Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Catutza, si eu m-am speriat foc cu stersul din lista. Sper sa te simti ok si sa revii cu vesti bune si poze cu bebelica al tau.
BB_alinus, fte fain ca v-a aratat ce si cum veti gasi la spital, asa stiti la ce sa va asteptati, ce si cum functioneaza.... e interesanta chestia cu sa scoti tu copilul, parca ma vad tragand de fata sa iasa naibii odata sa nu ma mai chinuie si sa-i vad fatza :)) nu stiu de unde viziunea asta dar m-a umflat rasul instantaneu.
Eu am stat in usa salii de nastere la vara-mea, ii vedeam labele picioarelor si am vazut cand au scos copilul din ea, nu era plin de sange, doar ceva mucus si i-au ars 2 palmutze ca dormea lenesul, a fost fte emotionant.
Cat oi sta eu pe masa si m-oi screme, pe Marius al meu il vad parca iesind la tigara din 5 in 5 min, fumand in disperare si speriat ca sa fiu eu si copilul bine, si el e sensibil si daca m-ar auzi facand urat cred ca ar da buzna peste doctorita si asistente sa le spuna cateva :)
Asta cu case pt gravide in cluj este doar la mc donald's, dar nici nu se uita nimeni la tine sa te lase in fata, sau macar cel care foloseste casa de marcat sa se sesizeze, eventual o privire dobitoaca si atata tot. Dc va puteti inchipui ca am iesit din piata, am intrat la ei ca sunt fix langa, am baut un suc de mere si cand sa merg la baie nu mi-au dat cheia ca nu sunt client. Am intepenit, ma ridicasem de la masa de sub nasul lor, si eram cu burta mare. Si atunci mi-am zis sa-i ia naiba cu chiftelele lor de kkt fara gust si facute din toate scursorile din carmangerii (stiu din sursa sigura) ca numai numele e de ei, nici nu-mi placea decat mc chicken si cu asta adio. In rest, si taxiul sare vesnic cineva sa mi-l ia din fata fara sa i se rupa ca sunt insarcinata, iar soferul nici macar nu refuza.... dar dc ne necajim pt nesimtirile altora ajungem la nebuni.

Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Alina ce emotionant ca ai avut sansa sa vezi nasterea "pe viu" ..cred ca eu una incepeam sa dau apa la soricei...asa am facut cind asistenta ne dadea un tur al spitalului si am aflat ca o colega de grupa a nascut prematur...am inceput sa pling de emotie...eu cred ca voi plinge cind o voi vedea pe bebelina mea, vom plinge una mai tare decit cealalta... dar lacrimile noastre vor fi de fericire..

Mergi la inceput

Ripley daca mi se intimpla sa nu-mi dea cheia si sa fie atit de nesimtiti, zau ca le daruiam un mic "accident" pe floor, ca vorba aceea, sintem gravide si se intimpla...

Ina

Mergi la inceput

De stres sa nu fac pe mine sau in taxi asa m-am "strans" ca am ajuns acasa si nu mai puteam face :))Ce ma scoate din sarite este ca fac de cate 2-3 ori inainte sa plec de acasa sau de la birou, preventiv sa nu ma apuce pe strazi, si cum parcurg 10 min am senzatia ca-mi trebe iar... si incepe distractia cu abtinutul, desi cred ca e doar psihic pt ca stiu ca n-am unde face.

Ripley

Mergi la inceput

...si mie mi se intimpla la fel de cite ori merg...

Ina

Mergi la inceput

La subiectul dormit, eu dorm 90% din timp pe un fel de intre dreapta si burtica, pe mana drepata care si tin intre sani si burtica,si care mi-e vesnic umflata la incheietura pt ca dorm pe ea. Pe stanga poate dorm cate putin, pe spate cam tot asa. Si nu cred ca nu i-e bine copilului ca doar s-ar fi vazut ca nu-i merge bine la eco, cel putin.

Ripley

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Hai ca am aruncat un ochi pe ce ati scris, dar nu cred ca am timp sa "scanez" ca Ina totul- chiar cum adica scanat, in minte sau pur si simplu imprimat?

Anda, eu bagajelul l-am facut cam prin sapt 33, adica pana atunci am tot pregatit hainutze, spalat, bibilit, etc. dar eu zic ca e prea devreme, deci prin sapt 35 ar fi ok.

Catuta, multa bafta si ai grija ca esti pe ultima suta de metri!

Ah, va las acusica ca mi-a venit sotiorul si poate il imbarlig sa iesim la un McDo ca mi-ati facut pofta!

Alina si Bebitza Amalia 35+

Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Alina hihihi... dimineata, cind nu am timp sa citesc si sa raspund in acelasi timp in Word (nu scriu direct pe forum ca m-as oftica rau sa pierd tot ce-am scris) scanez, adica trec repede in revista tot ce s-a discutat,incerc sa sumarizez si sa raspund mai tarziu da' memoria imi mai joaca feste uneori
Pofta buna la hamburgeri!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

alinus, ce povestesti tu e de domeniul fantasticului pt unele dintre noi...
cat despre cum poti scoate bebe.... pai cred ca e vorba doar de final; habar n-am daca masa pe care am nascut era reglabila, cert e ca eram in fund cand l-a scos pe andrei. am vazut tot. nu stiu daca as fi putut sa-l trag eu...
dar am fost o data la prietena mea care nascuse... si aduc in salon o cetateanca de alta etnie... o intrebam daca se simte bine, ca era cam alba... si ne zice ca tocmai a nascut in taxi, singurica, si a tras ea copilul...
deci... si poate...

Cristina 32+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

copile dragi,
m-am apucat sa va citesc cind aveati 4 pagini scrise, pina sa apuc sa va raspund - a durat citeva ceasuri bune, ca nu ma lasa astia in pace, daca nu e una, e alta, ca m-am si saturat sa tot ajut pe toata lumea! unul din studenti m-a rugat sa schimb un tub din quartz si era intr-o pozitie tubu' ala de mi-am jenat toata burtica incercind sa-i dau de capat....of. parca nimeni nu ma vede aici ce burtoc mare am! cum zice sotu', ar trebui sa-mi iau vacanta "de la mine" ca oricum nu mai sint platita de la sfirsitul lunii asteia! cine a mai pomenit firma care sa-si lase emploaiatele gravide sa nasca si sa nu le mai dea un sfantz pentru noua aditie la familie.... vai, ce fac astia cu mine. de-aia, ca-s io simtita. simtita, da' proasta.... in fine, sa nu ma aprind, sanatosi sa fim! si asta chiar e important acum, cu bebelicii care stau sa apara:). doamne, de-abia astept sa ne vedem toate pe rind, nascind si comentind - sa vedeti ca n-o sa mai fie asa mare graba la scris cind o sa avem bebicii in brate si mai ales la tzitzi mereu!:)
de mine, nimic nou si nimic frumos, bebica e tot asa ca saptamina trecuta. hai, mi-au zis dilatatie 1.5 cm fata de 1, joia trecuta. asta e. important e ca am intrat de ieri in saptamina 38 si de-acum, bebita e coapta si poate iesi cind vrea ea! sper sa fiu pe masura asteptarilor ei:).
va pup pe toate si-mi sinteti dragi.

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (37+)

www.seansimon.com/september2005.htm" target="_blank">SEPTEMBRIE - CU POZE NOI

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput