Copilasi de iulie-august 2004 (121)
Raspunsuri - Pagina 18
roxanaz spune:
mama Gabi e clar, acu ma doare si pe mine capu! intr-adevar act-hib e o varianta de facut dar......la faza asta nu mai bag mana in foc si tre sa te iei dupa medic. in schimb tin cu dintii de ideea ca rapelul se calculeaza dupa ultima doza.
Andreea fa-te bine repede!
alice2004 spune:
Tiza Alice, uelcom bec !! Si mama-mama, da tu conduci detasat in topul pataniilor, bine ca Raducu este ok, pupici multi !!
Mi-a placut tare poza cu clabucul !!
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
ANDREEABANICA spune:
Sa raspundem la intrebari:
1.si noi facem baita in fiecare seara,mai putin acum de 2zile,ca nu avem apa calda.
2.doarme si inca bine la pranz,de la 12-13 pana la 15-16.
3.noi mai rar baie la caput,din pricina de par des,des,dar cand ii fac intru eu cu ea in cada si o tin pe picioarele mele,intinsa pe spate si cantam si ne maimutarim si clatesc copilu si astfel nu plange.
...wow si eu ma bucur nespus pentru Mihaita,in sfarsit...Dumnezeu sa fie cu ei!
Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
szivarvany spune:
Uauuu, Alicegh ... uauuuu, auch, offf ... Ultima poza din album este suuuupeeeeerrrrrr !!!!
Amironeanu - noi ne imbaiem in fiecare seara, pe cap din 2 in 2, nu facem scandal ca ne place apa peste plete si dusul pe fatza, iar cu somnu` ... ieri juma` de ceas si seara dupa 23,30 ... asa ca nu ne mandrim cu asta ...
Mey, Giulia a luat exemplul de la Danut si afara o ia razna, fuge ca zbenguita si nu se streseaza daca ii fac tai-tai si ma fac ca plec ... asa ca o condamn la carucior si plimbarile pe jos raman in zone sigure ... ma rog, sigure ca nu sunt masini, tufisuri, drumuri in lucru ...
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004
alice2004 spune:
Acusi va las, ca plec "sa ma vaccinez" ... Ne revedem mai pe diseara !
Pupici !
Si un uichend super celor care nu mai intra pe DC !
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
ANDREEABANICA spune:
Roxana,frumoase poze,frumos si modelul si chiar asa poza cu clabucul e bestiala....pupam Raducu la bubita.
Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
poze vechi poze noi
alicegh spune:
Noi facem baie in fiecare seara, cu clabucii pe care i-ati vazut in poza. Pe cap - din 3 in 3 zile, insa urletele depind de ocupatia pe care o are in acel moment (daca are ce sa faca, uita sa urle).
Ne ies 4 dinti in acest moment, asa ca suntem in culmea crizelor. Azi noapte s-a trezit de vreo cateva ori plangand si muscand diverse (are deja batatura la deget, by the way). Somnul este asa: 22-8.30, 14-17. Cel de dupa masa mai poate fi si in 2 reprize, depinde.
Roxana si Radu (21.07.2004)
ANDREEABANICA spune:
iete si niste poze de ieri...de la poza 12 incolo
http://andreeab.myphotoalbum.com/view_album.php?set_albumName=1ansi2luni
poze vechi poze noi
rain spune:
am deschis alt capitol, continuati aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59592
fetele, poate scrieti ultimele mesaje la celalalt capitol, ca ati pus si linkuri de poze si daca raman aici nu le mai vad mamicile ...sper ca ati inteles ce am vrut sa spun, sint cam ametita si nu cred ca m-am exprimat prea coerent!
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii