Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

Ma bucur sa vad ca inca nu sunt mamici printre noi... inseamna ca vom avea copii cuminti, ascultatori si, mai ales, sanatosi si bine-dezvoltati.

Noi suntem bine, am fost ieri la eco, bebe are 2.541 g si este perfect dezvoltat. Eu am +9 kg.
Planurile raman neschimbate, asa ca AMR 21 zile

Eu inca nu am facut bagajul, dar am tot ce imi trebuie in casa. Sper totusi sa nu ma apuce inainte

Pupici la toate!!!!

IrinucaR 35+


www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

hi, hi, am citit foarte repede sfarsitul mesajului lui lavi02 si mi-a sunat in felul urmator: "ripley, daca nu sunt indiscreta in ce limbi straine esti specialista tu ca ma intereseaza ca am o durere gen ciclu..."...uau, poftim, ce legatura are...cred ca trebuie sa-mi iau o cafea, abia a doua oara am citit corect...ce chestie cu lipsa asta de atentie de cand sunt insarcinata...acum o saptamana am luat-o pe sens opus cu masina si mergeam linistita...nu mi s-a intamplat in 8 ani de soferie asa ceva...

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Fetelor, stiti careva statistica si probabilitati sa-mi raspundeti la o intrebare? Nu pricep o formula de ce e asa si nu altfel? Pana atunci mai caut pe net...

Anda, o intrebam pe Ripley de limbi asa, de chestie, ca mi se pare interesant cum suntem aici de diverse profesii....

Durerea imi trecu', o fi fost vreo contractie! Ar trebui si eu sa ma apuc de bagaj totusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Anda, e mare efortul uneori, am avut lucrari de sute de pagini si dormeam 2-3 ore din 24, acum ma intreb unde s-au dus banii si dc a meritat atat oboseala. Dar imi place ceea ce fac, contrar personalitatii mele energice si nu statice, si fac traduceri din '97 de cand am terminat faculta Limbi Moderne Aplicate engl-franceza, ca ai intrebat Lavi. Din 98 am autorizatia de la Min. Justitiei, in primul an mi-a semnat un coleg actele pt legalizare :)
In afara de actele de studii si stare civila, nimic nu seamana cu nimic, si atunci diversitatea domeniilor nu ma lasa sa ma plictisesc. Oricum, la noi la birou asociatele acoperim 6 limbi, la restul avem colaboratori, asa ca in afara de limbile rare care se trimit la bucuresti, oferim tot ce se poate, in regim urgent si la calitate buna (inca neumultumiti n-am avut decat 1-2 suciti pe an). Si preturile noastre le consider rezonabile, sunt medii pt piata din cluj. Eu sincer sunt multumita si sper sa ne mearga si mai bine, avem noroc ca sunt in aceeasi curte si prietena cu un notar public, ceea ce ne aduce multe avantaje. Destul cu lauda! :))
Lavi, eu nu as putea in invatamant, te admir, eu nu am rabdare de predat, si mediatii am refuzat intotdeauna desi la inceput am mai luat 1-2 ca mi-era jena sa spun nu. Oricum, e bine cu examenul sapt viitoare, s-au aranjat lucrurile in favoarea ta.
Si durerile mele de azi sunt ca la ciclu, deja stau ca un arc de concetrare la ce simt. Anyway, nu stiu ce trebuie sa simt dc ma apuca nascutul, asa ca incerc din greu sa fiu calma in continuare.

Tania, dc incepi sa ai constant de lucru pt tine, ideal este sa renunti la jobul de stat, e un risc care insa nu-l vad mare, si e spre binele vostru. Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

tania, sunt irecuperabil de neatenta...soutienul mi l-am luat azi-dimineata, asa ca acum l-am scos din punga sa ma uit la el si se scoate cupa si la modelul asta (Mamabel se cheama modelul). L-am si probat si nu mi-am dat seama...Noroc ca pun astia poze pe cutie, pentru tampitele ca mine...

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

..da am circumstante atenuante: si vanzatoarea mi-a zis ca doar la celallat model se desface cupa...

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ripley, eu ma intrebam ce limbi "exotice" stii! Cred ca e interesant cu tradusul pt ca apar termeni noi din domenii noi pe care trebuie sa ii cauti si tu, dupa aia data viitoare ii stii, etc. Nu?

Tania are la stat job-ul de sef de lucrari la facultate. Eu una peste vreo 3-4 ani cand cresc fetitele m-as apuca si de altceva, dar n-as renunta la job-ul din facultate.

Mie imi place sa explic, sa interactionez cu studentii, imi place ca eu imi organizez orele, materialele, temele, chiar si la programa pot sa umblu un pic incoace-incolo, la ponderile subiectelor; am libertate destul de mare, muuult mai mare decat in preuniversitar. O sa fie si mai interesant dupa ce o sa am si eu curs, probabil peste 2-3 ani. Plus ca imi plac "copiii", chiar am o satisfactie cand vad ca i-am ridicat cu un "delta x", ca atunci cand ies de la ora stiu/pot sa faca un delta x in plus. Plus ca imi plac cei care sunt interesati, intreaba, participa, pricep....

Cred ca sunt pe cale sa pricep ce-i cu formul aia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Da, Ripley, Lavi02 are dreptate, nu as renunta la postul din invatamant decat daca voi fi constransa de schimbari interne neplacute (inca nu stim pe ce directie plutim). Motivul pentru care as vrea sa raman este faptul ca pot avea cursuri ce se leaga bine de practica mea (de exemplu cursul de "psihologia reclamei"). Bineinteles ca in cazul in care nu voi mai putea sa predau ceea ce stiu si fac ma voi gandi la plecare, oricum, nimic nu e batut in cuie.

Anda - am notat!

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 31+

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Buna dimineata, fetelor! Ce mai sporovaiti...

Eu sunt racita cobza,si am clar o infectie urata in gat, nu stiu ce sa mai fac, nu prea ma pricep la remedii naturiste sau leacuri babesti....Ce usor ar fi fost sa iau acum un antiinflamator cu un antibiotic...pana maine eram noua.... Dar lasa, bebelina sa fie bine, pana acum slava domnului nu a trebuit sa iau nici un paracetamol...


Fetelor, nu vreau sa va indispun, dar va rog sa va uitati pe linkurile astea si sa fiti atente! Este o problema reala si cel mai bine este sa stiti voi cum sa va paziti, pentru ca in tara asta eu nu am incredere in nimeni si nimic...Daca voi nu va protejati, nimeni nu o sa o faca...

http://www.ms.ro/a_ms/ps_bp/afisez.asp?mm=864

http://www.hotnews.ro/articol_34272-Virusul-gripei-aviare-izolat-in-probele-de-la-Ceamurlia.-Autoritatile-sunt-in-alerta-maxima.htm

Va pup si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

N-am intrat de vreo zi jumate si vad ca ati cam sporovait, nu gluma.
Ripley, imi pare bine ca ne-am intalnit, poate reusim si saptamana viitoare, si sper sa nu nastem pana atunci.Ieri am ajuns pe la cinci acasa ca am mai pierdut vremea si prin Selgros.Am fost franta, ma enerveaza ca obosesc atat de repede.
Cristina, Dienuta bine ati revenit ca deja aveam impresia ca am deschis si noi capitolul cu nasteri...parca totusi e prea devreme. Nasol de tot sa-ti cada Netul, noi n-am avut pana acum probleme majore cu furnizorul nostru sper sa nici nu avem.
Bic, mersi de info legat de placenta anterioara. Eu cred ca am inceput sa sufar de "scenarita" pe masura ce se apropie "momentul" si ma gandesc la tot felul de prostii.Nu ma pot abtine.
Simina, ai grija de tine, sper ca nu ai facut diabet, poate ar trebui sa-ti faci inca o data analizele, asa de siguranta.Hai, ca mult a fost , putin a ramas.
Ina, superbe hainutele.Si mi-a placut chestia cu imbracatul in haine roz daca cumva va iesi baietel..Mama mea mi-a spus ca si ea ar fi vrut sa avem fetita, si ca are niste rochite asa de frumoase ramase de pe vremea noastra (a mea si a surorii mele) si ca daca tot va fi bb la ea dupa ce ma intorc la lucru o sa-l imbrace in rochite. Mi-l si imaginez pe bb cu codite si rochita roz.
Noki felicitari pentru statutul de student, eu nu cred ca as fi fost in stare sa ma apuc la varsta mea de o noua facultate. Sau poate ca pur si simplu m-am lenevit?
Lavi02, ma bucur ca poti sa-ti dai examenul si mai tarziu, vezi uneori in viata lucrurile se aseaza de la sine.Poate ca pana la urma este cineva acolo sus care ne iubeste.

Hai ca m-am intins, mai citesc si va mai scriu.

Mandy, 36+

Mergi la inceput