Naturiste si Homeopate (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Buna fetelor!
Am si eu o intrebare pentru cele care au luat maca.
Cum se ia maca, o luna intreaga sau din prima zi de menstruatie timp de 10 zile. Daca intre timp ramai insarcinata si nu stii si continuii sa iei maca?
Ma puteti ajuta cu un raspuns?
Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Draga Marina,
Iau Periodin care contine Vitex Agnus CAstus, dr. fitoterapeuta nu mi-a spus din ce zi sa il incep, cu toate ca logic ar fi trebuit sa il iau dupa ziua a 11 a a menstruatiei.Nu?Cu Mastodynonul am procedat la fel, l-am luat fara sa tin cont de vreo zi a ciclului.
Constat ca dupa un flacon de 30 de pastile, timp in care am prins un ciclu, menstruatia nu a mai fost asa de abundenta.Sper ca balanta hormonala sa se echilibreze pe timp ce lunile trec si consumul de Vitex sa fie constant.
Am facut analize ale secretiei, un frontiu vaginal, testul Papa Nicolau (asta cred ca este bun )dar celelalte nu mi se par ok.Miercuri ma duc la ginecologie sa le discutam, iar vineri ma duc la endocrinologie sa vad cum au iesit si analizele acelea (sunt sigura ca sunt rele).
Ma bucur mult pt tine ca ai obtinut rezultate bune si iti doresc multa sanatate.

Mai vb duminica cand o sa am rezultatele doctorilor.
Te pup,
Miorita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

De dimineata TB a inregistrat astronomica valoare de 36,8. Lucreaza Vitexul.

miorita Sper ca azi esti mai bine. Vorbim dupa ce ai rezultatele, bine? Nu te lasa de Periodin. Ma bucur ca ai observat deja ceva reultate. Eu cred ca Vitexul te va ajuta si la fibroame. Sa stii ca e o fata pe forum care si-a rezolvat problemele cu chisturile ovariene cu Agnucaston, produsul nemtesc. Poate n-ar strica sa incerci sa ti-l achizitionezi prin cineva de acolo. Costa 20 euro tratamentul pe 3 luni.

Mi-ka Iti recomand acelasi produs ca si mioritei. Iti va scadea si prolactina. Daca nu reusesti sa-l cumperi pe acela e bun si Mastodynonul pana atunci (e si cazul meu) dar trebuie sa iei mai multe luni la rand. Pentru CM lungi poti lua fitoestrogeni in prima parte a CM.

sanziana Te-ai lamurit?

alexia28 Cum merge tratamentul cu Mastodynon? Rezultate?

pacienta Nu intri sa ne spui ceva de Vitex?

pentru toate fetele si mult curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sapper spune:

Buna fetelor.

Am vazut ca o parte dintre voi ati fost ( sunteti) paciente ale dr Ivanuta ( Vladutu). Ei bine, am fost si eu, de fapt chiar trebuia sa merg saptamana viitoare iar. Din luna mai merg, deci am deja 7 luni. Dar gata, nu mai merg, m-am hotarat. Vad ca ne da aceleasi tratamente la toate si cred ca si in aceeasi ordine. Parca homeopatia era functie de simptome si de pacient, nu?! Nu cred ca suntem toate la fel. In plus, am vazut ca ati mai remarcat si voi si alte "nereguli".

Asa ca...voi schimba dr homeopat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Va pup,
am revenit, vreau sa va spun ca dupa ce am cautat toate plantele ,de sambata am inceput tratamentul Liviei.Sper sa reusesc sa il pot tine cat mai mult timp am renuntat la a mai lua pastile si sunt sigura ca acest tratament ma va ajuta foarte mult.Eu imi doresc sa am un bebe si cred ca daca as continua cu acele pastile nu as avea pre mari sanse, plus ca pastilele am inteles ca au efecte negative.
Va tin la curent:)
As vrea sa merg si la control la alt medic pt a face mai multe analize sa vad cum stau, sa stiu exact ce am pt ca inca am sanzatia unui diagnostic inexact.Astept cu incredere o recomandare din partea voastra.
Va doresc tuturor o saptamana usoara!pe curand.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by marrina

De dimineata TB a inregistrat astronomica valoare de 36,8. Lucreaza Vitexul.

alexia28 Cum merge tratamentul cu Mastodynon? Rezultate?

pentru toate fetele si mult curaj!

Marrina, la mine rezultatele nu prea se vad, sunt la a 5-a luna de tratament. E adevarat, de vreo 3 luni CM vine fix la 29 zile. Maine merg sa-mi fac analizele din ziua3: FSH, LH, estradiol. Ce zici, mai trebuie ceva? Si te mai intreb eu daca CM este acum la 29 zile cand trebuie sa-mi fac analiza de progesteron in ziua 21 sau 22?
Si acum daca tot m-ai bagat in seama te mai intreb din ce zi a CM pot sa incep sa-mi iau TB? Pt ca de abia din ianuarie merg sa fac monitorizari si eram curioasa sa-mi iau TB luna asta pentru ca pana luna asta eram convinsa ca ovulatia mea are loc in ziua 12-13. Acum incep sa am indoieli.
Te pup si ma bucur ca la tine au inceput sa se vada rezultatele.
Aaaaa si am uitat: multumesc pt mesajul de ziua mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

alexia28 Pai eu m-am gandit in fiecare zi la tine. Doar pun mana pe flaconul de Mastodynon de doua ori pe zi. Si vazand ca nu mai dai nici un semn...
De abia de acum se vor vedea adevaratele efecte ale Vitexului si cum nu ai verificat TB nu ai avut cum sa vezi modificarile pe care le-am vazut eu. TB poti sa incepi sa o iei de cand vrei tu, dar daca zici ca durata CM este de 29 de zile (am inteles bine din: "vine fix la 29 de zile" ?) si nu vrei sa o iei chiar tot timpul cred ca e suficient sa incepi cu ziua 9 (stii cum, da? ca daca nu, te lamuresc).
Despre progesteron cred ca poti sa-l faci in oricare din aceste zile dar poate ca mai bine e ziua 22 ca sa n-ai dubii. Eu sunt sigura ca o sa iasa bine pentru ca iei Mastodynon dar daca chiar vrei sa-l verifici...
Analizele pe care le-ai facut in ziua 3 sunt cele mai potrivite. Prolactina o vei repeta?
Legatura intre TB si ovulatie o poti face dupa TB (dar si cu simptomele de la ovulatie...eu n-am reusit inca). Ce e cert e ca daca ai doua nivele de TB, inainte si dupa ovulatie, aceasta are loc. Daca te mai pot lamuri cu ceva?
"Acuma daca tot m-ai bagat in seama" si mi-ai raspuns la apel, sa stii ca nici n-am fost sigura ca ai primit mesajul meu pentru ca de atunci nu mai stiu nimic de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Sapper
eu sunt in luna a 8a de tratament la dr Vladutu.Cred ca-s veterana pe site-ul asta.
cred ca aceesi hotarare a, luat-o si eu...e ultima luna
dar eu VREAU sa continui tratamentul homeopat, numai ca sunt in cautarea altui medic
Am tot sunat la dr Teleianu dar se pare ca din sept-oct nu mai e in tara si mi s-a spus ca nu prea revine anul asta
Astept recomndari de medici homeopati cu rezultate certe in tratarea pacientilor, mai caut pe Internet...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Marrina

O sa incep sa iau TB deci din ziua 9 sa vedem ce iese, oricum te tin la curent cu rezultatele. Dupa simptome m-am ghidat pana acum si credeam ca ovulez z12-13 cand aveam dureri si intepaturi de ovare si dupa mucus, dar acum nu mai sunt asa de sigura.
Prolactina vreau sa o fac in z22 o data cu progesteronul.
Sper sa ai dreptate si sa se vada rezultatele cat mai repede, de fapt si scrie pe prospect ca tratamentul se face min 6 luni.

Nu prea am mai scris, am fost cam suparata, sotul meu trece printr-o perioada mai dificila din care tot incearca sa iasa si nu prea reuseste si incerc si eu sa fac ce pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Fetelor din Bucuresti, vad ca multe din voi sunteti in cautarea unui homeopat bun. Va pun la dispozitie baza mea de date si sper sa va fie de folos, fiecare din homeopatii pe care o sa-i enumar sunt recomandati de persoane carora le-au facut bine tratamentul respectiv:

dr.RADU MARIN- Fundatia Sinilimum (Piata Muncii, statia Decebal) tel.3.22.46.25, 3.21.42.51

dr.TRIFA MARIANA -Piata Amzei 0744.635.258, 2.12.78.69

dr.CARMEN MARIA STURZA 212.46.55

dr.NICOLETA BATCOVEANU 0722.385.743, 619.83.07

Si nu in ultimul rand accesati site-ul dr.Teleianu: www.homeopatia.ro

Multa sanatate!

Mergi la inceput