doruletz stie DC... (scandinavi 79)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Ce ciuda mi-e ca n-am vazut toata nunta lui Mutu, s-o vad pe sclifosita aia, cu aere de primadona.Ah ce urasc genul astaAm vazut-o seara in reluare si nici atunci n-am prins-o de la inceput.In orice caz a fost reusita si mirii pe masura!!

Lena,prietena mea Dana din Ro, a fost anul trecut la Paris o saptamana, pentru un curs legat de invatamant si nu mai tin minte ce si cum a ajuns de a locuit la Diana Dondoe.Mi-a zis ca-i o tipa faina si modesta, nu cu aere de vedeta.E maritata cu un francez.Mi-a aratat-o pe Fashion Tv si e o blonda faina.E si cantareata, are un grup compus din 3 fete si i-a dat un cd care a fost scos pe piata in Franta, anul trecut.Canta muzica pop.Nu mai tin minte numele formatiei.
Uite aici un site dar e in germana:http://www.vogue.de/vogue/4/models/content/01649/index.php
Vad ca-i vopsita bruneta in poZele alea!!

Cu ocazia asta, a zis ca a fost si intr-un restaurant, unde i-a vazut pe O-zone.Zicea ca-si dadeau niste aere pe-acolo si vorbeau cu chelnerii de parca erau servitorii lor.Au dezamagit-o comportamentul lor.I-am vazut si eu anul asta la TVR1, la Cerbul de Aur, cand au dat concertul de adio si si-au cam dat aere si pe-acolo.Dar oricum ii apreciez ca au ajuns asa tari in toata lumea.Pacat ca s-au despartit!!

Lilutza, distractie faina la Viena, chiar daca mai e o saptamana pana atunci.Io-ti urez de-acumAm fost si eu prin trecere pe-acolo si mi s-a parut un oras fain!!

Adela, faina Mary aia a Danemarcei!!

Va pe toti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

na, ca o gasii si pe frumoasa Iulia!

aici
aici

"In saptamana dinaintea nuntii, Albu a realizat 114 perechi de pantofi pentru nunta sa, fara sa mai punem la socoteala cele trei perechi ale Iuliei, aleasa sa. Vineri seara, la ora 8.30, pantofii de mireasa de-abia incepeau sa prinda contur: sandale cu toc argintiu de 12 cm si calcaiul decorat cu strasuri, realizate din piele sidef alba, voal, satin de matase si cristale Swarowski, legate pe glezna cu panglici de matase alba, brodate cu fir argintiu. Au fost gata la 12.30! Cand Albu s-a gandit ca i-ar trebui Iuliei si o pereche de pantofi cu care sa se schimbe spre dimineata… Inalti, cu toc auriu, botul rotund, din fronseuri de satin alb si bijuterii baroc aurii. Erau gata la 3 dimineata! Cand Albu si-a amintit ca ziua urmatoare urma sa se insoare… "
sursa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

rayu, mi-ai dat tema de casa si pe urma disparusi?

e o vreme splendida!

pup you all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Adelutz ,sarimina pentru pozele cu Mary!
Ai gasit-o si pe madam Albu,hehehhe,ea e!mai,dar poza e NIMIC pe linga realitate ,asta trebe vazuta live,credeti-ma,n-ati mai vazut asa ceva de cind sinteti!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Adeluci ,aci sint!
Alea care danseaza sint surorile lu Consuelo,foarte simpatice si naturale,mi-au placut.In schimb beshinile din capu vipurilor romanesti...oh my god!te doare bibilica,zau asa!
de ce oare nu or putea si romancele sa fie si ele frumoase si naturale??cum e una mai rasarita,incepe sa-si arunce genele peste cap..sau roatele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

da, da, daca erau romancele mai rasarite , se maritau si ele cu printzi, cum a facut rapandula tasmaniei, dar romancele numa drojdieri nene ...........sau japonezi ( cu contract )
acu aveam si noi un printz romanesc hahahahahaha

Mergi la inceput

naranceo,afurisita e pielea aia pe tine
Oricum ,pe la casele regale nordice nu prea se mai poarta casatoriile cu d'astea de sinje albastru,am auzit ca alde Mette Marit a Norvegiei face inca un bebe,aia nene fata de fata,avea sinjele cam albastru de la heroina,in rest,fata de treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Adeluci, esti o comoara la casa omului! Am cautat si eu poze de la nunta vestitilor, dar n-am gasit . Am gasit insa un articol despre www.eva.ro/moda/articol84.html" target="_blank">creatiile lui.
Eu am auzit de Albu asta abia inainte de nunta lui Mutu, de nevasta lui nici atat. Acum am citit ca e absolventa a fac. de drept. Si ca mama lui a declarat ca a asteptat-el-pana la 42 de ani sa se insoare, ca sa-si gaseasca o fata frumoasa si cu creier care sa-l potoleasca si sa-l convinga de "avantajele" traiului in doi: acum face doua cafele dimineata! Citat din sursa Adelei.

Ce ti-e si cu vedetele astea de la noi, ati citit cronica nuntii lor? Si nu sunt singurii! Cred ca nici nuntile princiare nu sunt cu atata fast!

Si da, m-am intors de la munca, cu in sus din pacate!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Mah, mijto päpucii lu nea Albu, da au nejte pretzuri
Rayu, cum mey n-ai vaz't frumusetzi naturale? Io is frumushatzä dä fata, shi naturala, parol, n-am nici un silicon, deshi mi-ar trebui ...
Io-te, dau cite-o la bolnavi, sa se faca bine

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Gata a plecat acum 2 ore tata-patata, s-a lasat cu lacrimi si imbratisari acolo. Eiiii, mai o cearta mica mai un gratarel, una peste alta a fost bine si o sa-mi fie dor de el.Of am inima albastra.. Aiurea rau de tot sa ai parintii in ro, fratele si el pe alte meleaguri, eu aici. In loc sa sa joace cu nepotii, ai mei stau singurei in romania..Dar las' ca-i aduc eu aici cind iese tata la pensie. Trebuie! Ca eu una nu-mi pot imagina parintii singuri si imbatrinti departe de noi.Nah sorry de asa intrare la scandinavi, am pus si citeva poze cu tata-patata si vikingii http://community.webshots.com/album/476957947GeFkOAsper ca s-au incarcat.Pupwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58643" target="_blank">ELENALOVE prietena noastra are nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput