Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari -66

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

ingeras, nu ma face sa rad ca ma doare! Cum de azi, mai pui? Oricat de mici ar fi gaurelele, tot doare, si nici nu pot sa ma gandesc macar la asa ceva. Pacat, ca in cateva zile ovulez, dar cum si sotul e plecat in strainezia (pentru mine, ca pentru el e "acasa"), nu pot decat sa ma fac bine de tot si de luna viitoare ii dam drumul. Rezidentul a spus ca "cu cat mai repede cu atat mai bine".
Amely, ii dam bataaieeeee sa vina bebicul si la noi!, ca asa cum bine zice Oana, am ceva endometrioza mai putin.
Si vreau sa va zic ca mi-s mai optimista acum, ca zonele alea de endo erau recente, si avand in vedere ca ultima operatie a fost acum 2 ani, ma gandesc ca poate n-o fi atat de negru, si m-o astepta si pe mine beleaua asta pana fac un bebic mic! Adica sa nu se refaca de luna viitoare, sa mai astepte....pana oi chema-o eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Alexia, cat ma bucur ca esti bine si plina de optimism. Sigur vine si bebe.

Va pup

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

am vorbit cu Danutza...e la spital la Giulesti...din pacate desi e in ziua 22..se pare ca i-au venit rushii...dar nu e inca sigur...si-a facut si o analiza de sange...si acuma asteapta...era un pic trista...trebuia sa ma intalnesc azi cu ea....dar probabil vom amana pe maine sau in alta zi...sansele sa fi ramas sunt mici...dar nu se stie niciodata...sa-i tinem pumnii...

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ALEXIA27 ma bucur ca totul a mers bine si ca te simt ok. Acum treci la fapte si sa auzim de bebei.
DICIU, ne-ai dat o veste tare trista. Sa dea Dumnezeu sa fie alarma falsa si sa ne aduca Danutza veste buna. Transmite-i toate cele bune din partea mea.
Fetelor, ma cuprinde disperarea. Cand ma gandesc ce scoruri sunt si ca dupa o interventie din asta te "impeti" cu bucuria succesului si apoi vine "destinul" si iti da una in cap, imi vine sa urlu. Urat este faptul ca daca si la mine se va pune problema de inseminari si alte alea, cum nu posedam banii necesari, o sa raman fara bebei. Dar sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa ne gasim linistea si puterea de a merge mai departe.
Va pe toate si sa ne rugam pt Danutza
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Diciu, transmite-i Danutei tot binele din lume si din partea mea. Si spune-i ca ne rugam sa fie bine.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Catty, te rog eu nu spune asa, ca ma superi, bineinteles ca vei avea bebelul tau, oricat te dai tu acum cu capsorul de zid...Mai ai putintica rabdare, si va aparea si ingerasul mult iubit in viata voastra, ai sa vezi! Iar scorurile sunt variabile, nu sunt peste tot la fel de mari...
Apropo, Ingeras si voi, fetelor, IUI este altceva decat ISA? sau e acelasi lucru? pt. ca ISA din cate stiu nu depaseste 2-3 mil.

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by galinarodica

Liutza mama tu esti si frumoasa si desteapta (...stim noi ce stim) si daca Doamne doamne nu vrea sa-l tii tu pe bebe in burtica sa stii ca nici adoptia nu e de lepadat. Si nu va mai laudati ca sunteti batrane da? Eu am 43 si din pacate nu am nici sot si ce tot vreau bebe si ma apuc de analize alea, alea da?
Si am si atestat de parinte adoptator si o sa si adopt un bebe, chiar daca nu am un venit asa mare o sa ma zbat cu toate si nu se poate sa nu reusesc. Daa ma mai apuce si pe mine melancolia blegoasa da dau o tura pe aici si se rezolva.
Va tin pumnii la toate si sperati ca speranta moare ultima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

am vorbit cu danutzasi i-am transmis pupicii vostri...era acasa...n-a iesit inseminarea....si de maine se apuca de stimularea pentru FIV...
mi-a zis sa va pup pe toate...

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Asi, fata curajoasa! Bafta multa si sa te ajute Dzeu sa fie bine si sa-ti tii in curand bb-lul in brate, fie ca este adoptat, fie ca nu este adoptat, tot al tau va fi!

Amely, habar nu am, dar daca stau sa ma gandecs la ce preturi umflate au....este posibil! Glumeam:)))) dar ma bucur ca razi...chiar daca mai usurel asa.

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, mi-a venit. Sunt, din nou in z1.
Macar stiu ca e ceas, la 28-30 z... astazi era z 29.

Va pupic cu drag si acum fug, ca am cazut iar in butoi. Ies repede, promit!

Ingeras

Mergi la inceput