Constanta la apel (52)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Buna Dimineata!
Mav, imi pare rau sa aud vesti asa rele despre nepotica ta...Doamne, numai in spital sa nu ajungi cu copilul.
Pt. gat ia tinctura de propolis 15 picx2/zi pe putin zahar sau si mai bine intr-o lingurita cu putina miere. Mierea la randul ei emoliaza si nu te mai doare gatul.Vezi, ca la inceput o sa ai senzatia de usturime, dar trece repede. Iar pt. Sebi paralel cu medicamentatia, ca sa nu ai strangere de inima...fa-i o schema cu oscillococcinum 3 zile la rand cate jumatate de doza dimineata si seara. Deci 3 doze in sase preize, cate doua prize pe zi---hmmm cred ca ai inteles. Daca nu are temperatura mare...e mai mult ca sigur ceva viral...cum am mai spus virusii umbla ca la ei acasa acum...pana da inghetul. Poate reusesti sa-i dai si lui Sebi 5pic de propolis..ar fi f bine. Sanatate multa de tot! Daca nu ajungi pana duminica sa iei supozitoarele, cred ca ajung eu atunci prin poarta 6. Am niste prieteni de familie acolo.

Aoleu Sanzi....sa dai numai link-uri de acum in colo...stii tu cu ...curiozitatea care a omorat...pisica sau gaina nu mai stiu.... Sa mor cand am citit ce scrie de convulsii..Sa ne fereasca Dumnezeu copiii, de asa ceva!
Auzi mamico...l-ai tunsulica si pe tati ca sa-l dai exemplu????Super pozele...Vreeeauuu si euuuuu!
Loreen, m-am uitat si pe pozel voastre...sunteti niste frumosi....si fetele....o bucurie a ochilor. Ce mai.... merita orice sacrificiu ..pt.asa comori...Prietenii stiu de ce!
Cornelia, sunteti bine???
Pupici si o zi minunata...ca afara iii jaleee...

Poze octombrie!!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza.
Sanzi, bine ca te-ai horatat! ai cine sa iti faca injectiile? te trimit la cineva? sau vin eu? mersi de pontul cu frizeria....o sa mergem si noi. e pe partea cu avanti sau pe partea opusa frizeria?
Vic, te doare in gat? nu cumva ai luat vreo faringita? bafta la medic si sanatate!
Loreen, macar a fost ok la coafor, ai apucat sa te relaxezi?
fug la munca, o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Tania, Roxana, merge sa-i dau lui Sebi si Oscillococcinum, daca ii dau deja Ribomunyl (asta e a3a saptamana)?!
In fine, cred c-o sa intreb si medicul, cand vom ajunge azi acolo....
Oricum, partea buna (zic eu) este ca de 3 nopti, Sebi nu mai tuseste in somn. Acum... sa vedem ce ne-o spune dr, poate ca el chiar e mai bine si sunt eu panicata aiurea.

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Buna dimineata fetelor,toata lumea cu probleme hop si eu.Am mare nevoie de sfatul vostru.Serile trecute am fost la copii si Andrei iar avea temperatura, si ca sa ma puteti ajuta tre sa va spun ca in ultimul timp la cea mai mica problema de sanatate maica-sa ii duce la medicul de familie, si de foarte multe ori le da antibiotic.Pentru ca familia lor nu prea sta bine din punct de vedere financiar,lucreaza doar tatal cu un salariu putin peste cel mediu,scopul gradinitei a fost ca si mama sa se poata duce la servici.
As vrea sa la dau un medicament pentru refacerea sistemului imunitar, si daca retin bine Sanzii ii dadea lu David ceva sau ar fii un medicament care ar tine loc si de vaccin antigripal era parca pe baza de plante.Eu ma gandisem si la niste vitamine de la Callivitae, voi ce spuneti?
Liris eu zic sa iti impui sa te relaxezi.Nu cred ca daca ai fii fost de chiuretat te-ar fii lasat asa.Incepe cu ceva nou, incearca sa uiti si sa vezi ce se mai intampla.Oferati o placere de orice natura si lasa in urma problema asta care te-a chinuit destul.Iti doresc sanatate si numai bine si te astept cu povesti,pot fii ele si banale dar sa nu mai reflecte ca suferi sau stai cu griji.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Neatza...

Tania

Roxanaz asa distractie mai bine lipsa...am mai stat de vorba cu coafeza mea care este gravida si va naste in aceeasi perioada in care am nascut eu...

Madamsadamy
eu ii dau Deliei vitamine de la aia,pentru pofta de mancare,dar la ea nu prea au efect...ca nu se omoara...

Ma bate gandul sa-i schimb laptele ca vad ca-l bea din ce in ce mai putin...daca ajungem la 400ml pe zi...la 6 luni...Nu stiu ce sa-i mai fac...

Sanatate bolnaviorilor...ce chinul naibii pe capul lor,dar si pe-al nostru parintii...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
9 ani si informaticiana
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata.
am fost si noi iar la doctor ieri.bine ca ne-am dus ca deja razvan avea infectie in gat si mucii se schimbasera la culoare, erau deja galbeni.a inceput sa si tuseasca.ieri l-am dus la doctor si era nedormit.a facut o criza de plans de a scos la muci cat nu am reusit sa-i scot eu in toate zilele astea de cand e bolnav.ne-a dat antibiotic, ptr tuse, karvol(care a dat rezultate ca razvan a dormit toata noaptea insa l-am trezit ptr antibiotic).ne-a si canatarit, masurat si a zis ca suntem ok.acum urmam tratamentul si sa speram ca va fi mai bine.
ieri am inceput serviciul dar azi si maine stau sa se faca razvan bine.va pup pe toata si sanatate multa tuturor.

albumul meu
nepotelele mele

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Salutare,
Cornelia, prin ce spaima ai trecut! Sper ca sunteti bine acum! Si eu as fi vrut sa o dau pe Andrada la toamna la gradi dar ma pui pe ganduri. Cred ca e prea greu pentru copiii atat de mici.
Pt fetele cu puiuti mucosi, sa stiti ca se poate da Fluimucil si la copii de 3-4 luni. Stiu de cand Andrada mi-a facut bronsiolita. Dr. mi-a zis sa-i dau numai dupa ce a mancat pentru ca ataca mucoasa stomacului si nu mai mult de 5 zile.
Tania, ce draguta e Andreea, de fapt am vazut eu ce frumos vorbeste ea cu tine!
Simona, mult noroc in viitor.
Mav, pneumonie? Si nu poate face tratament acasa, trebuie neaparat in spital? E groaznic in spital si acum si cu carantina..
Sanzi si Loreen, foarte frumoase pozele voastre!
Crig, Mariuca ce face?
Va pup si va doresc o zi frumoasa

www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

adinutza, iarta-ma ca nu ti-am cautat cartile.am fost asa ocupata cu razvan de cand e bolnav, acum pun calorifer in balcon, mi s-a mai umflat si varul in bucatarie.dar incerc azi sau maine sa le caut.iarta-ma ca am facut promisiune si nu m-am tinut de ea

albumul meu
nepotelele mele

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Multumesc fetelor!

Sanzi, am citit, m-am ingrozit. Citisem ceva si inainte... Nu stiu ce sa spun. Prietena mea (medic) mi-a zis ca e posibil totusi sa fi fost convulsii. Dupa cum isi tinea manutele... Abia dupa ce si-a revenit/am trezit-o (?) mio-a spus ca "a venit fruigul". Eu sunt inca in stare de soc, dupa nopatea aia.

Aseara i-am dat fenobarbital, dar cred c aa fost ultima data. La ea cred are efect invers. Este f. agitata. Nu a adormit pana la 1 noaptea si am alergat prin casa dupa ea... Din cauza asta nu am mai apucat sa scriu ceva ieri.

Mav, sanatate Andreei! Pupcii si sanatate tuturor bolnaviorilor!

Pupici Andutei! E o scumpa.

Va multumesc tuturor pt. sfaturi ref. la gradinita. Inca nu m-am gandit serios la asta, posibil sa renuntam.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

of, fetele, tare imi pare rau de copilasii vostri bolnaviori. multa sanatate le urez.
am si eu o intrebare la voi: o cunoaste careva pe dna dr. dobre? e ginecoloaga la iowemed. ma duc sambata sa-mi fac un echo si e tura ei.

Mergi la inceput