Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari -66

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Salutari tuturor fetelor, sunt asa obosita si ocupata ca nu mai am timp sa citesc decat in weekend.
la multi ani Oana,
laurici... nici ea nu stiu ce face , asa ca ii doresc si ei insanatosire grabnica
pentru toate fetele 'un rest' de saptamana cat mai placut si un weekend cu soare
eu sunt in CM1, ca intotdeauna, fara dureri si fara sa ma anuntze. Saptamana viitoare incepem monitorizarile si...
Gaurelele abia se mai vad...
Cam asta e...sper sa nu ma uitati chiar daca intru mai rar.
si tuturor

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

MOana LA MULTI ANI!!!..sa ti se indeplineasca cele mai frumoase vise ale tale si sa fii sanatoasa si iubita

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Oana!!!Draga mea, la multi ani Ce poti sa-i urezi unei persoane asa inzestrate? Sa ne fii sanatoasa si, sa ne incanti sufletele cu intelepciunea si talentul tau! Si bineinteles, sa ti se implineasca toate dorintele!!! Se zice ca atunci cand ne dorim cu adevarat ceva, tot universul conspira la realizarea dorintei noastre! Atata timp cat dorinta e vie si apriga nu ne ramane, decat sa lasam universul sa conspire in voie si, sa ne asteptam randul. pana atunci, nu ne ramane decat sa iubim tot ceea ce ne inconjoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Mai, dar voi ma coplesiti......
Am plecat cateva ore, am trecut prin evenimente cat in 3 ani, dar la asa multe felicitari nu m-am asteptat!
Lachione, Amely, Ingerasule, Adriana Mica, Andicule, Cami, Diciulica, Simonette va multumesc din tot sufletelul meu mic, dar taaaare incapator. Azi servesc numai sampanie , pentru toata lumea.Cred ca Dumnezeu stie cel mai bine cum sa ne croiasca viata si sa va spun de ce m-am reintors la aceasta concluzie.
Am tot visat la un copil, dar Dumnezeu mereu a zis: stai sa termini facultatea, stai sa-mi ajungi avocat, stai sa inveti sa-i ajuti pe oameni, stai sa vezi lumea sa te deschizi la minte, stai sa suferi pana pricepi viata, stai sa mearga bine firma lu' barbatu-tiu, stai sa va vad sanatosi pe amandoi, stai sa se ridice medicina in Romania la niste standarde, stai sa le faci parintilor (pt ai mei si ai sotului) casa pe pamant in Valcea, stai sa nasesti niste copii, stai sa pricepi bineeee cum e cu copiii si stai sa apuci sa-ti iei si tu casa ta in Bucuresti......
In primavara m-am dus la Impact sa-mi iau casa pe ape (construiau pe ape inca de atunci), dar un inger pazitor mi-a zis sa fug, ca nu e in regula. Am fugit si uite ca nu a fost in regula, caci toata carca de bani pentru casoaie o luam de la MTS leasing, care a cam fugit cu banii romanilor....
Dar, in seara asta, total subit am aflat ca se rezolva si cu casa....., deci de aceea eram noi perfecti si nu venea copilul, ca nu se rezolvase cu casa..... Acum imi mai ia vreo 3-4 luni s-o rezolv de tot cu casa, deci peste 3-4 luni, daca sunt cuminte in continuare.... vine si ........
Toate in viata, daca esti atent se potrivesc atat de bine, ca un puzzle care se formeaza singurel, tu trebuie doar sa vezi si sa urmezi calea cea buna.......
Sunt asa de ...........
Simonette cuvintele tale au fost de o intuitie......., inger pazitor, care mi-ai deschis calea.....
Am atatia ingeri pazitori printre voi........
Carmecitaa si Natashica imi ghicesc la 'oligospermie' cu o zi inainte cand imi vie CM (chiar si faptul ca imi intarzie 5 zile!), ma ghideaza pe unde s-o iau inainte sa le intreb...
Noroc ca am avut astfel de ingeri toata viata, ca altfel as...
Cred ca un text din Biblie se potriveste la fix: "cand va rugati, nu spuneti multe, ca paganii. Stie Tatal vostru de ce aveti nevoie, mai inainte sa cereti voi."
Jur ca n-am cerut casa, asa cum n-am cerut multe din viata mea.... Copilul l-am cerut cu inversunare, dar daca n-a fost timpul pt el, ma plec cu smerenie......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Oana, ma bucur din tot sufletul ca s-a rezolvat si cu casuta, vezi toate au o explicatie...acum terenul e pregatit in viata voastra, universul intreg conspira iar bb-ul nu va intarzia sa apara, simt eu! Si puzzle-ul va fi complet

Uite, eu ma tot gandesc ca poate luna asta se intampla vreo minune, nu stiu care, cum si ce fel, doar minune sa fie, si ca nu va mai fi nevoie de laparo... poate am si eu vreun inger pazitor pe lumea asta, mai stii? eu continui sa visez...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Amely uite cum facem: tu ne spui de ce crezi ca ai nevoie de laparoscopie, iar noi, cu experientele noastre, incercam sa gandim si actionam ca niste ingeri pazitori pentru tine. Da?
Eu azi nu imi vad capsorul de treburi, dar promit sa fiu cu o aripa printre voi.....
Cat despre intalnire, in 10 minute iau legatura cu Danutza si o legam si de o intalneala............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna dimineata stimate doamne,
M OANA, ma bucur ca se rezolva si treaba cu casa la care ai visat. Stii, am avut o prietena care nu a ramas insarcinata pana cand nu s-a mutat in casa noua si bebe a avut dormitorul lui. Poate ca si la tine e la fel. Iti tin pumnii sa iasa bine de data asta.
Cat despre jocul de carti pe dezbracate, la noi nu prea tine. Al meu sot nu mai are chef de jucat carti, asa ca ........... planul asta nu prea merge. Stiu ca este tarziu, dar daca pana pleci sa te vezi cu Danutza mai citesti si postarile, te rog sa ii spui ca ma gandesc la ea si ca ii tin pumnii sa fie cu ochisori si sa nu aiba nici un fel de probleme.
Ce ma bucur ca este soare afara, imi da o senzatie de bine si de multa caldura.
Iubitelor, acum o sterg ca a intrat pe usa colegul cel nou, dar intru mai tarziu.
Take care.
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput

Catty, cum dau de ea, cum transmit tot!
Dar nu prea dadui de ea, desi am semesuit-o de ieri..... si am la treaba acu'.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna fetele,
Nu am mai scris de ceva vreme pt ca nu am nici o noutate in ce ma priveste. Dar , sa stii ca in fiecare zi am fost aproape de voi din umbra si v-am citit.
Cu intarziere, dar mai bine decat niciodata OanaM iti doresc din suflet un calduros "La multi Ani", sa ai parte doar de dragoste, bunastare si fericire suprema...si un BB cat de curand.
Va pup pe toate, sunt alaturi de bucuriile si de tristetile voastre si ma rog la Bunul D-zeu sa isi aplece capul spre noi toate si sa ne binecuvanteze cu un BB.
Eu azi sunt in ziua 22 , dupa monitorizare sunt ok..am avut foliculi, am ovulat,dare nu am sperante de reusite ...si ...in 26 octombrie ma opereaza laparoscop.
Va iubesc si va tin pumnii la toate fetele.
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Oana, transmite-i te rog Danutzei si din partea mea un gand bun si o strangere de mana (fie ea si virtuala), daca reusesti sa dai de ea...

Cu laparo...pai...ma ingeraselor scumpe, eu va zic, si asta chiar cu riscul de a va plictisi... Vasazica, de ce cred eu ca e bine s-o fac:

1. am avut anexita, netratata timp de vreo 7-8 ani, pe trompa dreapta
2. chiuretajul din februarie a fost cam "dur" si mi-e teama ca ar fi putut aparea ceva sinechii/complicatii
3. vreau sa fiu sigura ca nu am puncte de endometrioza care s-ar putea extinde, sau chiar mai rau...
4. am ramas gravi destul de greu, adica dupa aprox. 1 an (prima sarcina din viata mea) pe care dupa cum stiti am pierdut-o din motive inca neelucidate (stiu si ca in privinta asta laparo nu prea are relevanta)
5. n-ar strica sa-mi inlature eventualele aderente pelvine, care exista, din cate am inteles, la f. multe femei...
6. ovarele mele, desi nu cred sa fie "imbatranite", nu produc niciodata mai mult de 1 folicul matur/ovar, si ala nu mai mare de 20 mm... Deci n-ar strica "o privire", plus ca ar putea depista si eventuale chisturi...

Acum sa te vad, ca-mi esti avocata, contraargumentati ca eu abia astept...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput