Racusori, la apel! (5)
Raspunsuri - Pagina 9
monagan spune:
BUNA DIMINEATA!!!!!!!NIMENI???![]()
Ce se intampla aici?
Eu am castile pe urechi si ascult Aquagen
ca sa ma puna in miscare
ptr. saptamana viitoare
Nu stiu sa va pun piesa ca sa o ascultati si voi.
MG
MirelaV spune:
Buna dimineata! Si io prin zona..cam adormita ce-i drept... cu
dupa mine...si ma pregatesc sa mananc la 11 micu' dejun ![]()
ieri am fost libera si ma uit acu' pe geam k e asa frumos afara...ma batea gandu' de o plimbare prin parc ..
va doresc o zi minunata!
va pupicesc
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60657" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
Lucia_B spune:
Hello frumoaselor
Monagan - nu dispera, nici nu stii cum se intimpla minunea atunci cind nici nu te astepti ;)
Iaka si noi pe la orizont. Nu facem nika, azi lodarim. Fata doarme, eu prin casa ca o curca chioara. Nu fac nici mincare, o sa-mi hranesc sotiunea cu pizza din aia congelata.
Sa ma laud, imi creste fata, unele hainite nu ii mai vin :) Incepe sa gingureasca, ne topeste. Mai face cite un zimbet care-mi pare ca e din cel constient, sa ne vedeti atunci, suntem morti de fericire.
Gata, nu va mai zapacesc, o seara placuta ca de miine unii is la scirbici.
pozici
---------------
Tot raul e inspre bine.
preda_vicky spune:
Buna dimineata, racusoarelor. Va salut de la serv., sa aveti o sapt. minunata si multi
si
pt. toate. Eu, una, tare mi-as fi dorit sa mai dorm in dim. asta, puiul mic a facut putina febra azi-noapte, am luat pauza de gradi azi
, fecioru' cel mare e in greva (
nu el, profesorii), asa ca stau amandoi cuminti acasa ca 2 iezi cucuieti si o asteapta pe mamica-caprita sa le aduca ceva bun
. Lucia, sa-ti traiasca, dulce foc bebelina!
Mirela, cand mai actualizezi listuta, poti sa-mi scoti sotu' capricorn? Ca am divortat. Mersi
, fetele!
Vicky
MirelaV spune:
ce e fetelor cu atatea divorturi? si io m-am despartit in iulie..offf...e ceva cu noi anu' asta? io abia astept 2006
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60657" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
monagan spune:
Salutari tuturor.
Lucia, mersi pentru incurajari. Speranta moare ultima, oricum.
Fetelor, ce faceti, cum sinteti? Viky, cum se mai simte puiutul tau?
Dana!! unde esti?
Sa-mi tineti pumnii, ca imi vine in vizita cumnata
si deja ma doare stomacul.
MG
MirelaV spune:
monagan, dana s-a mutat de cateva zile si e ocupata cu aranjatul prin casa..si cu fetele..si tot asa..zice ea mai multe cand apare.
vicky, acum sterg..
MirelaV
pupicei pe burticei
AlinaN spune:
Ma bucur sa va revad...virtual
.
Lucia_B, sa-ti traiasca fetita si sa va aduca numai bucurii
!Am vazut pozele, e o dulceata de fetita!
Eu m-am mutat si am fost cam ocupata plus ca vreo 2 sapt nici n-am avut Internet.
Monagan, felicitari pentru dubla aniversare, chiar daca cu intarziere ! Multi ani si buni si sotului si casniciei
!
quote:
Originally posted by MirelaV
e ceva cu noi anu' asta? io abia astept 2006
Cred ca este - cel putin pentru mine pot sa zic cu certitudine ca este cel mai greu an pe care l-am trait. Si inca nu e gata, mai este inca mai mult de o luna si jumatate
O saptamana frumoasa!
Lucia_B spune:
hi frumoaselor
ce ma intristez cind citesc ca la voi nu e chiar bine. pentru mine a fost 2005 un an destul de frumos si cu realizari, una dintre ele e ingerasul meu - Laura.
Monagan - nu te incurajez, iti zic ce este ;)
AlinaN - merci mult de urari, si noi ne dorim sa fie asa.
Preda_vicky - cum reactioneaza copiii la ceea prin ce treci?
Noi de citeva seri ne luptam cu colicii, si e jale mare. Imi plinge fata de parca o taie cineva, mi se rupe inima ca nu o pot ajuta. In rest e bine, incepe sa gingureasca si sa faca cite un zimbet mai constient.
-------------------------------
Lucia mamili lui
Lauras (4 oct 2005)
Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.
MirelaV spune:
Buna seara. Cineva prin zona? Eu am ajuns ceva mai devreme azi...dupa o zi destul de linistita..
Va doresc o seara minunata!
MirelaV
pupicei pe burticei