Constanta la apel (52)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

eu am o prietena care e gravida si parca la ea am auzit ca se duce si crede ca cu ea va naste(scuze cacofonia).ea mi-a zis ca e multumita de ea.mai multe nu stiu sa-ti zic.

albumul meu
nepotelele mele

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Nu o cunosc personal pe dr Dobre, dar am 2 cunostinte care au apelat la serviciile ei: una a nascut natural la ora 5 dimineata si in jumate de ora dr era la maternitate (parolista deci) iar alta a facut 2 cezariene cu ea si si-a legat trompele. Amandoua supermultumite de dr. Dobre.
Adriana, nu te stresa, astept cand ai tu timp sa le cauti!

www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna!
Cornelia, imi pare tare rau ca ai trecut prin acele clipe groaznice. Multa sanatate celor mici.

Eu am nascut cu dr. Dobre, am fost ff multzumita de ea motiv pt care am pastrat-o in continuare si ca ginecolog "personal". Nu am facut niciodata eco la ea (mergeam la provita la dr. Dascalu). Eu mergeam la Sp. Militar, acolo are programul mai lung si ma puteam intinde la povesti. Este medic bun, potzi discuta cu ea ce doresti. Asta este parerea mea, dar parerile pot fi impartzite.

Multa sanatate la puiutzi si parintzi!

Camelia & Alexandra Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cornelia, eu ti-am dat linkurile sa citesti cam cu "arata" o convulsie...eu nu prea cred ca MAria a facut convulsii, eu cred ca era aiurita de somn, si nauca, si cu putina febra!!!

Tania, si pe mine ma apuca tot felul de "crize" cand mai citesc de una de alta!!!
La Bretonel, se tund numai copiii, nu am putut sa il punem pe tati pe scaunel sa ii dam exemplu...dar lui David putin ii pasa de exemplu!!!! DAca are chef sa faca circ, face!!! E tare incapatanat!!!!

Roxa, e pe partea cu terasa Rustic, adica vizavi de OMV pe Tomis!!! La parteru unui turn, acolo...e super frizeria!!!! Un paradis pentru copii!!!

Loreeen, io sunt pt Nu schimbat lapte...eu de fiecare data (cred ca de 3 ori) cand i-am schimbat laptele lui David a baut din ce in ce mai putin, si nu si-a revenit nici daca ne intorceam la vechea formula!!!

Madamsadamy, eu ii dau lui David, Imunobaby de la Erbavita, e un sirop cu extract de macese si ehinaceea care intareste sist imunitar. Cica metoda de extractie pe care o folosesc ei este super, si pastreaza cat mai mult din vitaminele naturala...etc...
Si asta primavara i-am dat si a fost Ok!!!!

Sa va povestesc azi...venim de la gradi...ii pun lui David ciorbica in farfurie si lui tati, DAvid infuleca 3 linguri, RAdu mananca tot si apoi isi scoate o inghetata din frigider si incepe sa manance...
David a aruncat cat colo ciorba ca vrea inghetata...si Radu ii da!!! L-am lasat in pace, s-au umflat amandoi cu inghetata...si i=am spus pui Radu "macar daca isi termina ciorba si apoi ii dadeai inghetata" la care logica lui a fost: " mai bine ii dam sa manance ce vrea, ca ieri a vomat cand i-am dat mancare!!!!" Adica un meniu tare dragalas :inghetata, chipsuri, pizza, bomboane....Si David facea prin casa "io nu vomit inghetata, io nu vomit inghetata"!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Gen, io am ramas in urma....Marius va avea un fratior sau o surioara???
hii...
Ii merge tare bine la gradi, sa stii ca e mai cuminte si memoreaza rapid...si tine minte!!!!

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Buna, fetelor.
Am si io o intrebare, aveti sau cunoasteti pe cineva care are un scaun de masina pentru copii de vanzare? Categoria 13 Kg.

Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ccuuuuuuuuuuum???????????? adica io nu stiu de asta???? Gen, la raport te rog, asap!!!!
nu stiu nimic Oana....ai citit anunturile de aici? Adriana gasise parca ceva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Salut fetelor,
Mie nu mi-a mers netul vreo 2 zile.
Cornelia, nici eu nu cred ca Maria avea convulsii, dupa cum descrii, poate visa urit, offf saracuta, cred ca v-ati speriat voi mai mult, ce sa zic va inteleg ca parinti; multa sanatate puiutilor vostri!
Roxana, pleaase, da-mi si mie un sfat Patrick a primit azi iar un flacon de Eryhexal(eritromicina suspensie de preparat cu apa) al doilea in decurs de o luna ca antibiotic. Oare e prea mult? Da ce sa-i fac ca nu mai stiu incotro, e infundat intre nas si git azi npoapte a tusit non-stop tuse seaca nu poate sa rupa si i-a dat si Mucosolvan spasmo pe linga antibiotic, mi s-a parut OK. Erihexal-ul m-a cam pus pe ginduri, stiu ca exista si in farmaciile din RO, ai idee cit e de puternic la 3 ani ai lui Patrick??? Multumesc frumos!

Nici eu nu sint prea sanatoasa, si numai pe drumuri cu Patrick pe la doctor!
Apropo, am mai auzit cineva de urmatorul leac babesc pt. tuse? se taie o felie de ceapa subtire o lingurita de zahar peste, si iar o felie de ceapa si iar o lgta de zahar; se bea siropul lasat dupa o noapte de macerat; eu chiar nu mai stiu incotr-o cu tusea lui Patrick, oare sa fie bun??? Amai auzit cineva asa ceva? Sau macar similar, reteta mi-a spus-o o prietena nemtoaica.
Nu v-am prea cetit, scuze, da recuperez eu si revin!!!

toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Narcisa, uuf, scuze ca intru asa tarziu. care a fost primul antibiotic dat luna asta? inclin sa cred ca nu e data aiurea eritromicina, mai ales ca pe la voi nu se dau cu una cu doua. doza ar trebui sa fie 50mg/kg corp si pe zi - in 2-3 prize.
chestia aia babeasca e buna, se aplica la tuse diferite idei cu ceapa multa in compozitie, dar nu prea stiu daca trebuie date la pitici, mai ales ca are un gust ingrozitooor!
Vic, cum mai e nepotelul tau? sper ca e ok si ca pleaca repede din spital.

Mergi la inceput

Vroiam sa ma laud si io un pic cu ai mei copii de la gradi, de care sunt ff multumita si care sunt niste scumpi!!! Am niste dulceturi la grupa mica ca imi vine sa ii mananc...
In 1 ora pe sapt, cat facem noi engleza, adica respectiv 4 ore pe luna, au prins foarte repede, si taaaaaaaare ma bucur cand ii vad ca le place sa invete si sunt receptivi...
Azi am invatat un cantec ff dragut, destul de greoi, nu credeam ca il vor invata asa repede, si cantau asa frumos!!!!!!!!
Trebuie sa veniti la serbare!!! Vreau sa fac o serbare separat in engleza, de cea in romana!!!!

Am fugit, ma duc sa fac o baie, ca mi-a pregatit RAdu cada!!!!

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput