Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari -66

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Alexia.. bine ai venit in clubul celor cu gaurici. Eu am 2 saptamani, au cazut cojitele si nici nu se mai cunosc. Sper sa fie si cu succes dupa laparo si sa vina bb mai repede.
Fetelor am avut o discutie f serioasa cu sotzul meu care m-a cam pus la punct. Recunosc, forumul DC a scos din mine femeia de 31 de ani, care isi doreste un copil si are senzatia ca ceasul biologic ticaie atat de tare incat ma pune oarecum pe fuga. Si dupa laparoscopie, deja incepusem sa iau carnetzelul si sa fac socoteli: cand analizele, cand monitorizarile, cand termometrul cand alte socoteli. Si parca nu-mi ajungea timpul sa le fac pe toate. Imi programasem sotzul unde sa ma duca, unde sa mearga cu mine etc. Aproape ca m-am enervat la raspunsul pe care mi l-a dat dar constat ca are mare dreptate. Mi-a spus ca el nu o sa faca in veci sex la comanda, pentru ca nu poate, pentru el actul sexual e doar dragoste si trebuie sa vina de la sine si nu doar pentru ca e ziua x, foliculul e mare si ca "trebuie". Mi-a zis sa stau calma si sa nu ma agit, sa facem dragoste pentru ca ne iubim si nu pentru ca e ovulul pe drum si temperatura mare.
Mi-a spus ca oricat de mare ar fi dorinta, nu vrea sa transforme viata noastra intr-o cursa contra cronometru dupa bb.
Amely, la mine metroanexita a facut ravagii, m-am ales cu ambele trompe inflamate, obturate. Parerea mea e sa nu eziti in privinta laparoscopiei daca ai cea mai vaga banuiala cum ca trompele iti sunt infundate. Intr-adevar, depinde cine iti face interventia, dar recuperarea se face incredibil de repede iar semnele ramase sunt aproape invizibile ( mi-e si jena sa ma plang de faptul ca am fost "operata"). Cat despre anestezia generala, sa fim seriosi, e un nani profund, dar poti la fel de bine sa ceri rahi si sa fii constienta.
Din pacate noi inca nu ne apucam de prostioare pentru ca a trecut la mine beleaua si s-a imbolnavit sotziorul meu. Chiar asa, stie cineva un urolog bun in Bucuresti?

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Am trecut pe aici sa va salut si sa va ca tare mi se facuse dor de voi toate.
Alexia imi place atitudinea ta ... sa dea Dumnezeu sa vina bb repede acuma ...
cami30 are dreptate sotul tau. Mi se pare super cum gandeste.
Eu va astept pe toate la mamici cu nerabdare ...

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata fetili!!

Inca de la inceput va doresc un week-end placut.
Eu azi sunt in ziua a 13-a. Ieri dimineata aveam TB 36,2. Scazuse cu 3 liniute fata de ziua precedenta. Mucus foarte transparent. Colul sus de tot. Intepaturi ieri dupa-amiaza si ieri seara la ovare. Si la dreptul(unde am chistul) si la stangul. Dimineata am luat TB si aveam 36,5. Voi ce credeti? Sa fi ovulat in noaptea aceasta? Sau ieri dupa amiaza? Oricum aseara am .

Ma intrebam ce mai fac gravidutele noastre?
CATRINEL17 Ce mai faci? Cum decurge ? Probleme cu ?
CAMI M, MEGBENG, VIRGI? Voi ce mai faceti? Ati inceput sa aranjati camera bb? SORICUTZA scumpa vad ca tu ai trecut pe la noi. Tu esti bine? Fetelor sa mergeti mereu sa faceti analiza urinei pentru a vedea daca e ok. Am o prietena care nu a tinut asa sub contrlo urina, si la 26 de saptamani de , a trebuit sa faca cezariana de urgenta. A avut pre-eclampsia. Dati un SEARCH pe google si veti citi mai multe despre aceasta boala. Vorbesc serios, dati un search. Cu cat stiti mai multe , cu atat puteti evita nenorociri prin care au trecut altele. Oricum prietena mea sta bine, bb are acum 3,200 kg. Il nascuse cu 750 grame. Nu vreau sa va sperii ci doar sa va atentionez. Va pup si sa aveti grija de voi.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna fetelor...felicitari lui Lauricipani ca am auzit ca e graviduta...sa ai un bebe sanatoas si mincacios...fetelor eu ieri am dat primul laptic din ...sunt foarte incintata...totul este sa nu vrea Dan sa mi-l bea, ca asa glumea ieri...maine Bia face 6 luni fix si intram in luna a7-a...Doamne ajuta...va tin pumnii la toate si sper sa octombrie sa fie cu noroc si sa aud ca ploua cu gravidute!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta25+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

UTOCATALINA ce surpriza sa te vad aici!! Totul ok? Deja in 7 luni!Multa sanatate Biancai si tie! E batausa? Da cu piciorul?Odata m-am uitat pe DISCOVERY si am vazut o emisiune despre copii.Si zicea ca daca din a 8 luna pui sa asculte o melodie, dar sa fie aceeasi pana la nastere....., atunci cand se va naste si va plange.......atunci cand ii vei pune sa asculte aceea melodie el se va linisti imediat. Fa cusera un experiment pe cateva , si cand au nascut.........cei de la Discovery au urmarit-o pentru ceva luni...........si cand copilul plangea, puneau melodia respectiva si bb-ul se linistea si adormea. Se sfatuieste muzica clasica. Multi pupici!!

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna dimineata fetelor,
Imi pare tare rau ca Danutzei nu i-a reusit inseminarea, dar cu rabdarea treci marea. Sunt convinsa ca FIV-ul va reusi.
CAMI30 si eu am aceleasi probleme cu sotul meu care nu intelege dc trebuie sa facem plostioare la comanda. Dar sa il tina Dumnezeu pana la capat ca saptamana asta. De cand i-am spus ca de luna viitoare iau iarasi anticonceptionale daca nu ma ajuta si el un pic sa raman graviduta, este tare cumintel. Poate ca asa ar trebuie sa faci si tu.
Sper sa mearga. Cica la mine perioada fertila a inceput pe 10 si se termina pe 15, asa ca si saptamana viitoare o sa prestam tot la 2 zile, ca poate poate se prinde ceva luna asta.
Va pupacesc pe toate si intru mai tarziu.
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Cami, si mie mi se pare super OK ce ti-a spus sotul, mie mi-a zis la fel sotul meu si cred ca e cea mai buna solutie anti-stress...

Ingerash, imi pare rau ca au venit magarii de rusi, sper sa te ocoloeasca luna viitoare si inca vreun an de-acum incolo, ce zici? hai, iesi din butoias, sa te vada soarele, si sterge-ti ochisorii, ca mai vine o luna si poate tocmai asta e cea norocoasa!

Alexia, asa te vreau, optimista, parca vad cum intr-o luna doua ne dai vestea cea buna! Merci mult de PM!

toate fetele optimiste si gravidutele noastre vesele si frumoase!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Ma ajutati si pe mine cu un raspuns?
Asta daca-l stiti sau daca macar il intuiti!
Eu fiind pacienta dr-tei Moisa, scriu mai mult pe acolo, dar va citesc cam in fiecare zi.
Va scriu pe scurt prezentul, ca trecutul e vai de mama lui...am facut a 'n- a inseminare si se anunta de ieri, ziua 21, sosirea cm. Acum, dimineata imi confirma sosirea lui sigura.
Am citit ca si Danutza a patit acelasi lucru.
Eu am avut multe "belele" la viata mea, dar cm imi era ceas: ziua 27-28.
Voi vorbi si cu dr mea in cursul zilei de azi, dar acum sunt la servici, iar dimineata si ea e prinsa rau, asa ca dupa-amiaza voi sti si o explicatie medicala, dar pana atunci...a mai patit cineva asa ceva?!
Multumesc anticipat!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Bety imi pare rau ca nu te pot ajuta cu un raspuns concret, caci eu sunt la prima inseminare cu Moisa, iar in afara de cazul Danutzei, e al doilea caz pe care il aud, deci neuronii mei nu pot calcula nimic.
Dar vreau sa te incurajez sa scrii si la noi, iar daca Moisa (din suuuper experienta ei )iti va da o explicatie, poate iti faci mila de noi si ne luminezi.......
La celelalte inseminari s-a mai intamplat? Banuiesti vreo cauza, generata de medicamente, stres puternic...........

Danutza cand esti pregatita sa vorbim, vezi ca ti-am trimis un SMS, de unde poti afla numarul meu de telefon. Te-am sunat si ieri la ora 10 si te-as mai suna , dar vreau sa vorbim atunci cand esti tu pregatita, caci presupun ca ieri a fost o zi tare grea.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata gasca,
La Iasi ploua si e urat.
Cata, multa sanatate tie si Bencutei. Multi pupici
Danutza, imi pare rau ca n-a fost sa fie la inseminare. Dar FIV-ul sigur va reusi. Tin pumnii stransi.
Betty, nu am nici cea mai mica idee.
Ingerash dragut hai capul sus si incepe numaratoarea.
Danangie multumim de sfaturi.

Pupici la toate

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput