Copilasi de iulie-august 2004 (121)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

olivia, pe mine m-ai sarit, te intrebam ce fel de usa e aia de nu a putut-o sparge mpin 8 ore?! ce-ai mai facut cu cardurile? cum este uka?
monica, aveam de-a scenarii, bine ca nu ti s-a-ntimplat nimic
roxana, vazut poze, pupam neamtzu`, mama ce oki are!!
cum ai facut sufleul de broccoli ?
lia, ce faci?

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Mey Carmencita..nu te-am sarit...am scris de usa...dar nu ai bagat tu de seama..de ieri am scris...usa este una foarte usor de spart (ca toate usile din CAlifornia)..un fel de carton presat si la mijloc gol....deci nu-ti imagina usa metalica sau lemn masiv...ci carton masiv ...de ce nu a spart-o ..nu stiu.
Cu cardurile..acum fac tot felul de hirtii..ce deh birocratia americana o intrece pe cea din Ro...
Iar Uka...are febra de aseara...cred prima faringita din viata lui..aia lunga...deci ne batem in supozitoare
Sufleul de brocoli se face ca si cel de conopida..eu asa il fac....
Roxa..ti-a placut Crash!!!!!!Nu-mi vine sa cred...eu vazut..placut ..recomandat...in Ro....Nimanui nu i-a placut...Noi am trait 3 ani in zona LA si am lucrat chiar unde s-au facut filmarile...Asta este LA adevarat...viata...relatiile interumane...si ura rasiala...rupt din realitate...Trebuie insa sa traiesti aici ca sa intelegi 100%...Vazut iepurasul suedez....mey ce ochi de pisica are! Si vad ca-l asortati...la camasa:). Vad ca esti "filmomana" ca si mine...ai vazut Final Cut? Idee originala...cum sa te joci de-a Dumnezeu...
Adina unde ai disparut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

acum am mai citit ce ati mai scris ca taman am terminat supa de pui cu legume muuulte si a iesit foarte buna. A venit tati dupa miros la bucatarie da l-am plesnit cu lingura de lemn peste nas, ca e supa marmotei...am glumit, e supa noastra general valabila si de cand mancam impreuna mancam ca el, adica cu o caruta de legume. Maine ii fac si un spanac cu usturoi si smantana, daca ma lasa, ... daca nu, ramane doar cu piureul de legume si carnica de pui la pranz. Oricum, n-ar fi tragedie cred, rareori prefera 2 feluri. Rareori mai accepta si desert. Eventual un suc de porto, nimic mai mult. Probabil nu incape mai mult in burtica lui mica de raton dulce, il pap de obrajori si-n somn cateodata. Cum supa zeama chioara nu agreeaza...ce pot face ca sa -i indes 2 feluri? Io zic ca mai bine sa bage el piureul de legume, in care bag oricum cel putin 100 ml de zeama de supa ca sa iasa pufos, cu carne acolo...nu?

In alta dezordine de idei, io-s tot trista si nelinistita, am dat apa la soareci de cred ca am inundat pe-aici, nu ma puteam opri, ma uitam la asta micu cum dormea si ma umfla plansul numai la gandul ca ar putea pati ceva....eu .....as muri, dar hai ca nu vreau sa vorbesc din astea...Carmen, multam de intrebare, nu, sa stii ca n-am alte disconforturi decat grija pt asta micu. Restul chiar nu conteaza, micile neajunsuri le trec cu vederea sau le trambitez pe loc cum nu-mi pica bine la ficat, nu le criogenizez pt la iarna. Io cum ma supar atuncea si zic nu tin in mine si nu menajez pe nimeni, nici pe mine dealtfel.

somnici linistiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza cu soare si frig!
Olivia auci da ce mi-a placuuut!!! super film! facut........de am dat si un pic apa la soricei (la copil, bineinteles). am sa vad si final cut ca mi se pare ca il am.
Carmen, uite reteta de sufleu de brocolici (e tot de pe site, de la danielac parca.....): o punga de broccoli congelat se fierbe 5-6 minute in apa cu sare. intre timp se unge o forma rezistenta la foc cu unt si pesmet, se aprinde copturoul la 160 grade. se taie ceva sunca feliutze, se rade branza/cascaval (e buna ca pui orice resturi de branzeturi ai prin casa) si se bat 3 oua (eu am pus 4 oua mici ieri) cu 200ml smantana. nu mai pune sare/piper ca sunca si branzeturile de obicei sunt deja sarate. se pune un strat de broccoli in forma, sunca taiata feliute, branza rasa, alt strat de broccoli, branza. se pune deasupra smantana batuta cu oua si la cuptor cam 30-35 minute.
Lia hihi tare faza cu lingura. auz, tie iti trebe o vacanta......io zic sa il bati nitel la cap pe sosul matale sa isi ia 2 zile libere ca nu-i foc si sa mergeti cu marmota pe undeva la munte.......sa va aerisiti la creierasi. sa mincati friptane, sa beti vin fiert si sa va plimbati la aer curat.
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Buna dimineata !

Hop si eu cu noaptea-n cap ...

Fetelor, merci pentru raspunsuri...
Olivia...imi pare rau ca Luca e bolnavior...Pupici, sa treaca repede...Imi plac pozele, la fel si modelul, a sasea e excelenta...parca e un ingeras...Limbile straine merg bine momentan, merci de intrebare...Feli merge cu placere la amandoua...vom vedea mai tarziu si daca a fost cu folos...
Nicole...promit solemn sa-ti dau raspuns pana vineri...noi depindem de tati...
Andreea (Philip) - merci pentru link, am citit, dar deja am inceput si nu mai dau inapoi...Ce mai face Pupi ?
Daria, tot singure ?
Am mai vazut poze cu doua fete frumoase: Stefi si Alexia. ...Si cu cateva zile in urma l-am vazut si pe Alex, il si pe el...cat mai sta in deplasare ?
Felicia , voi cum mai sunteti...au mai trecut muci ?
Lia - esti mai bine cu moralul ? ...M-am gandit la tine zilele trecute ...parca tu intrebai de pachetele mici de unt...ai gasit ?...Daca nu, mai cauta prin supermarketuri, eu am vazut inrt-unul mic, de cartier pachetele cu unt nemtesc MEGGLE, la 10 gr....poate gasesti si la voi in Timisoara...
Roxi, fie-ti mila de mine si scrie exact adresa ta de pe webshots sa-l vad si eu pe Patrik, ca eu am PC-ul bulit si nu merge sa urmez nici o legatura, imi da eroare si tb. sa tastez eu adresa...

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata! Va spun cu un tonus ceva mai ridicat ca doar astazi este joi....

Aseara am intrat pe DC de acasa si am reusit si eu sa vad pozele piticilor - nu ii enumar ca imi este ca scap pe vreunul - oricum unul mai frumos ca altul!!! Multi la fiecare!

Tot aseara am avut si eu timp sa pun pozele de la Londra, asa ca va invit si eu la vizionare in albumul "Londra - Sep-Oct 05".

O zi buna sa avem!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

A, si am uitat sa-i spun Liei - nici Stefan la inceput nu minca supa zeama chioara - asa ca am inceput sa-i dau supe-creme si supa cu galusti sau fidea in care pun o galusca intreaga pisata sau mai multa fidea si in felul asta l-am invatat sa manince 2 feluri.

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

`Neazta !

Leeloo - imi place aia "cu mami", Stefan este un copil perfect si fericit !!!

Rox - ochii aia ...

Kro - nu, a aterizat azi noapte si thathi si gata somnu`meu ca a sforait ca naiba

Lia - take a break ca asa o luam razna; io una imi dau seama si incerc sa ma abtin, da` e greu ...

Va pupam si revenim !

P.S. Treceti la semnat condica si mai puneti pozici !!!

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

http://community.webshots.com/user/bumbilica uite aici Caro.
Gabi, am vazut pozele! ce vreme frumoasa ati prins, super! mai rar asa soare la londra....
Lia, si eu am facut ca Gabi, adica felul 1 supa cu taitei sau galuste si felul 2 mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata..si io la raport...
Raportam vomitaturi in orice directie de la muci...urlete din sfert in sfert de ora noaptea, cred ca de la masele....Mama capiata de nesomn care uita lucruri si merge cu frana de mana trasa prin tot Bucurestiul de a inceput sa iasa fum din masina ....ziceai ca dau semnale ca pe vremuri, ieseau neste valatuci de la roti si io ma intrebam cine a inceput sa arda frunze...hahahaha
Nu cred ca am vreo noima, da' nici nu sunt capabila de mai mult azi...

Cand am vazut ca a inceput masina sa scoata fum parcam si de iemotie am dat cu ea in neste tufe...:)
Vorba lu' omu' meu, daca nu a facut poc, e bine...se poate si mai rau...:))))

Mergem sa ne facem antigripalul toata familia noastra mica dar vesela, parca vaz ca o sa avem inca o saptamana cu nopti nedormite...:) (de parca suntem odihniti la maxim de mult ce am dormit saptamana asta...:)))

Gata, la munca...am de facut la rapoarte si faze si articole cat pentru doi ani...
O zi exceptionala si fara incidente neplacute sa avem...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput