Copilasi de iulie-august 2004 (121)
Raspunsuri - Pagina 7
szivarvany spune:
Kro - doar si numai ser fiziologic, atat, nici un ceai si mergi la doc, cel mai bine ! Sanatate muuulta !!!
Schimbul 3 ??? Helloouuu !!!
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004
roxanaz spune:
sara buna.
Kro, nici un pic de nimic la oki. spalat cu apa clara. maine dimineatza la dok!
Andreea B, am vazut ceva poze da merge greeeu la mine site-u asta al tau!
ma duc sa termin supa de care am uitat.....am facut prajitura si sufleu de broccoli si eram fericita ca am terminat treaba......cand colo ma uit in frigi si nema supa.....asa ca m-am apucat de treaba again, ce sa fac??
pup si o seara frumoasa!
alice2004 spune:
Eu una am o mare nedumerire cu musetelul asta, ca doar cit am fost noi mici tin minte ca de fiecare data cind am avut probleme la ochi numa cu musetel ne dadea mama si nu am patit nik ! Acu sa nu spuneti ca vin iara cu povestea aia cu "pe vremea bunicii", dar ma lamureste si pe mine cineva ce este cu musetelul de in 10 ani a devenit toxic ? Ca io nu pricep si basta si nu am gasit nici o explicatie coerenta pina acu !
Multam fain !
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
kim222 spune:
Helou si de aici din America....
Am citit ce ati scris ..si am uitat...
Sa vad ce-mi mai aduc aminte...
Carolina ...la dr asa cum au spus si fetele...nu poti sa stii ce are...
Roxi..ce mi-au placut fazele cu iepurele suedez!!!..In special aiai cu potcovitul..care bag seama se poarta la Constanta...he,he...Cum sa uiti mami sa faci supa???
Felicia...poate ca de data asta este prea tirziu....am uitat sa -ti spun ca eu pentru mucisori am o chestie speciala din Germania (care desi este de unica folosinta ...se poate refolosi)....este doar 1 euro am inteles..un tub de plastici transparnet cu 2 tuburi la cele doua capete..unul il bagi in nasuc si altul la tine in gurita (asta este defapt aspiratorul Dariei). Este foarte buna.
Nicole....vitamine scrie pe tine..ca sa nu mai zic niste analize....Ce mai face Andreea?
Adina ..la lucru? Ce face Alex?
Adema..ti-am raspuns la email...
marcela ..si acum unde cauti bona?
Simona R...cum asa a facut MP? Si tu care erai bucuroasa ca ai rezolvat asa repede....doamne in ce lume nebuna traim...
Simo...cum mai stai cu moralul...
Monica ..bine ca nu ai patit tu ceva...
Cristalina...cu cine sta botosica...ca eu am uitat
Sint prin zona...survolez
kim222 spune:
Alice..eu nu stiu ce sa zic...poate ca acum au tehnica necesara sa studieze mai atent problema....ca cica musetelul este un foarte bun mediu pentru dezvoltarea bacteriana...
szivarvany spune:
Ceau KIM !!!
Alice - io stiu ca nu se foloseste prn`ca cica pot ramane in ochi chestii microcopice de la musetel, chiar daca e super strecurat si nu e de bine ... asa mi-au zis de la oftalmo ... naiba stie ...
Mey, io stiu ca radeti de pompa noastra si o faceti "criminala", dar cu ea ne-am cumparat noptile linistite, mai ales Giulia
Gata, merem la baita si o mai tund oleaca , ma termina claia asta
O zi frumoasa schimbului 3 si o noapte linistita celorlalti !!!
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004
kim222 spune:
O noapte linistita si tie Daria...asa devreme te retragi? Eu nu am ris de pompita ta Sta la tuns Daria?
roxanaz spune:
Oliv, hello! da mai am uitat...si eram asa fericita ca terminasem treaba, copilu mincase, facuse baie, era la nani.....cand am deschis frigideru sa cad pe jos. noroc ca in 45 de minute e gata.
mey culmea e ca tatal meu e ardelean.......si stie asta cu potcovitu din copilarie. deci se pare ca se poarta si in ardeal.
gagici ardelence, ceva marturii?
Alice, dupa cum zicea si Olivia, nu e vorba de toxicitatea musetelului. ci de faptul ca mediul ala caldut si cu musetel favorizeaza dezvoltarea oricarui microroganism - si in general infectiile oculare sunt bacteriene. iti dai seama ca nu degeaba zic medicii asta....si culmea, si cei din romanica la fel!
aaaaa, sa va zic ca dupa lupte seculare care au durat fro 8 luni am reusit sa vad si eu "Crash" aseara. mamaaaaaaa ce fiiilm!!!!!!! me-a placut la maxxiiim!!!!
si cu anuntu asta gata, ma duc sa cetesc niste pagini si la nani.
pupix tuturor si noapte buna.
PS: si ca tot intreba Daria de poze cu Pat, iata unele proaspete de azi: http://community.webshots.com/album/475176773xcaqkz
pup!