SMS gratis si anonim dc vrei

SMS gratis si anonim dc vrei | Autor: lyvya

Link direct la acest mesaj

Am descoperit un site de sms-uri gratise si merge pt mai multe tari chiar si pentru Romania.Cel mai frumos e ca daca vrei poti sa dai msg anonime sau sa scri ce anume vrea inimioara ta in locul nr tau de tel.Daca sunteti interesati puteti sa va faceti un cont si veti primi un anumit nr de credite.Veti vedea ca sunt si modalitati de castigare a creditelor.Tot ce trebuie sa faci e sa ai un cont pe
http://theSMSzone.com/?ref=lyvya

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Chestia cu “anonimatul” e chiar draguta, mai ales dupa ce citesti in coltul din dreapta sus: “Your IP is :........”

In rest, toate bune si frumoase, desi ma indoiesc in legatura cu adevarata gratuitate. Chiar, imi spune cineva si mie – ati vazut voi ceva gratuit pe lumea asta ? In afara de Lumina Soarelui, Bataia Vantului si Leganatul Valurilor Oceanului Planetar.......

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thalia spune:

New registrations are currently disabled for your region. Please try again later.

Acest mesaj imi apare mereu

descarca exercitii callanetisc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

quote:
Originally posted by DARAEL

Chestia cu “anonimatulEe chiar draguta, mai ales dupa ce citesti in coltul din dreapta sus: “Your IP is :........E

In rest, toate bune si frumoase, desi ma indoiesc in legatura cu adevarata gratuitate. Chiar, imi spune cineva si mie Eati vazut voi ceva gratuit pe lumea asta ? In afara de Lumina Soarelui, Bataia Vantului si Leganatul Valurilor Oceanului Planetar.......

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.EDEMOCRIT

eu gasisem chesia asta cu sms gratuit si aveam voie sa trimit cate 10 sms-uri pe zi si au fost gratuite.Dar ce era nasol ca mergea foarte greu site-ul,in rest era adevarat

poze noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

cata dreptateai DARAEL

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Originally posted by DARAEL
Chiar, imi spune cineva si mie – ati vazut voi ceva gratuit pe lumea asta ? In afara de Lumina Soarelui, Bataia Vantului si Leganatul Valurilor Oceanului Planetar.......

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

3 sms-uri gratuite/zi in tara daca ai numar connex
8 sms-uri gratuite/zi international daca ai cont pe sms.ac
e-mail gratuit pe atatea site-uri
hosting gratuit
program de cautare a codurilor postale
harta bucuresti
anunturi gratuite
informatii gratuite (de tot felul)
carti on line gratis
animale date spre adoptie -gratuit

ti-am dat cateva exemple, decat deloc...
si mai sunt si altele cred

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvya spune:

este anonimat pentru cel care primeste.crede-ma ca daca iti trimiti un smg pe mobil..nu apare I.P. GARANTAT!
Bineinteles ca nu sunt nenumarate msg gratuite,dar exista metode prin care iti poti mari numarul de credite(adik msg).cititi cu atentie. Si sa stii darell ca sunt locuri din care poti trimtie msg anonime...chiar si de pe mobilul tau si stii o anumita chestie care se face e posibil,in ceea ce priveste gratuitatea..traiasca myx....am vreo 7 conturi..deci nu duc lipsa de msg:P
Cateodata mai apare msg ca nu se paote pt aceasta zona..dar nu mereu. bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

interesant acest site dar mi se pare absurd totusi gratuit?mai exista asa ceva?

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

am incercat sa ma inregistrez si nu ma lasa de ce?

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thalia spune:

Pentru ca probabil trebuie sa platim ceva...

descarca exercitii callanetisc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Mi`am facut si eu cont.

Pe langa faptul ca e sistemul ala nesuferit cu credite, de ce nu ziceti fratilor ca atunci cand trimiti SMS, destinatarului ii apare ID`ul de pe site? Eu de ex, mi`am pus acolo user Iubika si mi`am trimis singura SMS sa vad cat de anonim este... si mi`a aparut ca am primit SMS de la Iubika. Fara numar de telefon, e drept.

Dar daca esti neinspirat din start (sau neinformat, ca mine...) si iti faci user cu numele devarat sau cu vreo porecla pe care ti`o stie toata lumea, cat de anonim mai este SMS`ul???

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput