Utrogestan si no-spa
Ma bucur ca am aflat de existenta vostra.
Sunt insarcinata in 8 saptamani (iminenta de avort) si doctorul mi-a prescris utrogestan si no-spa. A mai folosit cineva aceste pastile inprimul trimestru? Mie mi-e ca frica sa le iau mai ales pentru ca sunt in primul trimestru cand se presupune ca nu ar trebui ingerate nici un fel de pastile.
Si inca ceva. Cum imi setez calculatorul ca sa nu mai imi fuga imaginea cand scriu mesaje.
Astept raspunsul vostru
Va pup
Raspunsuri
Nicolamar spune:
roxana, nu este o tragedie de a folozi utrogestan si no-spa, mai ales ca ai o iminenta de avort, daca vei citi cu atentie prospectul utrogestanul este pentru problema ta, iar no-spa este pentru dureri.
Eu am folosit utogestan asa cum m-ia prescris doctorul, iar no-spa il foloseam nu cum m-ia prescris doctorul ci nu mai in caz de forta majora, adica cand aveam dureri.
Sa auzim numai de bine.
diana904 spune:
Da, eu am folosit ambele si copilul n-a avut nici o problema. Acum are 1 an si 7 luni e ok.
angiVa spune:
Utrogestanul este un medicament care contine progesteron si ajuta la fixarea si mentinerea sarcinii. No-Spa-ul este un medicament care relaxeaza muschii netezi, deci impotriva contractiei muschiilor uterini, (impotriva avortului spontan). Sper ca ai inteles ca sunt importante pt. diagnosticul tau!
katty spune:
Si eu am luat utrogestan pina in luna a 4-a si totul a fost ok. BB-ul meu este sanatos tun (s-a nascut cu 4,150 kg - acum la 7 luni juma' are peste 10 kg). Numai bine... si ... Continua tratamentul!!
Catalina+Andrei(7 luni)
mirela-00 spune:
Si eu am luat utrogestan si Daria este forte bine acum la 1 an si 4 luni
Mirela si bb Daria
gianina spune:
Si eu i-au Utrogestan si No-spa din prima luna ,acum sunt in cinci si tot mai continuu...
Numai bine iti doresc!!!!
gianina
Mihi spune:
draga Roxi si eu sunt in aceeasi situatie iau utrogestan cate 2 ovule si dimineata si seara! iau si no-spa dar numai unul desi doc a zis doua si in plus mi-a dat si supozitoare de scobutil pe care ar trebui sa le iau de 2 ori pe zi.
Am luat trei zile cate unul.
Eu am deja un baietel dar dupa el am avut o sarcina oprita in evolutie!
Acu am 11 saptamani si maine merg iar la control!
si eu sunt tare retinuta cu medicamentele astea da nu risc totusi sa trec prin ce-am trecut anul trecut!
sanate si sarcina fara greturi si saliva ( eu salivez abundent uhhh)
Mihi mami lui Lorand