Naturiste si Homeopate (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna seara naturalelor si homeopatelor,
in ultimul timp v-am citit cam pe diagonala ... insa azi mi-am facut curaj si am intrat sa va si scriu cateva cuvinte.
Sunt z. 2 de CM, in z. 5-9 voi face din nou stimulare ... si pentru a reduce efectul clomifenului asupra endometrului meu (numai 5 mm - demonstrat ecografic) am sa iau de data asta si tinctura de marar.
Deci revin printre voi ... pe la naturale ... nu stiu cat stau pe aici ... deci nu e nevoie sa ma adaugati in lista ... e deajuns ca mai stau cu voi de vorba.
Pe langa astea am decis eu sa mai iau si niste picaturi de mastodynon ... ca nu-mi strica, asa ca de azi am inceput cu cate 20 pic. (marar) de doua ori pe zi si respectiv 30 pic. (mastodynon) de 2 ori pe zi.

aaa si sa nu uit ... am primit un mail de la auricass si printre altele am fost delegata sa va trag cate un la toate fetele de pe aici ... si sa va spun ca ei ii e dor sa stea la vorba cu voi. Va reveni printre noi cat de curand posibil.

Va pupa fata pe toate.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Mirona, da-mi voie sa te avertizez in legatura cu mastodynon-ul... se stie ca acesta are proprietati progesteronice... deci nu e indicat sa-l iei inainte de ovulatie, pt ca progesteronul blocheaza ovulatia Il poti lua dupa ovulatie fara grija!
In legatura cu efectele clomifenului asupra endometrului, este stiut ca il poti contracara cu niste tinctura de marar luata pana la 2 zile inainte de ovulatie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Avalon, multumesc mult pentru raspuns ... chiar imi puneam si eu intrebarea daca nu o fi mai bine sa iau mastodynon-ul numai dupa ovulatie ... acum ca am primit si confirmarea de la tine ... chiar ca sunt in ceata.
Eu il luam in tratamentul Liviei ... insa pe tot parcursul CM-ului ... apoi mi-a confirmat si un dr. ginecolog ... unul dintre multii pe la care am fost . ... tot pe tot parcursul CM m-a pus sa-l iau.
Deci este si pentru stimulare foliculara ... sau ma insel?

De marar ... merci ... am inteles ... inainte cu 2 zile de ovulatie il voi intrerupe.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

fetelor...eu am reteta de mastodynon in fata...si eu fac deja tratament de 1o zile...
si scrie ca se iau 30 picaturi de 2 ori pe zi...timp de 3 luni cel putin....chiar si in timpul menstruatiei...nu spun nimic cum ca nu ar fi bine de luat inainte de ovulatie..
si am cautat si pe un site america despre vitex agnus cactus si nu scrie cum ca ar opri ovulatia...dimpotriva...
voi de unde ati aflat ca nu trebuie luat inainte de ovulatie?

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Mastodynonul se adm.continuu timp de 3 luni minim fara intrerupere!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

multumim livia

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Am cercetat si eu raspunsul la intrebarea cu perioada in care se face tratament cu Vitex (Mastodynon in cazul asta) si se ia continuu, echilibreaza balanta hormonala (progesteronul il creste cand trebuie sa-l creasca, adica). Amely a avut rezultate foarte bune la foliculi si endometru de la tratament. Eu il iau cu mare convingere. Sa va mai spun ca de la ultimul meu mesaj TB este tot 36,8? Deci merge treaba.

alexia28 Sa nu opresti inca tratamentul!

Mirona Ia mai lasa listuta si treci tu pe aici mai des ca sa ne spui din experienta ta. Iar pentru auricass O asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Marrina in nici un caz nu opresc tratamentul.
In legatura cu stresul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Buna, fetele! Am si eu maaaare dilema! La sfarsitul lui ianuarie o sa fac un FIV, iar pana aunci trebuie sa-mi reglez prolactina care este dubla. Dr. mi-a dat sa iau bromocriptina, insa eu am inceput de vreo doua saptamani sa iau branca ursului si mastodynon. Nu stiu ce sa fac, sa merg pe bromocriptina sau sa incerc cu naturiste si homeopate.Urmatorul CM imi va fi pe 20-21 decembrie, pana la care va trebui sa-mi reglez si prolactina. Are ceva daca iau si bromocriptina si macar una din cele doua? Habar nu am cum sa fac.

Va pup pe toate!

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Buna seara, fetele!

marina , am promis ca azi vb despre analizele Anti TPO + TSH....Culmea , culmilor ...ecografia plina de noduli iar analizele bune.Asa ca , doctora endocrinolog a spus ca deocamdata nu imi da nici un tratament, ramane sa vin din nou la eco in februarie sa vedem daca s-a modificat ceva.Se pare ca problema cu noduli la tiroida este mai veche....eu banuiesc ca problema ar fi aparut cam dupa ce am nascut in '93 pentru ca in '94 am avut prima hemoragie mare pt care m-au si chiuretat, insa dansa zice ca este posibil sa fie boala mai veche.
Acum , mai nou, la secretiile vaginale mi-au descoperit un e-coli (mi-a spus dr ginecolog ca este din cauza constipatiei)si iau ciprofloxacin 7 zile.Am fost la CaliVita si mi-am luat Green Care (lucerna) si am sa beau in fiecare dimineata Actimel pt ca ajuta la potentarea efectului lucernei, efect antimicotic).In paralel raman pe Periodin , tincturi gemoterapice de mur, stejar si plop.
tu?Ce mai faci?
Celelalte fete?
va doresc numai bine si multa rabdare sa duceti la bun sfarsit tratamentele.
Va doresc un sfarsit de duminica frumos si sanatos.
Miorita

Mergi la inceput