Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (54)
Raspunsuri - Pagina 10
catutza spune:
Va multumesc fetelor pentru urari
,sper sa fie totul bine pana la capat si pentru mine si pentru voi.Daca era dupa ei acum eram prima mamica de nov-dec!Cu dormitul pe stanga cei de la spital aveau o obsesie, cand ma vedeau i-mi ziceau sa stau pe stanga!Sincer nu stiu de ce ca bebele meu misca la fel si daca stau pe stanga si daca stau pe dreapta.Iar de nascut nu stiu ce sa va spun ... dar eu una m-am ingrozit,luni cand am ajuns la pantelimon,toata lumea zicea ca eu nasc si am fost dusa in sala de nasteri,apoi dr Ancar a zis ca nici vorba de asa ceva ca e totul ok si ca nu are rost sa ma grabesc.Ca sa ma aiba mai aproape de ei,mai sub supraveghere m-au mutat in camera de pretravaliu pentru 5-6 ore.De aici se auzea totul din sala de nastere,nu stiu care a-ti mai "asistat" vreodata la asa ceva
,dar nu va recomand!Ce mi-au auzit urechile...nu cred ca va imaginati(tipete, urlete,injuraturi...)Si eu care faceam pe viteaza ca o sa nasc normal!Cred acum,ca cel mai bine e cu cezariana.Catutza
37
Ina869 spune:
Monet ce bine ca ne mai dai un semn de viatza!
Deci bebelina ta este pregataita, se poate intimpla dintr-un moment in altul...numai sa nu te apuce durerile facerii pe la servici!! ![]()
Bafta si numai bine,
Ina
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by lavi02
Fetelor, nu intra omul 1 zi pe forum si voi ati si umplut un capitol!
Sperante de vesti bune despre mine! Profa mea si-a amanat plecarea (din alte motive) asa ca pot sa dau miercurea viitoare examen! Ce imi ramane este sa invat si mai ales sa nu nasc pana atunci!!! numai bine sambata viitoare implinesc 37 de saptamani (deci se consudera la termen), primim si salteaua, asa ca de sambata viitoare sunt OK sa nasc!
Simina mai linisteste-te cu preecampsia, am auzit ca la a doua sarcina este f f rara!
Eu va, si am zbughit-o la invatat!
Lavi02 35+ si cam 11 kile+
Esti asa o scumpaaa!!!
Imi mai creste si mie moralul! Ca in rest, ma tot gindesc la cele mai negre scenarii! Eu mai am si aritmiile astea nesuferite, care s-au intetit, iau tratament, dar oricum.Iar urina pe 24 ore a fost doar 2 litri, in conditiile in care chiar beau lichide, ca am o seteee...
Sa dea Dumnezeu sa fie alarma falsa!!!
Spor la invatat! Tinem pumnii, dar nu prea strinsi!
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by lordra
Felicia, e bine de stiut ca exista totusi case pt. gravide. O sa ma duc acolo si fac scandal daca nu ma lasa in fatza. Am burta suficient de impunatoare ca sa-i conving. Sper.
se numesc case prioritare si au o poza cu o persoana in carucior si... o burtoasa. eu chiar m-am bagat in fata, dar cand am ajuns la casa era o tipa cu vreao 10000 de produse pe banda, si cand sa plateasca, nu intelegea de ce i se cerea un anumit nr de bonuri si casierita avea chef de povestit si... tot asa. Dragele de ele! chiar imi venea sa le zic vreo 2, dar m-am gandit ca si eu nu vedeam inainte acea poza, ca oricum este pusa la cucuieti, si ma uit pe sus abia acum.
si nu, personalul nu se baga nici sa-l pici cu ceara, zici ca e de pe alta planeta.
Felicia
31+ si bebe strumfitza
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by mandyksch
N-am intrat de vreo zi jumate si vad ca ati cam sporovait, nu gluma.
Simina, ai grija de tine, sper ca nu ai facut diabet, poate ar trebui sa-ti faci inca o data analizele, asa de siguranta.Hai, ca mult a fost , putin a ramas.
Mandy, 36+
Cu diabetul nu prea cred ca am, pt. ca in general fac crize de hipoglicemie si tre' sa pap repede ceva dulce. Ar fi de mare mirare sa se fi intors totul la 180 de grade. Oricum, am facut iar testul de glicemie provocata si astept rzultatele de la toate testele/investigatiile/analizele.
Cel mai frica mi-e de preeclampsie, ca stiu ce inseamna (Doamne, tare bine e sa nu stii uneori!) si - Doamne pazeste - de eclampsie.
Multumesc pt. tot suportul moral, ca am camobosit plingind noaptea (sa nu ma vada baietii mei, sa se sperie)!
Pupici pe burtici!
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Laguna Beach
Beach Cities
silvia_d spune:
fetelor,ajutati-ma si pe mine cu o lamurire:
am fost la morfo.fetala.33 sapt,pentru brida aia amniotica nesuferita,e ok,nu s-a-ntamplat nimic, e la locul ei,nu l-a afectat pe bebeko...in skimb,la masuratori fiu-mi-u' e cam capatzanos...
are bip deja 96 mm,cat tre'sa fie la nastere...
si hc 330 mm,asta cred ca e perimetrul cranian...
bine,dr.de la medlife(dr.steriu mihaela,draguta,tinerica)a zis ca nu e nimic in ne-regula,si nici eu nu gandesc asha,dar...v-ati mai intalnit cu asha masuratori??
adica,eu inteleg,capatzanos,capatzanos,dar cat,fratilor??
pupici
silvia 33+
Siminaf spune:
Silvia, asta inseamna ca o sa creasca inalt! Cu talpitzele cum sta?
Si... are cu cine semana? ![]()
Glumesc si eu putin, nu te superi, nu?
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Laguna Beach
Beach Cities
silvia_d spune:
scumpica siminaf,ar avea cu cine,da:ta'su:1.86,iar eu:1.73...
dar,repet:asha de marisor la capatana,de-acu???
mamica lui a cam facut prostioare(nu va ganditzi la alte alea...!),si-a mai mancat la mac.do,kfc,sa fie de la e-urile alora??
manca-l
-ar mama de capatzanos...
acu'pe bune,ce stiti voi de kestiile astea??
sa nu-mi fac griji,nu???
pupici
bb_alinus spune:
M-am intors, dupa ce m-am indopat cu un Mcdo - de fiecare data cand mananc fast food imi zic ca e pt ultima oara, ca prea ma umflu de abia pot sa mai respir 
Simina, vroiam sa iti raspund macar cu un mesaj de incurajare insa nu am facut-o pana acuma pt ca vroiam mai intai sa ma documentez despre preeclampsia de care vorbeai. Asa ca, in sfarsit am reusit sa ma uit pe net si sa gasesc o explicatie destul de coerenta, dar in franceza, si asa m-am dumirit si eu ce inseamna. Inteleg ca se datoreaza unei tensiuni mari asociata cu o crestere in greutate si cu o "proteinurie" ( asta nu am gasit sa traduc). Imi pare destul de grav insa doctorul ti-a zis ca e posibil si nicidecum nu ti-a confirmat. Asa ca mai bine iti stergi lacrimile si incerci sa stai calma, sa gandesti pozitiv, si astfel poate se calmeaza si tensiunea ta.
E greu de dat sfaturi mai ales unei persoane care e din domeniul medical ( sper sa nu ma insel si sa nu te confund, dar parca asa am inteles).Si daca e asa, mai ales ca m-ai pus pe ganduri, eu am avut tensiunea 12/8 ceea ce mi se pare destul de apropiata de 14/9, ce zici, sa imi fac griji? Dr mi-a zis ca e ok! In plus, azi am constatat ca am 64kg, deci +17 ceea ce mi se pare enorm!
In fine, sper ca ne facem griji degeaba, ca totul o sa fie ok, si in curand o sa ne mandrim cu bebeii nostri carora nici prin cap nu o sa le treaca ce griji ne-am facut noi pt ei![]()
Alina si Bebitza Amalia 35+
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png
Ina869 spune:
Silviutza, eu stiu ca unii bebelusi au caputzul mare pina aproape de un an si ceva, timp in care isi revin la normal.
Am o prietena care, cind a nascut, numai capul era de baietelul ei,dar acum si-a revenit, dupa doi anisori.
Eu zic sa stai linistita, daca si dr. a confirmat ca totul este in regula. Si apoi, cap mare,mintemulta, nu? ![]()

Ina