Racusori, la apel! (5)
Raspunsuri - Pagina 8
Lucia_B spune:
Da Mirela, cred ca de la mine Daca ti-e pofta - te invit mai ales ca am profitat, de faptul, ca fata inca mai doarme, am copt si un chek.
pozici
---------------
Tot raul e inspre bine.
MirelaV spune:
iote rautatea...vrea sa poftesc
dar tre sa te refuz...e prea tarziu pt papa..poate accept maine
fetele..unde sunteti? dormitati?
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60657" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
MirelaV spune:
fetele..cucuietele..unde imi umblati?
io de 2 zile sunt intepenita de spate de nu mai pot. io cred ca se aduna toate la mine. cu gatul nu am terminat inca..tot fac crize de tuse..(se pare k la noi gatul e mai sensibil?) iau de azi antibiotice k nu mai tine..acum si spatele..la mine e de la coloana..
aveti vreun pistol?
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60657" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
monagan spune:
Hop si eu. Acu am sosit de la job. Mirela!!!! cum se spune? prietenul la nevoie se cunoaste? Ai cerut pistol ??? Nu dispera Ce ai facut de esti intepenita de spate? Iti trebuie repaos la pat si un medical. ce zici? e buna solutia mea?
Eu am o probl. care zic ca e ....grava rau. De vreo 2 ani nu mai pot umbla mult pe tocuri din cauza piciorului plat si e tragic ca nu prea am fara toc. Vedeti, vedeti, ce probleme am? sint grave nu?
Maine e ziua lui barbatelul si habar n-am ce sa-i cumpar,iar sambata implinim .......(nu va spun ca sint multi) ani de la casnicie si ....o sa-mi fac de cap, sau pe nebuna
Va doresc o seara buna tuturor.
MG
MirelaV spune:
buna seara.
eu am ceva prb cu coloana si se pare k acum am o criza de toata frumusetea ce "dateaza" de 2 zile..pt moment..dar tare am impresia k io o sa continui sa numar...
ce sa mai..sunt varza cu sanatatea iarna asta
si eu merg la o petrecere maine seara si io-s nedormita..offff io numa' ma plang
plec sa fac ceva repede de papa...k astept masina sa termine de spalat sa intind rufele..abia ce am ajuns de 20 min...vai mama mea
MirelaV
pupicei pe burticei
Lucia_B spune:
'neata
Hey, unde ati disparut cu toate?
Vad ca sunteti, sarmanelele de voi, cam bolnavioare, da las ca trece frigu si bolili. Faceti o baita calda cu lavanda, o sa va ajute pentru spinare si pentru gitisor.
Monagan - felicitari pentru aniversare. Sa va dea Domnu inca multi ani inainte sa fiti impreuna si sa aveti parte numai de clipe frumoase, sa va intelegeti de minune si sa va bucurati de un ingeras, pe care sunt sigura ca-l asteptati.
Noi suntem bine, crestem. Avem deja sunculita pe la minute si picioruse.
In tara asta we e joi si vineri. Deci in we am fost foarte cumintele si dulci de l-am topit pe tati, care ca rezultat - nu mai vrea sa se duca la scirbici. Iaka asa.
Dupa cum la voi a inceput we, va doresc odihna placuta, refacere si numai bine. Cite un pupic la toate.
Am mai pus frio doua pozici noi.
pozici
---------------
Tot raul e inspre bine.
Helenutza23 spune:
inca un rac in zona! aparut pe lume in data de 23 iunie. desi la inceputul zodiei, va zic, sunt unul veritabil!
Lucia_B spune:
Salut Helenutza23 si bine ai venit .
Mirela e secretara la noi, insa eu acum indraznesc sa ocup postul ei, pina ea se trezeste de dupa petrecere . Deci, te rog sa ne dai mai multe date despre tine, pentru completarea listiutei.
Zi-ne, ce zodie e sotul, bebelusul? Ceva despre tine.
pozici
---------------
Tot raul e inspre bine.
MirelaV spune:
hello la voi racusori si racusoare (poate asa atrag si vreun barbat)
io-s...nu mai zic k iar ma plang..dar abia ma misc na k am zis
Helenutza23...bine ai venit. te trec acusica pe listuta.
Lucia..'ello...'ello...vad ca suntem singure prin zona
la petrecere nu am stat f mult din cauza de intepeneala de spate..o seara compromisa..un week end compromis.
daca continui asa..sigur ajung la spital
offffff
MirelaV
pupicei pe burticei
monagan spune:
Bine ai venit Helenutza23.Ma bucur ca se mareste gasca.
Lucia_B, multumesc frumos ptr. urare.La varsta asta deja nu mai am sperante, dar ce sa faci, asta e viata, trebuie sa o traim asa cum ne e scris. Sa ne mai pui poze cu printesa ta, ca e tare dulce.
Mirela, imi pare rau ca esti bolnavioara.
Mai, dar chiar nu avem nici un barbat aici!!!!. Ar fi interesant .
Va doresc un wek. cit mai linistit tuturor.
MG