Naturiste si Homeopate (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Vesti bune!!! De la Mastodynon CM a venit dupa 28 de zile!

Mi-Ka Eu personal cred ca nu merge Brocriptina cu Mastodynon. Mastodynon contine VItex care regleaza echilibrul hormonal si scade prolactina cand aceasta e usor crescuta.
De BU nu-mi dau cu parerea ca nu stiu.
Eu zic sa nu le combini. Daca vrei un raspuns urgent al organismului cred ca mai bine folosesti Dostinex, din cate stiu eu are mai putine efecte secundare, dar numai la indicatia medicului cu care vei face FIV. E prea putin timp pana atunci ca sa-ti dai organismul peste cap.

miorita Cred in continuare ca nodulii tiroidieni nu trebuie sa-ti dea dureri de cap. Daca analizele au iesit bine inseamna ca functioneaza normal. Lucerna stiu ca e si antistres. Cu Periodinul tine-o tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Mi-Ka, si eu iau BU si Mastodynon, sunt deja in a 2-a luna de tratament. Eu insa am oprit brocriptina, intrucat la ultima analiza mi-a iesit prolactina in limitele normale. Am fost la endocrinolog si mi-a zis sa iau numai Mastodynon pentru ca sa tin prolactina in limite normale. Acum eu nu stiu cat de mare e la tine, cand ti-ai facut ultima data analiza de prolactina? Alte analize ai facut?

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.
Am si eu o intrebare. Deocamdata nu stiu sa am probleme hormonale,dar dat fiind ca intr-un an am suferit 2 operatii pe trompe (sarcini extrauterine),si in februarie o sa incep tratament ptr FIV, as vrea sa incep sa iau ceva naturiste si homeopate ptr fertilitate, endometru, care sa ma ajute sa sustin o posibila sarcina.Dereglari hormonale sigur am suferit, ptr ca am si un inceput de inceput de mastoza chistica la ambii sani (dar sunt f mici, de 1-2 mm),si de-abia de luna asta o sa repet analizele hormonale). Intre timp am luat Mastodynon si se pare ca a avut efect, ptr ca nu ma mai dor sanii.
O sa reiau acidul folic si vit. E (nu mai tin minte cand si cum trebuie sa iau vit. E,retinusem ca nu trebuie sa iau toata luna). Mai puteti sa-mi sugerati si altceva? as putea lua si Maca?

Va multumesc mult si !

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

andicu Mastodynonul e perfect pentru ce te intereseaza pentru continutul in Vitex care reface echilibrul hormonal. Ti-as recomanda Agnucaston daca poti sa-l procuri din Germania. E bun si pentru endometru, foliculi... Contine numai Vitex.
Despre Maca eu am citit pe net ca la femei ajuta la reducerea stresului dar si asta e bine pentru noi. Si...ca la soricute a avut rezultate de inmultire a numarului de pui la o ...fatare. Serios! Eu iau Maca de trei luni.
Vitamina E iau (conform recomandarilor Liviei) 2/zi din ziua 5 pana in ziua 19, capsule de 100 mg=100 UI. Sunt si de alte feluri si concentratii. Asta cred ca e cea mai mare concentratie.
Iti doresc bafta la !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Marrina, esti o comoara! Merci, !

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Fetele mie mi-a prescris medicul orgametril, am luat o luna si totodata am pus si 4kg pe mine, mi-a zis sa iau orgametril 3 luni din a15-a pana in a 25-a zi a CM. Nu am probleme grave...zic eu....mi-a descoperit candida, si anexita(ovarul drept inflamat) pentru care mi-a dat tratament! Ideea e ca eu nu ma impac cu orgametrilul! Nu l-as mai lua fiindca am auzit ca nu e chiar bun mai ales ca nu am probleme asa grave! Am inceput un tratament naturist cu vitamina E/ 2/zi, ceai de napraznic 4cani /zi, tinctura de coada soricelului 30pic/3ori/zi si cate 2 capsule de maca/zi! Voi ce ma sfatuiti?

Mergi la inceput

carla2005 Pentru anexita iti recomand Carpicon supozitoare, 2/zi (dim. si seara) din ziua 5 pana in ziua 19, 3 luni. Costa cam 90.000 lei o cutie cu 10 supozitoare si ai nevoie de trei cutii pe luna.
Pentru Candidoza poti citi aici:
http://www.eva.ro/sanatate/articol425.html
sau aici intra pe Flucovim 150mg:
http://www.vimspectrum.ro/produse.htm#null

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Daca incep tratamentul cu carpicon pot intre timp sa prestez la facut bebei? Sau dauneaza unei eventuale sarcini?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carla2005

Daca incep tratamentul cu carpicon pot intre timp sa prestez la facut bebei? Sau dauneaza unei eventuale sarcini?

Carpiconul este facut din rasina de conifere. Poti lucra linistita la

Ne intalnim la capitolul 14 care deja a fost inceput dar n-am vrut sa te las fara raspuns.

Mergi la inceput