Viata in Germania (26)
Raspunsuri - Pagina 2
Yasmine spune:
quote:
Originally posted by DidiAlexquote:
Originally posted by Yasmine
EU !
Da nu direct in Heidelberg, ci la tzara 25 de km de HD, un supermedic, shi un cabinet superbinedotat.
Multzam mult!
dar la tzara la tzara si 25 de km ..dar in ce directie..ca daca sunt pre Mannheim e perfect. Adica cum se numeste localitatea sau un PLZ daca se poate sau orice.
Alex
"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza"Gabriel Garcia Marquez
Sorry, taman in directzia opusa, spre Mosbach. PLZ 74858.
Corinna, Andreas Noel, Yasmin Serena shi Alexandru http://www.rhp.ro/Andreasn/
tinatache spune:
quote:
Originally posted by cami_alex
tinatache,
la cat platiti voi chirie nu v-ati gandit sa va luati apartamentul sau casa voastra? Sunt scazute acum dobanzile la banci si in plus se mai da si Eigenheimzulage.
Din cercul nostru de prieteni si cunoscuti au actionat cativa in periada asta ( la fel si noi ).
23+ si Alex ( nascut in 11.11.2003 )
ba da, si inca cum! mersi de sfat, avem de gand sa facem pasul decisiv anul viitor. Din pacate aici si preturile sunt pe masura, pana la urma platesti numai rata aprox.1000€ asa ca am vrut sa vad ce branza fac si eu cu job-ul, sa avem 2 venituri cat de cat sigure. Nu de alta dar daca pica temporar unul sa tina celalalt casa o vreme.
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
tinatache spune:
fetelor, ma ajutati sa fac o lista a firmelor de personal? Indiferent unde ar avea sediul, pt ca ele primesc si din alte orase.
Incep eu:
www.personnel.de
www.adecco.de
www.manpower.de
www.randstadt.de
www.wir.de
www.personal-total.de
mai stie cineva si altele? eu stiu sigur ca mai sunt dar de fiecare data cand incerc sa-mi amintesc, nu reusesc...
Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius
tinatache spune:
mersi, bombi, cred ca am sa fac o lista separata cu cei specializati pe IT, momentan ma intereseaza ceva care se ocupa de "noi, ceilalti":)
Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius
bombi spune:
m-am gindit, m-am razgindit (sa scriu ca e de IT, sa nu scriu de loc) si pt ca nu am retinut in ce domeniu cauti, am lasat-o ...
tot
helbi spune:
www.personalservice-alpha.de
www.personal-zeitpersonal.de
http://www.weiss-personalmanagement.de/
Mai revin cu noutati cind mai am.
tinatache spune:
bombi, nu e nici o problema, Doamne freste, or fi persoane care cauta in IT si poate le foloseste.
Andreia, mersic!.
continui:
www.personnel.de
www.adecco.de
www.manpower.de
www.randstadt.de
www.wir.de
www.personal-total.de
www.personalservice-alpha.de
www.people-zeitpersonal.de
www.weiss-personalmanagement.de
http://www.bza.de/mitglieder/geschaeftsstellen/plz.php
Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius
Pucku spune:
Alex multumesc de informatii.
Fetita are un an jumate acum, va face 2 pana ajungem in Germania. Va primi alocatie? Ea este cetatean canadian. Cat este alocatia pt copii? Este acoperita medical la intrarea pe teritoriul German, sau va trebui sa-i fac asigurare privata medicala?
Cand sotul a lucrat in Germania el a avut de la firma asigurare medicala, jumate platea el jumate firma. Eu a trebuit sa-mi fac personal. Exista si un card de sanatate de baza la care are acces toata populatia? Asigurarea asta privata te trimite la un spital privat sau de stat?
Se platesc vaccinurile?
Nu radeti de mine dar nu stiu care e sistemul, vrem cat mai multe informatii inainte de semnarea contractului ca sa stim daca merita sau nu pasul facut.
cum pot aplica pt cursuri de germana? am ceva informatii ca daca aplici pt card de rezidenta permanenta si te inscri ca 300 de ore de germana intri si pe un fond de subventi. Este adevarat? cine intra in aceasta categorie? ce fel de viza e nevoie pt asta?
cum sunt caini priviti acolo? In toronto e in mare voga, pe cand in partea franceza a Canadei pisica e la mare cinste, caini fiind pusi la colt, gasesti greu chirie.
Multumesc inca odata de informatii.
O zi buna tuturor.
Corina , Stephanie + duggy Totolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""