Bebelusi de nov-dec 2004 (83)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Neata si de la noi.
Flory FELICITARI SI SARCINA USOARA.
Intram si noi de azi in categoria mucitilor ca si asa de la 3 luni nu am mai fost deloc racite. Deci dupaamiaza facem vizita la doctor.Partea rea este ca e chiar acuma inainte de vaccinul de 1an. Speram sa treaca cat mai repede sa nu-l amanam.
pupici

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by ionela roxana
Gandacico cred ca mi-ai trimis si mie din durerea ta de mijloc, caci si pe mine ma c-am incearca de vre-o trei zile
Sanatate muuulta!!!

aoleu, sper ca nu!
la mine nu e doar o durere de mijloc, se pare ca e un disculat deplasat, si asta nu trece cu alifii

azi ma duc la un dr f bun, sa vedem si el ce zice... oricum, ma gandesc ca daca calcatorul m-a facut bine o data, ma mai face si a doua (sper)

si eu va doresc sanatate si, ca tot zicea for2nity ca te bucuri cand vezi pe altul mai amarat, bucurati-va, fetelor, ca puteti sa mergeti si sa faceti treaba, oricat de multa si nasola ar fi, ca daca ar trebui sa fiti imobilizate la pat (ei, nu chiar, ca mai misun, dar...)... ganditi-va numai si comparati! oricui i se poate intampla, eu una n-am avut probleme de sanatate pana acuma, si de-o data...

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jasmine

fetele,de unde cumpar eu o lumanare frumoasa pt tortul de un an?De la cofetarie?Care?

incearca la magazinele de decoratiuni interioare: la unirii, sau la sarra blu... mai simplu: iei o revista de amenajari si vezi acolo adrese de magazine, numai ca e prea mare deranjul pentru ceva atat de mic:)
vezi daca n-ai prin casa o revista mai veche (eu una am teancuri:)

quote:
Si mai vreau sa va intreb ceva : voi de unde le luati piticilor incaltari?Eu ce am luat de la Baby Expo si din Cora,fara sa probez pe piciorusul lui Radu...nu pot folosi.

pai neaparat trebuie probat, ca si eu am vazut ca nu intra orice in piciorul lui ioachim - de peste tot, carrefour, si la metro sunt unii draguti (mai ales acuma, de iarna, sunt niste boncacei, e drept, cam scumpi, dar asa de fainiii zici ca is de urcat pe munte :)) si la magazinele de incaltamine gen leonardo mai gasesti, daca te tine portofelul la chicco...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by florypop

Gagici, sa va dau o veste:

SUNT INSARCINATA!!

Sper sa fie bine de data asta.

Va pup,

Flory 6 sapt. si Andrei

uraaaaaaaaaa! felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Sper sa va mai amintiti de noi,chiar daca scriem atit de rar...
De citit citesc tot,dar....tot timpul sunt pe fuga.
Flory,felicitari,si sarcina usoara!
Ioana_du tinem pumnii pentru sora ta,sa nasca usor si asteptam vesti.
Mamaluidavid,bine ai revenit.
Am trimis un sms Feliciei pe nr ala cu 00 si multe cifre...Am facut bine?Sau trebuia sa trimit pe nr de orange?

Noi suntem bine...Crestem ,crestem si ii terorizam pe toti cei din jurul nostru...Vorbim(pe limba noastra),cintam,dansam si darimam tot ce ne sta in cale...
La capitolul mincare staam la fel...Adica nu!Mincarea nu e comestibila...Comestibile sunt hirtiile,pixurile,telecomanda,mobilul...si orice alte obiecte care ajung in miinile ei.

Avem si noi o rugaminte...
Vrem sa facem o surpriza unei prietene...
Ne ajutati?
Daca da,o puteti face www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59914" target="_blank">AICI.
Multumim!

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Flory,Doamne ce veste buna!Sa dea Dumnezeu sa duci sarcina cu bine la sfarsit,sa-i faci lui Andrei o surioara sau un fratior sanatos!Meriti...

POZE
POZE DE NASI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by florypop

Gagici, sa va dau o veste:

SUNT INSARCINATA!!

Sper sa fie bine de data asta.

Va pup,

Flory 6 sapt. si Andrei

super veste Flory....sa dea Domnul sa fie bine totul...FELICITARI!!!!!

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Flory, felicitari si tinem pumnii, mult de tot. Andrei o sa fie foarte fericit de surioara/fratior, sa mai treci pe la noi sa ne mai dai vesti.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Flory, felicitari din inima draga mea, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine asa cum iti doresti!
Sora-mea vad ca si-a pus ambitia sa pateasca la fel ca mine, in sensul ca .... nu se dilata, nu are contractii dect fff rare si usurele de tot. Mie atunci mi s-a pus o perfuzie, pt ca pierdusem lichidul, dar la ea inca nu e cazul. Medicul a spus ca nu doreste sa "intervina agresiv". Travaliul propriu-zis nici nu a inceput. Va mai tin la curent indata ce sa intampla ceva.
Va pup pe toate.

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Flory, ce veste minunata! Iti doresc sarcina usoara si sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine pana la sfarsit! Ma bucur tare mult pentru tine.

Ioana, nastere usoara surorii tale, noi facem galerie de aici, poate ajuta sa mearga mai repede!

Jasmine, pentru ca stai in Dr. Taberei, uite de unde am incaltat-o eu mai mereu pe Bianca: imediat dupa blocul cu Materna, in sensul de mers catre Indiana, e un bloc cu 10 etaje la al carui parter e un magazin cu lucruri pt copii. Acolo au pantofi/ghetute dragute si de calitate (Mihnea poarta acum second-hand de la sora-sa), preturi nici mici dar nici uriase - 500,600,700.000. Merita sa vezi daca iti place ceva. Interfonul e 004.

Adriana, ai niste copii minunati, si prietenul Alexander e la fel de frumusel!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput