Nu stiu sa activez PM

Nu stiu sa activez PM | Autor: Danna_36

Link direct la acest mesaj

Imi cer scuze, inafara de faptul ca sunt incepatoare, cred ca sunt si . Am rascolit pe aici dar nu m-am lamurit cum imi pot activa PM-ul ca sa pot primi si eu mesaje private.
Am citit si despre semnatura, abia acum am inteles cam ce inseamna, dar atunci cand m-am inscris nu stiam si nu am completat nimic acolo, nici la bio, ca nu stiu ce e.Am completat la slogan favorit, dar nu apare in josul mesajelor, ca la altii.
Referitor la semnatura, am priceput la ce se refera, dar tot nu stiu cum sa fac.As vrea-o si colorata si cu elemente din smile list.Ma puteti ajuta? cu PM-ul e urgent, va rog frumoooooos!

Danna

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

1. MESAJE PRIVATE (PM)
Vezi ca in stanga pe ecran apar mai multe 'butoane' active, daca numeri de jos in sus al 4-lea este 'mesaje private'.
ca sa poti folosi optiunea, trebuie sa fii logata cu numele tau de membru si parola! apesi deci acest buton, se deschide o fereastra numita '(numele tau de user): CUTIA POSTALA ' in dreapta sus ai o serie de butoane active. daca vrei sa trimiti un PM, alegi 'New PM'. iti apare o noua fereastra in care scrii PM-ul respectiv si cui vrei sa-l trimiti. mai este si o varianta scurta, daca vrei sa trimiti PM cuiva in urma vreunui mesaj citit pe forum, in dreptul mesajului in partea de sus apare cu rosu un PM, apesi pe el si ajungi la ce am descris mai tarziu.
e drept ca acum am observat ca unii memrii nu au PM in dreptul mesajelor, daca ar trebui sa mai faci ceva ca sa-ti actiezi optiunea asta nu stiu...

2. SEMNATURA
zicala favorita nu apare neaparat in josul mesajelor tale, decat daca tu o scrii la semnatura. pt asta, alegi tot dintre butoanele din stanga 'profil personal', o sa-ti ceara inca o data sa confirmi parola, dupa care ti se deschide profilul personal. la semnatura, scrii ce vrei sa apara in josul mesajelor. daca vrei sa folosesti iconitze, trebuie mai intai sa notezi semnele care le 'prescurteaza', de ex la cel cu pupici (vezi semnatura mea) scrii ... ca sa colorezi fonturile, cred ca trebuie sa scrii cum apare si in mesaje cand vrei sa alegi o alta culoare: de ex vei scrie "[culoarea resp] (vezi ca este o listuta cu culorile in fereastra in care postezi mesaj de raspuns) ..... textul care-l vrei colorat [/din nou culoarea resp]"

sper ca am reusit sa te lamuresc cat de cat, sigur iti vor explica si altii mai bine...

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

Viata este ceea ce se intampla in timp ce esti prea ocupat sa-ti faci planuri de viitor! (John Lenon).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

a, si am uitat sa-ti spun, dupa ce alegi ce vrei sa scrii la semnatura, bifezi dedesubt casuta 'arata semnatura in mod activ ' (parca asa scrie, oricum ceva de genul asta)

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

Viata este ceea ce se intampla in timp ce esti prea ocupat sa-ti faci planuri de viitor! (John Lenon).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

trebuie sa-ti activezi PM-ul ca sa poti scrie / trimite.

Intri din meniul albastru stanga ecranului la Mesaje Private si de acolo selectezi ACTIVEAZA Mesaje Private.

dupa aceea urmezi pasii indicati de anamaria.

daca ai probleme pune un mesaj aici.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

In sfarsit m-am descaltat!
Multumesc .Maine incerc cu semnatura...

Danna

Mergi la inceput