Viata in Germania (26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Saltare!
Revin in sfarsit cu mai multe lamuriri.
Au intrat in cont inca 75 euro pt Alex, bb diabetic.
Va multumim ca sunteti alaturi de acest mic sufletzel. Pe langa cei 15 euro aminti intr-un mesaj anterior au mai intrat banuti de la CLaudi@, Helbi, si inca o doamna inimoasa anonima.
Claudia, suma virata de tine a intrat la dublu, inca un virament facut de un domn Andreas L. Pp ca este sotzul tau. Iti multumim!
Andra Motanik, am primit pliculetzul de la tine cu lirele. O sa fac conversia in euro.
TOTAL: 140 euro plus 10 lire sterline.

quote:
Originally posted by helbi

Alex, fii atenta cu termenul de valabilitate la testele alea. Eu am luat pt cineva 2 cutii odata (e adevarat ca nu folosea decat vreo 2-3 teste pe saptamina) si a trebuit sa arunce o cutie, ca a trecut termenul......

Andreia

Andreia, daca citesti subiectele din semnatura mea o sa iti da-i seama ca e nevoie urgenta de aceste teste. Fiind mic si cu glicemiile fluctuante sunt necesare aproximativ 7-8 masuratori zilnica deci, peste 200 testari lunare. Cu banii stransi de noi am putea sa ii asiguram testele pt o luna si ceva.
Momentan cam atat. Inca o data multumiri in numele lui Alex si Mamica Ana.

Alexandra

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank"> Un baietel de un anisor, diabetic, insulinodependent. Oare putem sa ii alinam durerea?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex, un baietel diabetic, insulinodependent.

"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by DidiAlex

Saltare!
Revin in sfarsit cu mai multe lamuriri.
Au intrat in cont inca 75 euro pt Alex, bb diabetic.
Va multumim ca sunteti alaturi de acest mic sufletzel. Pe langa cei 15 euro aminti intr-un mesaj anterior au mai intrat banuti de la CLaudi@, Helbi, si inca o doamna inimoasa anonima.

quote:
Originally posted by helbi

Alex, fii atenta cu termenul de valabilitate la testele alea. Eu am luat pt cineva 2 cutii odata (e adevarat ca nu folosea decat vreo 2-3 teste pe saptamina) si a trebuit sa arunce o cutie, ca a trecut termenul......

Andreia, daca citesti subiectele din semnatura mea o sa iti da-i seama ca e nevoie urgenta de aceste teste. Fiind mic si cu glicemiile fluctuante sunt necesare aproximativ 7-8 masuratori zilnica deci, peste 200 testari lunare. Cu banii stransi de noi am putea sa ii asiguram testele pt o luna si ceva.
Momentan cam atat. Inca o data multumiri in numele lui Alex si Mamica Ana.

Alexandra

OK. Ti-am dat un PM.
Multa sanatate lui Alex si bb-lui tau, Alexandra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Andreia,
Imi cer scuze de "tonul" cuvintelor mele . Tu ai incercat sa ne ajuti si sa ne amintesti de niste lucruri foarte importante, pe care eu una nu le stiam. Pt asta imi multumim!
Insa, am incercat sa aduc o precizare pt a inlatura orice nelamurile cu privire la folosirea acestor banuti.
Voi, mi-ati acordat incredere prin mesajul postat la acest subiect.
Cam atat!

Alexandra

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank"> Un baietel de un anisor, diabetic, insulinodependent. Oare putem sa ii alinam durerea?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex, un baietel diabetic, insulinodependent.

"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by DidiAlex

Andreia,
Imi cer scuze de "tonul" cuvintelor mele . Tu ai incercat sa ne ajuti si sa ne amintesti de niste lucruri foarte importante, pe care eu una nu le stiam. Pt asta imi multumim!
Insa, am incercat sa aduc o precizare pt a inlatura orice nelamurile cu privire la folosirea acestor banuti.
Voi, mi-ati acordat incredere prin mesajul postat la acest subiect.
Cam atat!

Alexandra

Alex, stai linistita!

Sincer, m-as bucura daca macar pt 2-3 luni s-ar stringe bani pt teste. Pacat ca un copil asa de mic, trebuie sa sufere asa de mult si sa fie intepat de atitea ori pe zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Felicitari proaspetelor mamici !

Fetele din Bayern,bitte!
Unde si cum ati facut invitatie pt parinti?
Eu nu am mai facut invitatii la ai mei de cel putin 4 ani,adica de pe vremea vizelor,ei veneau cu bani dar acum in afara de euroi,trebuie si foaia .

Andreia,parca tu aveai un formular de invitatie?Te rog eu mult,daca il mai ai,sa mi-l dai si mie.

O seara buna!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

alina ti-am trimis un PM despre invitatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Alina , sa-mi spui unde te duci pt invitatie.Eu am modelul de la Andreea si vreau sa stiu unde te duci.Al meu a fost in primavara la consulat si a facut pe formularul de la ei ,a costat in jur de 50E,dar declaratia pt fetita a facut-o de mana si a mers la un notar sia legalizat-o si a costat 5 E.Daca pot sa merg la un notar cu invitatia deja facuta si el doar sa o legalizeze, ar fi super.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

tumpi, voi locuiti chiar in München, nu? Pai atunci mergi la KVR la Ausländeramt si ti-o face cu 10€ in juma' de ora. Numai ca tb sa ai asig. de sanatate facuta aici, dar nu te intreaba nimeni cat sta persoana respectiva ca sa compare exact cu perioada pe cat e incheiata asigurarea.

PS: m-am exprimat gresit: te intreaba cat sta ca tb sa completeti formularul acolo, da rnu verifica nimeni daca sta intr-adevar 1 luna sau 3.
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Eu m-am dus cu invitatia gata facuta la notar(la legalizat),dureaza exact 5 minute cat pune stampila si semneaza.M-a costat 10 euro!Nu m-a intrebat nimeni de asigurarea de sanatate niciodata si nu este obligatoriu sa o faci aici...
Ai mei vin deja de 5 ani (cu inviatatia trimisa de mine) si nu au avut nici o problema niciodata!!!
important:Invitatia trebuie tradusa si legalizata in Ro!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by livia

Eu m-am dus cu invitatia gata facuta la notar(la legalizat),dureaza exact 5 minute cat pune stampila si semneaza.M-a costat 10 euro!Nu m-a intrebat nimeni de asigurarea de sanatate niciodata si nu este obligatoriu sa o faci aici...
Ai mei vin deja de 5 ani (cu inviatatia trimisa de mine) si nu au avut nici o problema niciodata!!!
important:Invitatia trebuie tradusa si legalizata in Ro!

livia

da, si varianta asta e buna. eu ziceam de KVR, acolo cer asig.

livia, stiu ca tu esti cu leacurile din plante. Pot sa te intreb o chestie prin email sau PM? Vreau sa ma duc la un homeopat dar pana ajung la el as incerca si altceva.

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput