Aspirante optimiste (159)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

mishi tinem pumnii azi.Cu siguranta Sf.Parascheva te va ajuta si va fi alaturi de tine.
Suntem si noi alaturi de tine si asteptam peste vreo 2 saptamani sa ne spui ca esti

.

Fetele o zi buna va urez
o pentru voi toate(una in parte, nu una la toate)

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zamfir.mel spune:

nu am prea intrat ca am mult de lucru si acasa nu mai imi merge internetul,se lucreaza pe la telefoane.voiam sa va spun ca va pup pe toate si multa sanatate ca daca suntem sanatoase o sa fim si astept de la voi numai vesti bune,va pup

mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata dragutele mele aspirante optimiste!
Sa aveti un sfarsit de saptamana cat mai placut va doresc!

Mishi, tinem pumnii azi si ne rugam ca totul sa iasa OK.

Va pupic dulce pe toate si o pentru fiecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Buna dimineata!!
Am venit si eu din concediu de o saptamana dar nu am putut sa intru sa va dau de veste din cauza stresului de la servici. Mi-a schimbat sefa programul si mai am in birou cu mine pe fata sefei, care sta cu ochii pe mine ca pe butelie sa vada ce fac, asa ca nu mai pot sa intru sa scriu decat atunci cand nu este spionul rus cu mine..
Bine ati venit fetelor noi si fuguta la !!
Laurici felicitari pentru burtic!!! Ma bucur tare mult pentru tine.
Cat am stat in Grecia m-am gandit tot timpul la tine.Am fost si in Atena o zi si ma gandeam daca aveam nr tau de telefon te sunam.
A .....si in concediu a fost super . Am uitat pur si simplu de toate grijile de acasa.

Am avut si rusii pe cap dar de azi am scapat de ei.Am facut si un tratament cat am avut rusii ,tratamentul mi l-a dat dr. care mi-a facut in vara histeroscopia, si imi zicea ca acelasi tratament il da si profesorul de la spitalul Polizu si a avut rezultate bune cu el in desfundarea trompelor.
Acum nu mai pot sa stau , dar incerc sa intru mai tarziu putin.

Va pupic pe toate

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

mishi , multa bafta azi la ET ! Sa dea Dumnezeu sa fie bine.

betty13ro nici nu stii cat de bine te inteleg . Cere si a doua parere, nu sta ...ca nu e de joaca.

O zi frumoasa tuturor,

Relya

Mergi la inceput

Mishi tin pumnii azi pentru tine, ca de data asta sa fie cu noroc sa se prinda macar un puiut acolo.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna dimineata fetele, va pup pe toate

Betty nu stiu cum poti rezista inca 2 saptamani, de ce nu faci un test de sange aici la Bucuresti sau un control aici, poate sunt medici mai buni...nu stiu zic si eu....oricum sigur esti, dar asa pt linistea ta.

Liana multa multa sanatate
25miky bine ai venit printre noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

DanutzaP, zi si la fata, ce tratament ti-a dat doctorul pentru desfundarea trompelor? Pleaseeeeeeeeeeeee................

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata fetelor!

Din in cand mai dau un ochi aici.......dar cum nu prea intru, stiu ca nu ma cunoasteti. De aceea satu in penumbra si va citesc.
BETTY la fel ca si fetele te intreb: de ce nu faci test de sange? E cel mai sigur. Ai facut CLEAR BLUE? Zic fetele ca e cel mai bun si nu da gres. Eu oricum tin pumnii sa fie cu ochisori.

LAURCIPANI in sfarsit ai reusit! Iti doresc o usoara si un sanatos si mancacios!! Sper sa te ajung din urma cat de curand!!

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Georgiana, uite ce mi-a dat mie, si tot tratamentul se face in perioada de sangerare:
* Oxacilina de 500 mg , 1g la 8 ore-3 zile
* Gentamicina de 80 mg, 1 fiola la 12 ore - 3 zile
* Ginkor fort 2 tablete pe zi -15 zile din prima zi de sangerare
* Flamexin de 20 mg ,1 tableta pe zi timp de 10 zile din prima zi de sangerare.
Tratamentul se face 3 luni la rand.

Am zis sa-l fac si pe asta ca altceva nu stiu ce sa mai fac.

Dana

Mergi la inceput