Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Alina, eu vin la birou pt ca este biroul meu (de traduceri), adica afacerea (cam mult spus) mea, asa ca interesul este sa fac cat pot de mult si sa lipsesc cat se poate de putin, pt ca nu le pasa clientilor ca eu nasc sau am alte treburi ci sa fie serviti bine si prompt comme d'habitude, dc nu merg in alta parte si pot si ramane la altcineva ceea ce pt mine e pierdere mare, mai ales ca de ani de zile am strans clientela stabila cu multa munca si nopti nedormite destul de des, sa fie ei multumiti iar eu.... da, sa-mi iau banii. Colega mea va fi aici iar eu estimez max 10 zile de cand nasc pana sa ma pot pune acasa pe pc sa-mi fac treburile urgente, in plus am vb cu o colega sa ma ajute ea in perioada respectiva pe limbile mele. Deci din cauza unor figuri si abuzuri la fortele de munca nu imi pot lua indemnizatia si concediul, insa imi pot continua munca, ceea ce garantat inseamna mult mai mult decat banii statului si clienti multumiti. Sper doar sa rezist, mai ales ca mai vine decembrie, sarbatorile si vor trece cumva primele 2-3 luni cand ne va fi cel mai greu.

Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Lavi,spor la invatat atunci mai ai o saptamana sa mai pui la punct detaliile.
Siminaf Doamne ajuta sa nu fie preeclampsie!
Eu azi nu prea am chef de nimic,sunt cam plictisita...astept sa treaca astea 2 sapt cat mai merg la servici sa stau acasa linistita.Bebitza mea da de zor din picioruse,abia astept sa se faca 27 oct sa o mai vad la eco ..dragutza de ea data trecuta avea degetelul in guritza.

Varsta bebelica
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Ripley esti de admirat, imi plac principiile tale, se potrivesc cu ceea ce gandesc si eu. Asa m-am gandit, la randul meu, sa incerc sa-mi "cresc" putin mica mea afacere daca tot stau acasa, ca cu slujba de la stat nu se stie. Acum am de lucru din plin da-mi si place, chiar daca uneori termin pe la 1 noaptea. Ceea ce e bine e faptul ca pot lucra acasa si-l am pe sotul meu partener, pentru intalnirile cu clientii.

Anda super ca ai gasit pediatru. Au inca bajbai. Poti sa-mi spui cam cat costa sutienul de la Triumph?

Alina, chiar ca wow! Ce putin mai ai... Cred ca deja te gandesti intens la nastere. Si eu azi noapte am visat numai circulare de cordon
- Doamne-fereste! Bine ca sunt doar vise.

PS. Am ajuns si eu la cifra rotunda +10kg. Acum sunt la 60 kg

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 31+

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ripley, lasa, e adevarat, faci un efort mai mare, dar ce bine e ca ai afacerea ta...faci bani cat muncesti, nu mai mult, nu mai putin, n-ai "stapan", tratezi clientii cum vrei si cum stii tu...Eu, in afara de drept, nu stiu sa fac altceva atat de bine incat sa-mi fac o alta profesie, iar cabinet de avocatura nu vreau sa-mi deschid din mai multe motive...asa ca am sef...mai am cateva idei, dar nu am strans bani deloc pana acum de cati ani lucrez...poate ma mai responsabilizez cu copilul si incep si eu sa strang sa-mi fac o mica afacere in alt domeniu...imi place meseria mea deocamdata, dar nu ma vad facand-o pana la batranete, plus ca la un moment dat mi-as dori sa fiu putred de bogata, ori din drept nu se poate...
alinus, buna girafa aia pentru pampersi - s-o pui agatata de pat sau langa...cred ca trebuie sa manufacturez singura ceva asemanator ca aici n-am vazut...

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

tania, soutienul pe care l-am luat este 690.000 lei vechi si mai era un model (din-ala la care cade cupa) cu 790.000. La asta al meu nu se desprinde fata cupei ci doar se da la o parte fiind foarte, foarte, elastic si moale bumbacul respectiv. Astea de alaptat nici n-au sarme si sunt din materiale foarte lejere asa ca, prin bluza, sanul se vede mai sport asa, mai natural, nu se vede de pamela anderson.

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mai, mie toate femeile, rudele, colegele si prietenele mi-au zis ca din saptamana 35 sa-mi fac bagajul ca din saptamana 36 totul este o loterie, in ciuda ecografiilor s.a.m.d. si poti naste oricand...Voi, cele cu sarcini mai mari decat a mea sunteti cu bagajul la usa? Eu am terminat saptamana 32, sunt in derularea lui 33 (sper ca nu m-am zapacit).

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda pe fuga dar nu chiar asa pe fuga. De ex acum am avut timp sa caut pe net o teorema din statistica (eu n-am facut in faculta statistica deloc desi nu mi-ar fi stricat), sa-mi iau eu exemple cu creionul pe hartie, s-o inteleg, s-o simt.... ideea e ca m-am linistit! Mesterii au plecat, soacra a plecat (ea e f ddraguta dar cam logoreica - la fel ca si mine de altfel, asa ca tot tindeam sa stam de vorba; plus ca daca se apuca de ceva curat prin casa tup si eu, nu puteam s-o las singura), sotul a venit si poate sa se ocupe de Silvia seara... Am intrat in normal. Viata noastra normala si ideala e cand suntem noi 3 (aproape 4) si numai noi acasa.

Despre sutienul de alaptat mare grija: spre sfarsitul sarcinii creste circumferinta f mult (masurata sub sani) din cauza ca bb e pana sus, organele sunt impinse in sus si deci coastele se mai deschid. La cateva zile dupa nastere coastele se strang la loc (nu e un proces 100% brusc) dar in schimb cresc sanii (cupa).

Asa ca ideal este sa va rupeti 1-2 ore cand bb are vreo saptamana - doua si sa mergeti atunci dupa sutien de alaptat. O sa vedeti marimea exacta.

La mine cel putin, sutienul de gravida trim III pe care l-am cumparat la Silvia zbura de pe mine la circumferinta intre cei 2 copii si acum iar sta fix. Sutienul de alaptat cumparat la Silvia recunosc ca nu l-am probat recent.

Anda, asa e, pe masura ce creste circumferinta creste si cupa. Adica cupa B nu e aceeasi la 70 si la 85. Eu de exemplu am 70C sau daca nu gasesc (e o masura cam rara) merge si 75B.

Tania si Ripley va admir f mult pentru micile voastre afaceri personale. Bravo voua! Eu recunosc ca sunt in mare masura "intretinuta" de sot pentru ca nu am alt venit decat maretul salariu din invatamant. Alta ar fi fost, bineinteles, situatia, daca nu o aveam pe Silvia imediat ce terminam facultatea (cand a fost o urgenta sa ma angajez undeva, eram NIMIC, facultatea terminata si atat, n-aveam nici macar asig medicala, nimic) si daca aveam vreun bunic disponibil in Bucuresti. Dar nici in invatamant nu-mi displace, singura problema mare e salariul. E, in timp, m-oi apuca si de ceva pe langa, numai sa creasca un pic copilasii si sa-mi fac doctoratul! (Asta imi mai ia vreo 3-4 ani de acum incolo.. ajung la 30-31!) Nu-i bai! Important e sa fim cu totii sanatosi!

Ripley, daca nu sunt indiscreta, in ce limbi esti specialista tu? Le-ai facut in facultate?

Ma streseaza ca am o durere gen ciclu care e cam continua... sa incerc sa ma mai misc putin...

Lavi02 35+. Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancris spune:

Fetelor..unde ati gasit sutienele la preturil alea colosale..Eu mi-am luat din Titan din acela care se desface o parte in fata si mai avea diverse modele la raionul de gravide si cel mai scump a fost cel pe care l-am luat eu..respectiv 450.000 lei si e foarte foarte bun si calitativ...


ANA MARIA 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Anda multumesc. Mi se pare un pret rezonabil, avand in vedere calitatea.

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 31+

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancris spune:

Am uitat sa va multumesc ca m-ati bagat in lista...si sa stiti ca de cand am vazut am tinut sa va scriu..dar voi o sa ma . In ceea ce priveste marca sutienelor sa stiti ca toate care le are in magazin in Titan sunt de firma. Eu zic sa nu va aruncati.Anda77eu mi-am facut bagajul saptamana trecuta cand eram in 35 saptamani,dar pana atunci am cumparat ba una,ba alta ca sa nu-mi "lichidez"cardul intr-o zi.


ANA MARIA 36+
http:/pg.photos.yahoo.com/ph/anamaria_2369/my_photos

Mergi la inceput