OBICEIURI CIUDATE

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Si la mine cred ca e pus un surub invers pe undeva.....nu pot sa adorm decat daca am in fata un perete.....adica e musai ca eu sa fiu cu nasul la 10cm de un perete si sa tin in brate strans de tot un pui de perna care e doar al meu.
Avem un prieten care vine pe la noi....si la inceput m-a intrigat...acum ma enerveaza de-a dreptu' pt ca in timp ce urmareste ceva la tv sau sta de vb cu noi vrea o cana, da cel mai adesea, o sticla cu apa si o tot mozoleste ....ca altfel nu pot zice.Bea o gura din ea....ii pune dopul...il strange tare...zice ceva, iar o desface....sta cu ea in mana...o duce spre gura....iar se opreste...stange dopu...o desface...ia o inghititura....si o ia de la capat.Nu bea alcool sa zici ca e o apucatura de asta....da ma seaca....nu il mai pot vedea facand asta...si culmea....in timp ce e concentrat la "actul" asta...vorbeste , e prins in dicutie...

Nu-i pasa nimanui cat de mult stii decat dupa ce afla cat de mult iti pasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVA-DATA spune:

tin minte ca profa de romana avea un obicei,aproape in fiecare ora:avea o voce puternica,ceva gen bariton si atunci cand ii venea sa cashte(i-o fi fost somn)in loc sa taca si sa cashte,ea continua sa vorbeasca in timp ce casca,de exemplu spunea............Aaa(casca)aaaaaaarghezi a fost...daca ar fi sonor as putea sa redau perfect cum facea, oricum, inchipuiti-va ca toti din clasa mustaceam de ras...
Un alt profesor de geografie scuipa,adica precipita in timp ce vorbea,cei din primele randuri erau terorizati saracii...
Un var de-al meu obisnuia,in copilarie,avea vreo 11ani, sa se ridice in toiul noptii din pat si mergea in patru "labe"pana dadea cu capul de marginea patului si se trezea brusc intreband"Unde sunt?"pe un ton atat de nevinovat,de te amuza.Odata,fratele lui a vrut sa incerce_dehh,eram si noi copii nazbatiosi_ sa-i dea in cap cu o tigaie,ca "somnambulul"zicea ca nu simte ca-l doare unde s-a lovit.
Astazi este un om in toata puterea,nu se mai trezeste noaptea,rade cand ii povestim noi ce facea in copilarie si nu crede.

Eva,Cris si Cristinica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

eu in copilarie aveam un prieten care minca furnici cu zahar. Eu am mincat clei de pe coaja copacilor, in special ciresi sau caisi. mai aveam in calsa a 9a o colega care intotdeauna trecea pragul unei camere cu piciorul drept. Ce folos ca tot a picat la examenul de treapta! Fiu-meu nu putea sa doarma decit daca rontaia gulerul pijamalei sau coltul pernei (cred ca a facut asta pina pe la 15 - 16 ani). Eu nu suport sa dorm cu miinile sub patura/plapuma sau fara perna. mai nou nu pot sa dorm daca nu stiu unde e pisica si adorm mult mai usor daca pisi e in pat cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caroline spune:

quote:
Originally posted by adrienne12

mai nou nu pot sa dorm daca nu stiu unde e pisica si adorm mult mai usor daca pisi e in pat cu mine.

si eu credeam ca sunt singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teolina spune:

Eu am un obicei tare ciudat: toate cosmeticele mele trebuie sa fie intr-o anumita ordine ! Sub nici o forma altfel!Ca de nu, ma enervez tare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

fetelor,sunteti mortale!
Io nu prea am obiceiuri ciudate, numai ca nu pot sa merg la culcare daca nu sunt spalata pe fata si pe dinti, nu pot sa dorm.

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Eu cand ma enervez cu sotul ma duc si sparg bani numa pe mine. Ultima oara, cand m-a suparat cumplit, am mers a doua zi la masaj, si am cumparat haine de 300 de dollari.
Recordul a fost mobila de sufragerie... Am facut comanda, si m-am simtit mult mai bine . . .
Ajuta la impacare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Azi, in timp ce mancam o banana mi-am dat seama ca am un obicei ciudat: eu desfac banana invers, de la coada spre cap

ce chestie! Daca in fiecare zi imi dau seama de cate un obicei din asta inseamna ca m-am tacanit!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Chiar inainte sa citesc postul tau am desfacut o banana... in acelasi mod -asa cum fac intotdeauna, dar nu cred ca suntem singurele

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Io o mai astept inca pe AncaLaura, pt. ca de obicei intra in top direct pe primul loc si n-o mai poate detrona nimeni.

just me

Mergi la inceput