatra mi-a zis ca e o forma mai usoara pe care a dus-o Maria pe picioare. Continua tratamentul cu antibiotic. Mi-a zis ca normal i-ar fi trebuit tratament injectabil, dar sa continuam acum cu Amoksiklav-ul. Sapt. viit. o duc iar la control. Sper sa fie mai bine.

In perioada asta Maria a fost extrem de agitata. Nu doarme ziua, adoarme mereu in jur de 1 noaptea... ma dispera. Pediatra mi-a zis ca posibil initial sa fi fost din cauza fenobarbitalului care la ea a avut efect invers. Sau poate pur si simplu din cauza boliii este asa.

M-am gandit si eu la o electroencefalograma, dar m-a linisitit si mi-a zis ca si daca au fost convulsii, trebuie urmarita si se fac investigatii daca se repeta intr-o luna.

Iar m-am plans cat pt. o sapt.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Cornelia imi pare rau sa aud ca Maria inca mai este bolnavioara...Dar Stefan?Ii pup dulce si sa se bine repejor...

Madamsadamy din cate am inteles ar fi patronul de la an plonj-uri...Pai in general angajeaza gaste de-astea fara minte,cel putin la junior erau dezastru...la una era sa-i pun masa-n cap,ca de-altfel si lui aia de ieri...Poate maine mai venim in parc si daca e vreme frumoasa stam pe terasa...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
9 ani si informaticiana
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

pneumonie, Cornelia? pai cum a facut daca i-ai dat antibiotic? inseamna ca de acum incolo trebuie sa fi foarte antenta la orice raceala sa previi...daca nu a avut alte semne prevestitoare...
uf...
Stefan ce face? El e bine???
Sanatate si aveti grija...
Cu gradinita ce ati mai hotarat?

Giana, doar se foieste sau plange??? Ca David se foieste in somn si acum la aproape 3 ani!!! Si se mai trezeste ca vrea nu stiu ce...eu cred ca al meu copil nu a dormit niciodata "bustean"!!!

Nastasie ii faci vaccinul lui Razvan sau tie??? Nu e cam mic pentru vaccin? bine ca ati scapat de nas infudat!!!

Adinutza deci ramane pe duminica!!! sa imi povestesti de masuta, poate imi mai aduci si mie un pic catalogul ca io l-am pierdut...(sau da-mi adresa sa mai comand unul)

Loreen, cred ca le-au pus special pe tipele alea acolo, sa tina departe mamicile de pizza sa le puna la plimbari nu la stat si halit buna strategie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Ce mai facetzi? Am reusit si eu sa mai intru pe aici, uraaa!!!

Cornelia, multa sanatate Mariei , se pare ca organismul ei reactioneaza putzin diferit la anumite boli si trebuie sa fi ff atenta.

Madamsadany, te intzeleg ca nu iti place sa lucrezi in we, cand voi reincepe munca voi suferii de aceeasi "boala"

Giana, Alexandra a avut putzine noptzi in care a dormit non-stop, acum la 1,7 an a inceput sa doarma toata noaptea. Cand o alaptam nu o tzineam cu mine noaptea. Daca se invatza asa este mai greu sa dezvetzi bblu'.

Adinutza, ce mai facetzi voi? Azi am trecut prin fataza blocului vostru si v-a strigat Alexandra.

O seara buna si fara peripetzii!

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Cornelia, ma mir ca dr a lasat-o pe Maria acasa, cu acelasi tratament, care poate fi sau nu potrivit la pneumonie...!? Mi se pare fooooarte ciudat! Pai cu asta nu-i de gluma!!!!
Andreeutza noastra, a stat cateva zile in spital, i-au facut acolo toate analizele si i-au dat drumul acasa la cerere, insa inca are branula la manuta si inca face 2 antibiotice direct in vena, la 6 ore. Ea se simte bine acum, dar tratamentul continua atat cat este cazul! Eu, sa fiu in locul tau, m-as duce din nou cu copilul la urgenta si as solicita alt consult si chiar analize!!! Nu mai sta pe ganduri!!!!

Noua ne-a trecut raceala, suntem ok amandoi (eu si Sebi)!!!!
Acum ne pregatim sa plecam la pitici! S-ar putea sa ajungem si la Tomis dupa-amiaza!

Haideti la povestit la capitoulul nou:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60211

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput