Racusori, la apel! (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

neata! fetele...adunarea..de azi fac prezenta
haideti.... de dimineata
de serviciu

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
pozici

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Racusoarele, eu am net numai la servici, si intru cand am un strop de timp. Si eu racita de 2 sapt. cu o tuse care nu pleaca de la mine oricate siropuri si pilule iau, cred ca e si de la sau o fi de la rece? Las'ca trece pana la urma! Incerc sa-mi schimb si serviciul intre timp, sa vedem daca rezolv ceva...Va si multa sanatate va doresc!

Vicky

Mergi la inceput

hehe..si eu tot cu gatul am prb de aproape o saptamana. sa fie oare o sensibilitate a noastra? k eu deja..m-am cam saturat de raceli.
restul fetelor?

MirelaV
pupicei pe burticei

pozici

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

He, he, credeati ca ati scapat de mine??? NUUUU.
Prezenta. La datorie.Ma speriati toate cu atata raceala in jur,parca simt ca o sa ma apuce si pe mine.
MirelaV, esti simpatica, !!!!! , pai sa va spun eu ce miscare fac dimineata?
1.desteptarea la 5,30 fix-totdeauna
2.fuga in bucatarie si pun de cafea.
3.fuga la baie si...executare manopera.
4.fuga iar la bucatarie -pun cafeaua in ceasca si..la cosmetica cu mine, timp in care imi beau cafeluta + 1 tigara (ptr. tranzit) neaparat.
5. imbracarea
6. iesit pe usa la 6,30 fix.
Asta e ''ritualul'' meu in fiecare dimineata.Pana si pisica mea s-a obisnuit si daca nu suna mobilul, ma trezeste ea cu niste mieunaturi enervante.
Fetelor va doresc sa va faceti bine .

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna fetelor

Demult nu am intrat pe la voi, sper ca nu va suparati, am motiv - am devenit mamica unui ingeras cu numele Laura.

Deci sunt o racoaica cu puicuta balanta si protejata de un taur (sot).

Daca va este interesant cum a fost marea intimplare puteti sa cititi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60102&whichpage=3" target="_blank">aici.

Nu v-am citit din urma, dar promit cum am timp liber recuparez si, o sa ma prezint la apel cit de des posibil.

Pina atunci: sanatate si numai bine.

pozici
---------------
Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Lucia..bine ai revenit..si sper sa iti faci mai mult timp sa vii pe aici. frumoasa povestea nasterii...felicitari si sa va aduca numai clipe de liniste si bucurie!
io-s cu raceala in continuare..cu o migrena cumplita...offf...
dar gata, nu ma mai plang

MirelaV
pupicei pe burticei

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Lucia_B felicitari pentru Laura , , , , , sa-ti traiasca ingerasul . Am vazut pozele - e superba si e tare frumoasa.
[b]SA NE TRAIESTI PROASPATA MAMICA

MG

Mergi la inceput

Buna seara! Sa aveti un week end minunat!
eu ma pregatesc maine de o mica petrecere si nu am facut nimik...mai si lucrez..ma apuca disperarea..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

'Neata racusori

Sa inteleg ca nu sunteti suparate pe mine si mi-se iarta absenta . Merci mult de primire, felicitari si urari de bine, sunteti asa dregute. De' ca toti racusorii

Noi acum nu avem somn, l-am petrecut pe tati la scirbici si acum stam la vorba.

Am zis ca o sa citesc din urma tot ce ati scris, dar imi mai trebuie timp, asa ca o sa incerc sa fac doua lucruri odata, adic sa fiu prezenta la apel si sa recuper ce am pierdut.

Ce ati facut de sunteti atitea bolnavioare, pina la iarna mai e mult. Si din cite stiu eu aspirantele nu au voie sa boleasca.

Mirela - spor la treaba insa nu te supraobosi, seara sa fii fresh intre oaspeti.

We placut si numai bine

pozici
---------------
Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Neata fetele! Lucia ..vad k esti tare matinala...pe mine m-a ajuns oboseala...ma culc tarziu si ma scol devreme..
io deocamdata-s la sv si sa vad cum fac sa fug devreme k nu mai am timp de nimik..
va urez...detoate

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput